Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Logdansvägen 12

Ör/ Sundbyberg / Sundbyberg
78 m² Boarea
3 Rum
2 595 000 kr utgångspris
78 m² Boarea
3 Rum
2 595 000 kr utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Logdansvägen 12
 • Område Ör/ Sundbyberg
 • Pris 2 595 000 kr utgångspris
 • Avgift 3 848 kr i avgiften ingår värme,vatten & kabel-tv (grundutbud) Obligatoriskt tillägg om 85 kr/mån för tv- och bredbandsanslutning
 • Boarea 78 m²
 • Rum 3
 • Drift 2 400 kr/år

* Klart med stambyte * * Nytt badrum och Wc * * Nära kommunikationer * Välkommen till en välplanerad lägenhet med 3 rum och kök i insynsskyddat läge . Bostaden erbjuder bland annat fin utsikt och fräscha ytskikt – ett fantastiskt boende med vackert ljusinsläpp. Bostaden är välplacerad mellan de populära fågelsjöarna Löt- och Råstasjön samt Golfängarna. På bara 8-10 minuters promenad är du vid Mall of Scandinavia och 5 minuter till både Hallonbergens och Näckrosens rika kommunikationsutbud. Välkomna till Visning!

Tidor Ablahad Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sundbyberg - Solna 072-3080195
tidor.ablahad@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tidor Ablahad Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sundbyberg - Solna 072-3080195
tidor.ablahad@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Logdansvägen 12 logdansvägen 12 ör/ sundbyberg sundbyberg sundbyberg 3
78

Beskrivning

Hall

Hall med plats för att hänga av sig. Linoleumgolv och vita väggar.

Vardagsrum

Stort luftigt vardagsrum med originalparkettgolv och ljusa väggar. Här finns det gott om plats att möblera med stor soffgrupp och andra möbler.

Kök

Kök med vita skåpsluckor med gott om förvaringsutrymme. I köket finns det plats för matgrupp. Linoleumgolv och ljusa väggar. Utgång till den trevliga balkongen.

Sovrum 1

Sovrum med plats för säng och annan möblering. Linoleumgolv och ljusa väggar.

Sovrum 2

Sovrum med plats för säng och annan möblering. Laminatgolv och ljusa väggar.

Badrum

Nyrenoverat, stambytt badrum. Snyggt och fräscht badrum med vitt kakel och grått klinker. Duschväggar i glas, handdukstork, handfat med underskåp och överskåp med speglar.

Wc

Fräsch gästtoalett med wc, handfat och spegel.

Balkong

Trevlig och stor balkong med plats för utemöbler.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Byggnationsår 1967
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 3
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Nej
 • Våning 2 av 3
 • Balkong Ja
 • Beskrivning bilplats Den som bor i ett område med boendeparkering kan köpa ett boendeparkeringstillstånd och på så sätt parkera fritt i just det området. Boendeparkering i Sundbyberg kostar 300 kr per månad. Boendeparkering finns att ansöka om hos kommunen. Mer info finns på www.sundbyberg.se
 • Andel av årsavgiften 0,56 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen -
 • Föreningssnamn Brf Logen i Ör
 • Elkostnad 2 400 kr/år
 • Total driftkostnad 2 400 kr/år

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen är en äkta förening som registrerades 2016. Ombildning från hyresrätter till bostadsrätter skedde 2017. Föreningen äger fastigheten Violen 2 som förvärvades december 2017. Fastigheten består av 5 flerbostadshus på adresserna Logdansvägen 2-48 och Örsvägen 6A-C. I föreningen finns 70 hyresrätter kvar som kan ses som dolda tillgångar då föreningen ständigt ombildar dem.

Övrigt om föreningen

Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar (2019-12-10). Minsta ägarandel vid delat ägande ska vara 10%. Bostadsrättstillägg tecknas enskilt av medlemmarna.

Renoveringar

UTFÖRT 2018-2019: Trädgårdsunderhåll, renovering takfläkt, anslutning till sopsuganläggning, garageunderhåll och rivning av svartbygge. 2020: Takrenovering. PÅGÅENDE: - Stambyte, planeras vara klart mars 2021 och varje lägenhet kommer att ta ca 8 veckor att färdigställa. - Löpande underhåll av fönster KOMMANDE: - Ventilation (2019-2022) - Renovering av garage (troligtvis våren 2020) - Skalskydd (2020-2021) - Garagerenovering (2020-2022) - Fasadrenovering (2020-2024) - Renovering av fönster (2025)

Parkering

Parkering: 197 garageplatser & 66 parkeringsplatser. Till parkeringsplatserna är det för närvarande en liten kö. Kostnader: Utomhus Plats utan el: 300:-/månad Motorvärmarplats: 380:-/månad Inomhus Öppen plats: 600:-/månad Burplats: 750:-/månad

Tv och bredband

Kabel-TV finns genom ComHem. Indraget fiberanslutning som är anslutet till Sundbybergs stadsnät. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv abonnemang hos leverantör med respektive utbud av Internetanslutning, IP-telefoni, etc. För mer information om stadsnätet hänvisar vi till www.sundbybergsstadsnat.se.

 • Föreningsnamn Brf Logen i Ör
 • Antal lägenheter 270
 • Antal hyreslägenheter 63
 • Antal lokaler 30

Området

Allmänt om området

Ör är en av Sundbybergs minsta och charmigaste stadsdelar. Stora delar av Ör består av mindre skogspartier, och i mitten av stadsdelen ligger ett parkstråk som bland annat omfattar Malins park som är en kvarterspark. I närheten ligger Golfängarna med Lötsjön och Råstasjön ett vackert grönområde med fina promenad- och joggingstråk och en bangolfbana med egen servering. I mitten av stadsdelen ligger ett parkstråk som bland annat omfattar Malins park. I Ör finns 3 st kommunala förskolor som Lilla Ursviks förskola, Örs förskola samt Ringlekens förskola. Grundskolan Örskolan ligger beläget i Ör samt Kulturama i Hallonbergen för estetisk inriktning. Lötsjön är en mycket grund och näringsrik sjö. Den har ett rikt fågelliv och populära jogging- och promenadstråk. Badförbud råder i sjön, däremot ligger Sundbybergs simhall och idrottsplats en kort promenad därifrån. Sjön ligger i ett populärt rekreations- och promenadområde kallat Golfängarna, med Centrala Sundbyberg i söder, Hallonbergen i norr, Ör i nordost och Duvbo i väst. Gångvägen runt sjön är ca 1,4 km. Det finns 10 små öar i sjön.

Närservice

Endast någon minut gångavstånd från Ör ligger Hallonbergen centrum med sitt utbud av restauranger, shopping, matvarubutiker, apotek, bibliotek, vårdcentral, Actic gym mm. Mindre än en kilometer till Prisextra. Nära till Sundbybergs centrum med sina 120 butiker, restauranger, banker, caféer, pubar och all annan tänkbar service.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer inom fem minuters promenad till tunnelbanestationerna Hallonbergen och Näckrosen. Här går tunnelbanans blå linje. Hallonbergen tunnelbanestation är närmast. Här kan man ta en direktbuss som tar ca 2 min. Man kan ta sig till Fridhemsplan på ca 10 minuter och 13 min till T-centralen med tunnelbanan eller ett flertal bussar. Bussar * 197 Örsvängen-Duvbo-Solna C-Fridemsplan-Stockholm C * 197 Örsvängen-Hallonbergen-Kista C-Sollentuna * 506 Karolinska sjukhuset-Solna C-Sundbybergs station-Hallonbergen-Ör * 113 Sundbyberg torg-Solna C * 515 Sundbyberg-Solna station-Odenplan * 595 nattlinje Sundbybergs station-Näckrosen-Solna station-Odenplan-Stockholm C

Parkering

Den som bor i ett område med boendeparkering kan köpa ett boendeparkeringstillstånd och på så sätt parkera fritt i just det området. Boendeparkering i Sundbyberg kostar 300 kr per månad. Boendeparkering finns att ansöka om hos kommunen. Mer info finns på www.sundbyberg.se

Övrigt

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.