Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
75 m² Boarea
3 Rum

Fakta

 • Adress Oxenstiernas Allé 10
 • Område Stora Ursvik/ Sundbyberg
 • Avgift 4 509 kr Inklusive värme och vatten
 • Boarea 75 m²
 • Rum 3
 • Drift 3 000 kr/år
Tidor Ablahad Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sundbyberg - Solna 072-3080195
tidor.ablahad@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tidor Ablahad Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sundbyberg - Solna 072-3080195
tidor.ablahad@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

HSB Brf Klingan i Sundbyberg. Bostadsrättsföreningen består av en fastighet med 113 stycken lägenheter samt 2 lokaler där en av lokalerna hyrs ut till "Puls och träning" och den andra till "Core park" som sköter om uthyrningen av föreningens garage- och p-platser. Föreningen äger marken till fastigheten Sundbyberg Professorn 1. Lägenheterna är belägna på adresserna Gamla Enköpingsvägen 156-164 och Oxenstiernas Allé 8-14. Lägenheterna är fördelade på följande sätt: 2 stycken 1 rok, 41 stycken 2 rok, 36 stycken 3 rok och 34 stycken 4 rok. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB. Medlemskap i HSB tillkommer om ca 500 kr och sedan 300 kr/år. Föreningen har individuell mätning och debitering av el och varmvatten.

Övrigt om föreningen

Till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningens medlemmar har tillgång till barnvagnsrum, två tvättstugor, föreningslokal samt cykelställ som finns på gården. Föreningen har en innergård med lekplats och grillplats.

Parkering

Det finns 64 garageplatser. Garageplats kostar 1020 kr/mån (fn. 14 st i kö) Övrig parkering finns runtom på gatorna. P-plats kostar 300 kr/mån.

Tv och bredband

Föreningen har ett tecknat ett gruppanslutningsavtal med Telia. Obligatoriskt tillägg om 208 kr/mån på avgiften.

 • Föreningsnamn HSB Brf Klingan i Sundbyberg
 • Hemsida https://www.hsb.se/stockholm/brf/klingan/
 • Ekonomi Inga planerade avgiftshöjningar.
 • Äger föreningen marken Ja.
 • Antal lägenheter 113
 • Antal lokaler 2
 • Överlåtelseavgift 1 163 kr betalas av säljaren
 • Pantsättningsavgift 465 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja, delat ägande tillåts

Området

Allmänt om området

Ursvik är känt för sina gröna skogar och kallas stadens gröna hörn. Om du gillar natur och friluftsliv är Ursvik rätt plats för dig! Stadsdelen gränsar i norr mot Järvafältet och utgörs till största delen av villabebyggelse. Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur. I Ursviks skogar finns några av de bästa motionsspåren och i anslutning till spåren finns även en motionsgård med omklädningsrum, duschar, bastu och café. Igelbäcken i norra delen av friluftsområdet är idag ett naturreservat. En aktivitetspark ger utrymme för lek och fritidsintressen. Här finns bland annat basketplan, beachvolleybollplan, fotbollsplan skateboardbana och lekpark. Har man lust att spela golf ligger Ulriksdals golfklubb i närheten. Många barnfamiljer flyttar in till Ursvik och redan idag finns det flera skolor och förskolor i området, vilka det är gångavstånd till. I Ursvik finns 2 st kommunala förskolor som heter Milots förskola och Granatäpplets förskola samt en privat förskola (Pysslingen) som heter Älvkvarnsskolan, de har även en grundskola. Vittra Brotorp och Ursviksskolan är 2 andra grundskolor i Ursvik.

Närservice

Närheten till centrala Sundbyberg, Stockholms City och Kista gör att Ursvik ligger i händelsernas centrum, med naturen som granne. I området byggs idag flera restauranger, caféer och butiker. Kring torget kommer det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, vård- och barnavårdscentral. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping såsom Kista Galleria, Bromma Blocks, Solna Centrum och Mall of Scandinavia, som är Sveriges störta galleria! Och här finns allt! Utbudet av klädbutiker, restautanger, fik etc är mycket stort, vilken är ett måste att besöka. Matbutikerna Willys, och Stora Coop Sundbypark finns i området.

Kommunikation

I Sundbybergs centrum finns regionaltåg, pendeltåg, T-bana (blå linje) och bussar. Närmsta tunnelbanestation har du i Hallonbergen. Dit kan du kan ta dig med direktbuss nummer 504 som tar ca 8 min. Bussen går från Stora Ursvik genom Lilla Ursvik till Hallonbergen. Samt planeras tvärbanan i området för fullt, som då kommer att stanna i Ursvik. Bussar * 504 Rissne- Ursvik-Hallonbergen-Sundbyberg station * 515 Från Sundbyberg station-Solna station-Odenplan * 113 Från Sundbyberg torg-Huvudsta C-Solna C * 595 nattlinje Sundbybergs station-Näckrosen-Solna station-Odenplan-Stockholm C

Parkering

Den som bor i ett område med boendeparkering kan köpa ett boendeparkeringstillstånd och på så sätt parkera fritt i just det området. Boendeparkering i Sundbyberg kostar 300 kr per månad. Boendeparkering finns att ansöka om hos kommunen. Mer info finns på www.sundbyberg.se

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.