Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Snart till salu

MARKNADSVÄGEN 81, 2 TR

Täby Centrum - Marknadsvägen / Täby
90 m² Boarea
4 Rum
90 m² Boarea
4 Rum

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress MARKNADSVÄGEN 81, 2 TR
 • Område Täby Centrum - Marknadsvägen
 • Avgift 3 942 kr inkl. Bredband, tv, VA, värme, förråd, parkering
 • Boarea 90 m²
 • Rum 4

Fantastisk 4:a med ett utav dem bästa lägena på Marknadsvägen!

Nu har du chansen att förvärva denna unika 4:a på Marknadsvägen 81 som har utsikt hela vägen till Täby Centrum. Lägenheten har påkostade detaljer i köket och ett helkaklat badrum med bakar, samt helkaklad gäst-wc. Härlig balkong i trevligt sydvästläge! Lägenheten erbjuder tre bra sovrum, stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp, samt bra förvaringsmöjligheter. Täby centrum ligger runt hörnet med butiker, restauranger och nöjen. Välkommen till en av Marknadsvägens bästa lägenheter.

Marcus Hermanson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Täby 073-655 49 15
marcus.hermanson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Marcus Hermanson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Täby 073-655 49 15
marcus.hermanson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum med utgång till balkong
Vardagsrum med utgång till balkong
Vardagsrum
Vardagsrum
Detaljbild
Detaljbild

Planritningar

MARKNADSVÄGEN 81, 2 TR marknadsvägen 81, 2 tr täby centrum - marknadsvägen täby täby 4
90

Beskrivning

ENTRÉ

Stor välkomnande entré med garderob med skjutdörrar. I direkt anslutning till entrén finns en mindre hall med platsbyggda garderober som underlättar för avhängningen. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett laminat golv.

GÄST-WC

Helkaklad gäst-wc med kommod, spegelskåp och wc.

SOVRUM

Sovrum med en härligt utsikt över innergården och ett mycket härligt ljusinsläpp från fönster. Väggarna är målade tillsammans med en fondvägg. På golvet ligger ett laminatgolv.

MASTER BEDROOM

Master bedroom med vitmålade väggar och en fondvägg som snyggt bryter av mot de vita väggarna. Sovrummet har en stor garderob med skjutdörrar och på golvet ligger ett laminatgolv. Två stora fönster som vetter mot innergården ger ett härligt ljus åt hela rummet.

BADRUM (GRÖN-MARKERAT)

Helkaklat badrum med badkar, wc, spegelskåp, kommod, handdukstork samt tvättmaskin.

KÖK

Arbetsvänligt kök med vita skåpluckor som snyggt bryts av med en bänkskiva i laminat. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, kyl och frys samt fläkt. I köket finns en stor matplats som utan problem sitter upp till 6-8 personer.

SOVRUM

Sovrum med målade väggar och laminat på golv. Sovrummet har ett stort fönster som skänker rummet ett mycket härligt ljus!

VARDAGSRUM

Vardagsrum med ett mycket härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet har egen utgång till den härliga balkongen i sydvästligt läge. Målade väggar tillsammans med ett mycket snyggt laminatgolv.

BALKONG

Rymlig balkong i sydväst där ni kan avnjuta den härliga eftermiddag/ kvällssolen. Balkongen ligger i ett unikt läge med minimalt med insyns och blickar nästan hela vägen till Täby Centrum

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Byggnationsår 1967-68
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning Fölet 1
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 4
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Hiss Nej
 • Våning 2 av 3
 • Andel av årsavgiften 0,12829 %
 • Andel i föreningen 0,12829 %
 • Föreningssnamn BRF VOLTEN*
 • Elkostnad -
 • Total driftkostnad -

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Volten, som ligger på Marknadsvägen 19-297, består av fem kringbyggda gårdar med planteringar och lekplatser på innergårdarna. Fastigheterna byggdes 1967-1968 och har 830 lägenheter. Lägenheterna är fördelade som följande: 1 st 6 rok 60 st 5 rok 294 st 4 rok 407 st 3 rok 38 st 2 rok 30 st 1 rok Volten ligger i direkt närhet till Täby Centrum med stort utbud av affärer och service, Roslagsbanan samt bussförbindelser. Friluftsområden, badsjö samt flera sporthallar finns i närområdet. PARKERING Till varje lägenhet hör en parkeringsplats. I föreningen finns det dessutom att hyra 84 carportar och 159 garageplatser (separata köer). STAMRENOVERING Renovering av stammar är enligt underhållsplanen inplanerad. Yttre underhålls-fonden har anpassats till dessa åtgärder. BREDBAND/KABEL-TV Lägenheterna har både uttag för anslutning till Bredbandsbolaget och multimediauttag för digital kabel-TV via ComHem, internetanslutning och radio via Bredbandsbolaget. Avgiften för bredband är obligatorisk och ingår i den angivna månadsavgiften. Det finns även möjlighet att få Kabel-TV via Tele2. TV: Föreningen har tecknat avtal med ComHem från 1 februari 2014. I avtalet ingår ett grundutbud på 17 st analoga kanaler (samma som tidigare) och 18 st digitala kanaler, Medium 8 Favoriter, varav medlemmarna kan välja 8 digitala kanaler utan extra kostnad från lista med valbara kanaler. AVGIFTERNA Mellan 2013-2016 höjdes avgifterna på Brf Volten med cirka 3% / år. Höjningarna görs för att kunna täcka framtida renoveringskostnader. INSPEKTION GOLVBRUNNAR: Föreningen har genomfört inspektion av alla golvbrunnar i badrummen. För att se protokollet så kontakta föreningen. I vissa fall har föreningen önskemål om att golvbrunnarna byts ut/ åtgärdas i samband med reliningen. KOMMANDE STÖRRE RENOVERINGAR: Balkongerna kommer i början utav 2019 att renoveras. Balkongerna kommer både bli djupare och få nya inglasningar. KOMMANDE AVGIFTSHÖJNINGAR: Föreningen har beslutat att höja avgifterna med 3 % i 3 år med start 2015 för att täcka kostnaderna i samband med fönsterbytet och reliningen av stammarna. (Dock så uteblev denna höjning 2016). GÄSTLÄGENHET Det finns gästlägenhet att hyra förmånligt. SANERING Vi uppmanar alltid köparen att kontrollera mot föreningen eventuella saneringsåtgärder som original lägenheterna kan behöva. Voltens förvaltningskontor Marknadsvägen 139, 183 78 Täby Telefon: 08-10 00 75 UTFÖRDA RENOVERINGAR 1998-2000 renoverades fasaderna med tilläggsisolering och ny puts. Även trapphusen renoverades och målades. 2003 Alla entréportar byttes ut. 2006 Ventilationssystemet i lägenheten förnyades. 2009 Nya porttelefoner. 2014 Fönsterbyte 2018 Relining Voltens förvaltningskontor Marknadsvägen 139,183 78 Täby Telefon: 08-785 35 00 Expeditionstider: måndagar-tisdagar 08.00-10.00 onsdagar 14.30-16.30 torsdagar 16.00-18.00 För ytterligare information besök föreningens hemsida www.volten.se Besök till Volten hänvisas till Marknadsvägen 139

 • Föreningsnamn BRF VOLTEN*
 • Hemsida www.hsb/tabyroslagen.se
 • Överlåtelseavgift 1 137 kr betalas av säljaren
 • Pantsättningsavgift 455 kr betalas av köparen

Området

Allmänt om området

Marknadsvägen är ett attraktivt bostadsområde som ligger centralt i Täby med närhet till natur, shopping samt kommunikationer.

Närservice

Gångavstånd till Täby Centrum (har utsetts till Nordens bästa köpcentrum) där du finner restauranger, matbutiker samt ett otroligt stort utbud av shopping. Vid och inom Täby Centrum finns även SATS, sjukhus, kyrka, folktandvård, bibliotek, bio, postombud, Svensk Kassaservice, polisstation etc.

Kommunikation

Närhet till Roslagsbanan mot Stockholm Östra (13-17 min) och Åkersberga alternativt Vallentuna. Goda kommunikationer med buss från Täby Centrum mot flertal olika destinationer (se www.sl.se)

Parkering

Gott om parkering finns intill Täby Centrum samt kring bostadsområdet. Inom Brf Volten ingår även parkering.

Övrigt

Det finns flera idrotts- och motionsanläggningar inom gångavstånd, t.ex. Ensta Krog, liksom fina strövmarker och fritidsområden. Låg- och mellanstadieskola med högstadium, Byängsskolan, ligger i närheten av bostadsområdet. Ett friluftsbad finns bortom Grindtorp vid Norskogen.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.