Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
67,6 m² Boarea
2 Rum

Fakta

 • Adress Lötsjövägen 11
 • Område Hallonbergen/ Sundbyberg
 • Avgift 3 323 kr inkl värme, VA och hushållsel
 • Boarea 67,6 m²
 • Rum 2
Tidor Ablahad Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sundbyberg - Solna 072-3080195
tidor.ablahad@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tidor Ablahad Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sundbyberg - Solna 072-3080195
tidor.ablahad@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen registrerades hos Bolagsverket 2015-10-20 och består av sex st lamellhus med totalt 463 st bostadsrätter varav 135 hyresrätter som ses som en dold tillgång i föreningen (enl. ekonomisk plan) Föreningen har tre stycken gemensamma gårdar som sammanbinder fastigheterna. Varje gård har lekplatser för barnen och fina grönområden. 2 st fastighetstvättstugor med totalt 16 tvättmaskiner, 8 torktumlare, 6 torkskåp och 6 manglar. 2 torkrum med kondensavfuktare och fläktar.

Renoveringar

Fastigheten har löpande under förvaltarens tid genomgått renoveringar. Kan nämnas att tvättstugorna hade en större renovering på 90-talet. Tvättmaskinerna är från 2008 och beräknad livslängd är 15 år c:a. Stambyte I Praktiken är alla avlopp från byggnadsåret. Normalt skulle ett komplett VA-stambyte rekommenderas men eftersom badrummen renoverades 1998-1999 gör besiktningsmannen bedömningen att ett sådant stambyte innebära att då utförda investeringar tvingas rivas upp utan att den tekniska livslängden nyttjas. Således rekommenderas avloppen att relinas och ett komplett stambyte blir istället aktuellt om knappt 15 år. Planerade renoveringar Gårdsbjälklaget över garaget ska renoveras inom nära framtid och det finns avsatt i den ekonomiska planen för föreningen.

Parkering

Parkering Garageplatser, 393 st pris, vanlig plats förnärvarande 450 kr. Restate har hand om kön och den förändras nästan dagligen. Burplats förnärvarande 600 kr. Restate har hand om kön och den förändras nästan dagligen. Vill man ha en plats, kontaktar man Restate. Se uppgifter ovan! Nytt avtal tecknas via Restate vid varje tillträde. Garageplats eller garagebur följer inte med i samband med överlåtelse av lägenheten.

Tv och bredband

Sundbyberg Stadsnät erbjuder bredband via flera leverantörer. Dessa går på fibernät och kan tecknas med upp till 1/Gbit hastighet. Com hem erbjuder bredband via Comhem-uttag. Hastighet om 500mb/bit ner och 50 mb/bit upp går att teckna. Ett tjugotal 15 kvm lgh har inte Com Hem utan har endast möjlighet att ha Sundbybergs Stadsnät. Utkvitterad digitalbox och switch via Sundbyberg stadsnät som möjliggör internet/tv ska lämnas kvar av boende. Dessa installationer tillhör fastigheten. Finns de inte kvar när köparen tillträder måste säljaren står för kostnaden för ny utrustning.

 • Föreningsnamn Brf Terränglöparen 9
 • Ekonomi Inga planerade avgiftshöjningar
 • Äger föreningen marken Ja
 • Antal lägenheter 463
 • Antal hyreslägenheter 135
 • Antal lokaler 22
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja

Området

Allmänt om området

Hallonbergen är en lugn stadsdel i Sundbyberg som präglas av grönska och kultur. Här finns många fina promenadstråk och utsiktsplatser. I december 2013 flyttade Sundbybergs Stadshus till nya lokaler i Hallonbergen. I Hallonbergens centrum hittar du den kommunala musikskolan samt kommunens Kulturcentrum med ett brett utbud av teater, musik, dans och kultur för alla åldrar. Friskolan Kulturama driver en grundskola med estetisk profil för årskurs 4-9. Förutom det stora kulturella utbudet så erbjuder även Hallonbergen Centrum ett brett utbud av service så som mataffär, apotek, tandvård, vårdcentral, restauranger och flertalet butiker. För den sportintresserade finns Hallonbergsens sporthall, de erbjuder bl.a. basket, handboll, skytte, innebandy och bordtennis. I Hallonbergen finns både kommunala och fristående förskolor. Vitsippan och Junibacken är kommunala och Stella Nova och Iftin är fristående förskolor. På Lötsjövägen finns grundskolan Fredenskolan.

Närservice

I Hallonbergen centrum finns ett brett utbud av service så som apotek, tandvård, vårdcentral, bibliotek, livsmedelsaffärer och ett flertal andra butiker. Räcker inte utbudet där så kan Sundbyberg centrum erbjuda shopping, restauranger och caféer i sitt egna nya köpcentrum Signalfabriken och vill du shoppa i ett större köpcentrum ligger Kista Galleria inte långt bort med ett stort utbud av butiker och restauranger, men även biograf, bowling och go-cart. Även Bromma Blocks och Solna centrum finns i närheten och kan erbjuda bra shopping.

Kommunikation

Kommunikationerna till Hallonbergen är utmärkta. Med tunnelbanans blåa linje åker du från T-centralen till Hallonbergen Centrum på endast 13 minuter, det finns även flera bussar som går genom Hallonbergen. Från Sundbybergs station kan du väja både tunnelbanan och pendeltåget samt flertalet bussar och nu även tvärbanan. Från Sundbybergs station tar det om 12 minuter med tunnelbanan och 8 min med pendeltåget in till Stockholms central. Bussar * 118 Vällingby-Hallonbergen-Vällingby * 504 Sundbyberg station-Hallonbergen-Rissne * 506 Karolinska sjukhuset-Hallonbergen-Karolinska sjukhuset * 540 Universitetet -Hallonbergen-Tensta Centrum * 197 Nattbuss Vällingby-Hallonbergen- Vällingby * 199 Nattbuss Stockholm -Hallonbergen-Sollentuna station

Parkering

Den som bor i ett område med boendeparkering kan köpa ett boendeparkeringstillstånd och på så sätt parkera fritt i just det området. Boendeparkering i Sundbyberg kostar 300 kr per månad. Boendeparkering finns att ansöka om hos kommunen. Mer info finns på www.sundbyberg.se

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.