Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Snart till salu

Ursviks allé 21

Stora Ursvik/ Sundbyberg / SUNDBYBERG
45 m² Boarea
2 Rum
1 995 000 kr som utgångsbud
45 m² Boarea
2 Rum
1 995 000 kr som utgångsbud

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Ursviks allé 21
 • Område Stora Ursvik/ Sundbyberg
 • Pris 1 995 000 kr som utgångsbud
 • Avgift 2 812 kr
 • Boarea 45 m²
 • Rum 2
 • Drift 2 400 kr/år

*Gemensam takterrass* *Juridisk person godkänns som köpare* Välkomna till ett välplanerat boende i ett högt fint läge i fastigheten. Bostaden är väldisponerad med öppen planlösning och ger ett fantastiskt ljusinsläpp. En lägenhet med hög standard och fina tillval. Bostaden har också en stor balkong med en fantastisk utsikt. Förövrigt är Ursvik känt för sina gröna skogar och kallas stadens gröna hörn, och är därmed en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur. I närheten finns restaurangerna Matteos och Ursvik kök och bar, samt en pizzeria och sushi. I området ligger det även en mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger större matvarubutiker såsom Willys och Coop. Det finns även busshållplats på kort avstånd från bostaden, som tar dig till Sundbyberg, Rissne samt Hallonbergen (t-bana).

Tidor Ablahad Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sundbyberg - Solna 072-3080195
tidor.ablahad@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Tidor Ablahad Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Sundbyberg - Solna 072-3080195
tidor.ablahad@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Ursviks allé 21 ursviks allé 21 stora ursvik/ sundbyberg sundbyberg sundbyberg 2
45

Beskrivning

Badrum

Kakel i vitt på samtliga väggar. Klinker i ljusgrått utförande. Termostatstyrd komfortgolvvärme.
Inredning: Spegelskåp och skåpbelysning i vitt. Kommod i grått. Badrumsbeslag i rostfritt stål. Duschskärmväggar i glas med. Eluppvärmd handdukstork i krom. Vit golvmonterad toalettstol. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Kök

Rymligt och ljust kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Kök med vita köksluckor och handtag i rostfritt. Fullt utdrag i samtliga lådor. Bänkbelysning under väggskåp. Svart bänkskiva i laminat. Kakel i vitt i liggande montage, rak sättning. Heltäckande diskbänk med ho. Maskinparken består av inbyggnadsugn, häll, fläkt och diskmaskin. Samtliga väggar är vitmålade. Plats för matbord intill fönster.

Vardagsrum

Stort och rymligt vardagsrum i öppen anslutning till köket. Fönster och utgång till balkongen i härligt västerläge. Här får man plats med stor soffgrupp och annan möblering. Vitmålade väggar med ekparkettgolv.

Balkong

Bostadens stora balkong nås från kök/vardagsrum samt sovrum 1. Ligger i ett fantastiskt läge.

Sovrum

Sovrum med fönster och plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Byggnationsår 2019
 • Kommentar till byggnadsår 2018-2019
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 2
 • Typ av kök kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Hiss Ja
 • Våning 2 av 5
 • Balkong Ja
 • Beskrivning bilplats Den som bor i ett område med boendeparkering kan köpa ett boendeparkeringstillstånd och på så sätt parkera fritt i just det området. Boendeparkering i Sundbyberg kostar 600 kr per månad. Boendeparkering finns att ansöka om hos kommunen. Mer info finns på www.sundbyberg.se
 • Andel av årsavgiften 1,9116 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 1,9116 %
 • Föreningssnamn Brf The Tube
 • Elkostnad 2 400 kr/år
 • Total driftkostnad 2 400 kr/år

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

- Gemensamehetslokal med Pentry samt wc/dusch - Takterass - Garageplats med poolbil via Elbilio - Källsorteringsrum

Renoveringar

Föreningen har inga planerade renoveringar och har även inte gjort några renoveringar då detta är en nyproduktions sedan 2016.

Parkering

11 st garageplatser kostar 1000kr/mån. Det kommer även gå att hyra en av föreningens två poolbilar.

Tv och bredband

TV levereras från Telia, beställs och debiteras enskilt. Bredband levereras från Telia, beställs och debiteras enskilt.

 • Föreningsnamn Brf The Tube
 • Antal lägenheter 50

Området

Allmänt om området

Ursvik är känt för sina gröna skogar och kallas stadens gröna hörn. Om du gillar natur och friluftsliv är Ursvik rätt plats för dig! Stadsdelen gränsar i norr mot Järvafältet och utgörs till största delen av villabebyggelse. Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur. I Ursviks skogar finns några av de bästa motionsspåren och i anslutning till spåren finns även en motionsgård med omklädningsrum, duschar, bastu och café. Igelbäcken i norra delen av friluftsområdet är idag ett naturreservat. En aktivitetspark ger utrymme för lek och fritidsintressen. Här finns bland annat basketplan, beachvolleybollplan, fotbollsplan skateboardbana och lekpark. Har man lust att spela golf ligger Ulriksdals golfklubb i närheten. Många barnfamiljer flyttar in till Ursvik och redan idag finns det flera skolor och förskolor i området, vilka det är gångavstånd till. I Ursvik finns 2 st kommunala förskolor som heter Milots förskola och Granatäpplets förskola samt en privat förskola (Pysslingen) som heter Älvkvarnsskolan, de har även en grundskola. Vittra Brotorp och Ursviksskolan är 2 andra grundskolor i Ursvik.

Närservice

Närheten till centrala Sundbyberg, Stockholms City och Kista gör att Ursvik ligger i händelsernas centrum, med naturen som granne. I området byggs idag flera restauranger, caféer och butiker. Kring torget kommer det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, vård- och barnavårdscentral. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping såsom Kista Galleria, Bromma Blocks, Solna Centrum och Mall of Scandinavia, som är Sveriges störta galleria! Och här finns allt! Utbudet av klädbutiker, restautanger, fik etc är mycket stort, vilken är ett måste att besöka. Matbutikerna Willys, och Stora Coop Sundbypark finns i området.

Kommunikation

I Sundbybergs centrum finns regionaltåg, pendeltåg, T-bana (blå linje) och bussar. Närmsta tunnelbanestation har du i Hallonbergen. Dit kan du kan ta dig med direktbuss nummer 504 som tar ca 8 min. Bussen går från Stora Ursvik genom Lilla Ursvik till Hallonbergen. Samt planeras tvärbanan i området för fullt, som då kommer att stanna i Ursvik. Bussar * 504 Rissne- Ursvik-Hallonbergen-Sundbyberg station * 515 Från Sundbyberg station-Solna station-Odenplan * 113 Från Sundbyberg torg-Huvudsta C-Solna C * 595 nattlinje Sundbybergs station-Näckrosen-Solna station-Odenplan-Stockholm C

Parkering

Den som bor i ett område med boendeparkering kan köpa ett boendeparkeringstillstånd och på så sätt parkera fritt i just det området. Boendeparkering i Sundbyberg kostar 600 kr per månad. Boendeparkering finns att ansöka om hos kommunen. Mer info finns på www.sundbyberg.se

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.