Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
39 m² Boarea
2 Rum

Fakta

  • Adress Oxenstiernas allé 23
  • Område Stora Ursvik/ Sundbyberg
  • Avgift 2 507 kr obl. tillägg bredband 81Kr
  • Boarea 39 m²
  • Rum 2
  • Drift 2 400 kr/år
Tidor Ablahad Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sundbyberg - Solna 072-3080195
tidor.ablahad@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tidor Ablahad Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sundbyberg - Solna 072-3080195
tidor.ablahad@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Öppen planlösning kök/vardagsrum
Öppen planlösning kök/vardagsrum

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

I Brf Kaffestugan får du ta del av det bästa av två världar! Du får närheten till city samtidigt som du har naturen runt hörnet. Stora Ursvik växer fram och är snart en fullvuxen stadsdel i Sundbyberg. I området finns all typ av närservice, skolor och förskolor. Tvärbanan planeras rulla 2021 och kommer stanna precis intill Kaffestugan. Välkommen till Brf Kaffestugan! Föreningen Kaffestugan bildades 2012 och det första huset stod inflyttningsklart i slutet av 2014. Ett par månader senare var det andra huset klart och Föreningen består idag av 79 nybyggda lägenheter i storlekarna 1-4 rok. Husen producerades av Ikano Bostad.

Parkering

Hyra p-plats i garaget Kostnaden är 1020 kr i månaden (bil) eller 300 kr (MC) och debiteras på lägenhetens avgiftsavi. Uppsägningstiden är 30 dagar. Vi försöker tillgodose önskemål om startdatum så gott det går. Finns inga lediga platser kommer vi att placera dig i kö och kontakta dig när vi får en plats ledig.

  • Föreningsnamn Brf Kaffestugan
  • Antal lägenheter 79
  • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Ursvik är känt för sina gröna skogar och kallas stadens gröna hörn. Om du gillar natur och friluftsliv är Ursvik rätt plats för dig! Stadsdelen gränsar i norr mot Järvafältet och utgörs till största delen av villabebyggelse. Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur. I Ursviks skogar finns några av de bästa motionsspåren och i anslutning till spåren finns även en motionsgård med omklädningsrum, duschar, bastu och café. Igelbäcken i norra delen av friluftsområdet är idag ett naturreservat. En aktivitetspark ger utrymme för lek och fritidsintressen. Här finns bland annat basketplan, beachvolleybollplan, fotbollsplan skateboardbana och lekpark. Har man lust att spela golf ligger Ulriksdals golfklubb i närheten. Många barnfamiljer flyttar in till Ursvik och redan idag finns det flera skolor och förskolor i området, vilka det är gångavstånd till. I Ursvik finns 2 st kommunala förskolor som heter Milots förskola och Granatäpplets förskola samt en privat förskola (Pysslingen) som heter Älvkvarnsskolan, de har även en grundskola. Vittra Brotorp och Ursviksskolan är 2 andra grundskolor i Ursvik.

Närservice

Närheten till centrala Sundbyberg, Stockholms City och Kista gör att Ursvik ligger i händelsernas centrum, med naturen som granne. I området byggs idag flera restauranger, caféer och butiker. Kring torget kommer det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, vård- och barnavårdscentral. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping såsom Kista Galleria, Bromma Blocks, Solna Centrum och Mall of Scandinavia, som är Sveriges störta galleria! Och här finns allt! Utbudet av klädbutiker, restautanger, fik etc är mycket stort, vilken är ett måste att besöka. Matbutikerna Willys, och Stora Coop Sundbypark finns i området.

Kommunikation

I Sundbybergs centrum finns regionaltåg, pendeltåg, T-bana (blå linje) och bussar. Närmsta tunnelbanestation har du i Hallonbergen. Dit kan du kan ta dig med direktbuss nummer 504 som tar ca 8 min. Bussen går från Stora Ursvik genom Lilla Ursvik till Hallonbergen. Samt planeras tvärbanan i området för fullt, som då kommer att stanna i Ursvik. Bussar * 504 Rissne- Ursvik-Hallonbergen-Sundbyberg station * 515 Från Sundbyberg station-Solna station-Odenplan * 113 Från Sundbyberg torg-Huvudsta C-Solna C * 595 nattlinje Sundbybergs station-Näckrosen-Solna station-Odenplan-Stockholm C

Parkering

Den som bor i ett område med boendeparkering kan köpa ett boendeparkeringstillstånd och på så sätt parkera fritt i just det området. Boendeparkering i Sundbyberg kostar 300 kr per månad. Boendeparkering finns att ansöka om hos kommunen. Mer info finns på www.sundbyberg.se

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.