Sök på Mäklarringen

Objektet såld

HANGARVÄGEN 5

HÄGERNÄS / Täby
28 m² Boarea
1 Rum

Översikt

 • Adress HANGARVÄGEN 5
 • Område HÄGERNÄS
 • Avgift 1 878 kr inkl. värme, VA, kabel-TV och källarförråd
 • Boarea 28 m²
 • Rum 1
 • Drift 2 500 kr/år

Bilder

HANGARVÄGEN 5
HANGARVÄGEN 5
Hangarvägen 5
Hangarvägen 5
Kök
Kök

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Propellern 1 ligger i det natursköna området mellan de två vattenområdena Rönningesjön och Lilla Värtan. Föreningens hus byggdes 1958 och har genomgått en renovering 2009. Brf Propellern 1 består av 122 lägenheter som tillsammans har en bostadsyta på hela 7710 kvm och en lokal på 52 kvm.

Övrigt om föreningen

- Föreningens tvättstuga finns på Hangarvägen 3. - Källarförråd tas över från den nuvarande säljaren. - Cykelrum i bottenplan. Radonmätning, utförd under mars och april 2011, är godkänd utan anmärkningar. (Uppdaterad 2019-05-13)

Renoveringar

2007-2008 Relining av stående stammar genomfördes under 2008 Bergvärme installerades 2013 Hissar 2014 anslutning till fjärrvärmenätet. Förberedelser för sammankoppling av bergvärme och fjärrvärme. 2014 Asfaltering av p-platser och de öppna ytorna utanför portarna samt ytan vid kontorslokalen. 2015 Relining av bottenplattorna hus 1, 3, och 5. Relining sker av fastighetens liggande stammar och de sista delarna avslutades 2017. 2015 Fortsatt arbete med radiatorer och ventilation 2017 Fönsterbyte påbörjas i oktober och avslutas senvåren 2018

Parkering

Till varje bostadsrätt hör ett parkeringstillstånd som ingår i månadsavgiften och det finns 45 platser, därutöver kan man även parkera längs Radarvägen.

Tv och bredband

Grundutbud av kabel-TV ingår i avgiften och levereras av Comhem. Man är sedan 2001 ansluten till Skanovas fiberstamnät och genom det finns det olika leverantörer av TV, bredband och telefoni bl.a. Bredbandsbolaget, Obenetwork och Comhem. Obenetwork levererar bredband i föreningens fastigheter. Priserna Propellern förhandlat fram med Obenetwork är följande: 100/100 Mbit/s: 200 kr/mån 1000/1000 Mbit/s: 350 kr/mån

 • Föreningsnamn Brf Propellern
 • Antal lägenheter 122
 • Antal lokaler 1
 • Överlåtelseavgift 1 185 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 474 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

I Hägernäs har du nära till natur och vatten. På gångavstånd finns såväl skog och promenadstråk som badstrand och bryggor. Norrut ligger Rönningesjön med bad, strövområden och Skavlötens motionsgård. Intill Rönningesjön ligger Rönninge by som är en visningsgård av äldre snitt där det ordnas midsommarfirande och andra aktiviteter under året. Barnen kan se och klappa olika djur. Söderut finns Hägernäs Strand med bad i Stora Värtan och med uteservering, café och restauranger.

Närservice

En Imatbutik (Matöppet) med postutlämning finns i Hägernäs centrum. Dessutom finns i området en liten närlivs, pizzeria, sushi- och thairestaurang samt en thai-massage. I Hägernäs strand finns renommerade restauranger som Pont och Matildas Deli samt Talins Café.

Kommunikation

Stommen i kollektivtrafiken är Roslagsbanan med fyra avgångar i timmen från Hägernäs station inom några minuters gångavstånd. Därifrån går tåg mot Östra Station i Stockholm dit det tar ca 20 min. Åt andra hållet kan man resa till Åkersberga och Österskär. Buss finns mellan Hägernäs och Täby C.

Parkering

Parkering finns på gatan utmed hela Radarvägen och även fria parkeringar på Hägernäsvägen.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.