Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Forskningsringen 88

Stora Ursvik/Sundbyberg / Sundbyberg
71 m² Boarea
3 Rum
3 195 000 kr Utgångspris
71 m² Boarea
3 Rum
3 195 000 kr Utgångspris

Visning

Visning Forskningsringen 88 2018-12-16T12:45:00 2018-12-16T13:15:00 Mäklarringen
Forskningsringen 88 17461 Sundbyberg
Söndag 16 December, 12:45 - 13:15

Välkomna!

Fakta

 • Adress Forskningsringen 88
 • Område Stora Ursvik/Sundbyberg
 • Pris 3 195 000 kr Utgångspris
 • Avgift 4 255 kr inkl värme, kallvatten, internet,Tv, telefoni (basutbud)
 • Boarea 71 m²
 • Rum 3
 • Drift 4 500 kr / år

Högt upp i huset finner vi denna fantastiska ljusa gavellägenhet. Bostaden erbjuder optimal rumsdisponering med kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning, två ljusa sovrum rymligt exklusivt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har ett påkostat kök med vita skåpsluckor som bryts av med mörk arbetsbänk. Ett bekvämt boende i nybyggd idyll med garage och gångavstånd till kommunala färdmedel.

Nursel Gündüz Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Vällingby - Hässelby 073-352 71 71
nursel.gunduz@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Nursel Gündüz Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Vällingby - Hässelby 073-352 71 71
nursel.gunduz@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Balkong med högt och fritt läge.
Balkong med högt och fritt läge.
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
hall
hall
Helkaklat badrum
Helkaklat badrum
Forskningsringen 88 forskningsringen 88 stora ursvik/sundbyberg sundbyberg sundbyberg 3
71

Beskrivning

Allmän beskrivning

Välkommen till en modern och väldisponerad lägenhet med varm färgsättning och högt fritt läge. Rymlig hall med plats för avhängning i form av klädhängare och garderob, intill ligger en klädkammare. Två rymliga sovrum varav den ena med två stora fönster som inför mycket ljus och härlig utsikt över grannskapet. Vardagsrum med utgång till stor balkong samt en underbar utsikt. Mycket väldisponerad gavellägenhet med centralt läge gör denna lägenhet till en av områdets pärla! Ett bekvämt boende i nybyggd idyll med garage och gångavstånd till kommunala färdmedel.

Till bostaden tillhör ett källarförråd.

Hall

Innanför entrén finns garderobsförvaring och hatthylla för ytterkläder. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr och har genomgående ekparkett och ljusa väggar. Inre hall som ansluter till vardagsrum, sovrum och kök samt klädkammare/förråd.

Badrum

I anslutning till hallen finns det stora fräscha helkaklade badrummet. Gråa rektangulära kakelplattor klär väggarna som bryts av med vita handfat och spegelskåp. Här finns dusch med glasvägg, toalett, Tvättmaskin och torktumlare samt bra arbetsbänk för vikning av tvätt och överskåp som ger ordning och reda.

Klädkammare

Praktisk klädkammare i anslutning till hallen. Rummet är ca 2kvm stort. Ekparkett på golvet, ljust målade väggar och klädstång.

Vardagsrum

Stort vardagsrum i bästa sydvästläge med anslutning till kök. Vardagsrummet bjuder på ett flertal möbleringsmöjligheter. Ekparkettgolv och ljusmålade väggar. Stora fönsterpartier i två väder sträck som ger ett härligt ljusinsläpp. Utgång till den stora balkongen om ca 9kvm i ett högt fritt läge i sydväst.

Kök

Stilrent kök med skåpsnickerier i vitt, laminatbänkskiva, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro, spisfläkt, diskmaskin, kylskåp och frys. Stänkskydd av kakel. Ekparkett och målade ljusgrå väggar. Plats för matgrupp precis intill fönster.

Sovrum 1

Sovrum om 7 kvm med plats för säng och annan möblering. Garderob med vit slät lucka. Ekparkett och ljus målade väggar.

Sovrum 2

Sovrum om 12 kvm med plats för dubbelsäng och annan möblering. Garderober och ett linneskåp med vita släta luckor. Ekparkett och ljus målade väggar.

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Byggnationsår 2017/2018
 • Uppvärmning Fjärrvärme. Vattenburet med radiatorer & synliga värmestammar
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning Docenten 1 och Laboratoriet 1
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Övrigt om byggnaden, tex Renoveringar Varmvattenkostnader faktureras av föreningen efter faktisk förbrukning. Varje hushåll har separat mätare för varmvatten. Fjärrvärme. Vattenburet system med radiatorer och synliga värmestammar.
 • Rum 3
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Ja
 • Våning 7 av 8
 • Andel av årsavgiften - %
 • Andel i föreningen - %
 • Föreningssnamn Brf Omnia
 • Elkostnad 4 500 kr
 • Total driftkostnad 4 500 kr
 • Personer i hushållet 4

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Omnia Består av 5 bostadshus och 167 lägenheter. Föreningens hus är placerade så att ändamålsenlig samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna. Lägenhetsförråd finns till alla lägenheter.

Övrigt om föreningen

Fastigheterna kommer att anslutas till en för området gemensam sopsugsanläggning.

Parkering

72 Garageplatser under hus 21-22. Två stycken HCP-platser.

Tv och bredband

Fastigheterna kommer att anslutas till fibernät. Ett basutbud av TV, internet och telefoni ingår i månadsavgiften. Eventuella tillvalstjänster betalas av respektive bostadsrättshavare direkt till leverantören.

 • Föreningsnamn Brf Omnia
 • Äger föreningen marken Föreningen äger marken
 • Antal lägenheter 167
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja, delat ägande tillåts

Området

Allmänt om området

Ursvik är känt för sina gröna skogar och kallas stadens gröna hörn. Om du gillar natur och friluftsliv är Ursvik rätt plats för dig! Stadsdelen gränsar i norr mot Järvafältet och utgörs till största delen av villabebyggelse. Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur. I Ursviks skogar finns några av de bästa motionsspåren och i anslutning till spåren finns även en motionsgård med omklädningsrum, duschar, bastu och café. Igelbäcken i norra delen av friluftsområdet är idag ett naturreservat. En aktivitetspark ger utrymme för lek och fritidsintressen. Här finns bland annat basketplan, beachvolleybollplan, skateboardbana och lekpark. Har man lust att spela golf ligger Ulriksdals golfklubb i närheten. Många barnfamiljer flyttar in till Ursvik och redan idag finns det flera skolor och förskolor i området. I Ursvik finns 2 st kommunala förskolor som heter Milots förskola och Granatäpplets förskola samt en privat förskola (Pysslingen) som heter Älvkvarnsskolan, de har även en grundskola. Vittra Brotorp och Ursviksskolan är 2 andra grundskolor i Ursvik.

Närservice

Närheten till centrala Sundbyberg, Stockholms City och Kista gör att Ursvik ligger i händelsernas centrum, med naturen som granne. I området byggs idag flera restauranger, caféer och butiker. Kring torget kommer det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, vård- och barnavårdscentral. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping så som Kista Galleria, Bromma Blocks och Solna Centrum. Matbutikerna Willys, och Coop Konsum finns i området. 1 km därifrån hittar ni PrisXtra i Hallonbergen.

Kommunikation

I Sundbybergs centrum finns regionaltåg, pendeltåg, T-bana (blå linje) och bussar. Närmsta tunnelbanestation har du i Hallonbergen. Dit kan du kan ta dig med direktbuss nummer 504 som tar ca 8 min. Bussen går från Stora Ursvik genom Lilla Ursvik till Hallonbergen. Bussar * 504 Stora Ursvik-Hallonbergen-Sundbyberg station * 515 Från Sundbyberg station-Solna station-Odenplan * 113 Från Sundbyberg torg-Huvudsta C-Solna C * 595 nattlinje Sundbybergs station-Näckrosen-Solna station-Odenplan-Stockholm C

Parkering

Den som bor i ett område med boendeparkering kan köpa ett boendeparkeringstillstånd och på så sätt parkera fritt i just det området. Boendeparkering i Sundbyberg kostar 300 kr per månad. Boendeparkering finns att ansöka om hos kommunen. Mer info finns på www.sundbyberg.se

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.