Sök på Mäklarringen

Objektet såld

ATTUNDAGRÄND 2, 4tr

TÄBY CENTRUM / Täby
53 m² Boarea
2 Rum

Översikt

 • Adress ATTUNDAGRÄND 2, 4tr
 • Område TÄBY CENTRUM
 • Avgift 3 207 kr inkl. värme, kallvatten, bredband och TV.
 • Boarea 53 m²
 • Rum 2
 • Drift 3 600 kr/år

Bilder

Attundagränd 2
Attundagränd 2
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum i öppen planlösning mot kök
Vardagsrum i öppen planlösning mot kök
Vardagsrum i öppen planlösning mot kök
Vardagsrum i öppen planlösning mot kök
Detaljbild
Detaljbild

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Byggnaden har uppförts av JM AB som en totalentreprenad. Arkitekt är Per Glembrandt från Gert Wingårdh Arkitektkontor. Innergården är utformad av landskapsarkitekt från Landskapslaget.

Övrigt om föreningen

I fastigheten finns styrelserum och övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra. I fastigheten finns också utrymme för källsortering av sopor, cykelrum, städrum, barnvagns- och rullstolsförråd samt lägenhetsförråd delade i källare- och våningsplan. (Uppdaterad 2019-05-08)

Parkering

Månadsavgiften från och med 2018 är för en parkeringsplats 1000 kr och för en MC plats 350 kr. Fjärrkontroll till garageportarna ingår i hyran men borttappad kontroll ersätts av medlem till självkostnadspris och kostar 1200 kr. Avgift för p-plats faktureras i förskott tillsammans med avgift för bostadsrätt.

Tv och bredband

Det finns ett avtal mellan din bostadsrättsförening och Telia om bredband i din bostad. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning. Följande ingår: En digitalbox (kollektiv box som tillhör bostadsföreningen). Observera att digitalboxen är knuten till det avtal som gäller mellan bostadsrättsföreningen och Telia. Du får alltså inte ta den med dig om du flyttar. Abonnemang och telefonadapter som möjliggör upp till fyra telefoner till samma telefonnummer. Internetanslutning med en hastighet på 100/10 Mbit per sekund. För närvarande är avgiften till Telia (2017) 220:- / mån. Digitalboxen och allt som ingår i IT-skåpet tillhör föreningen och ska alltså vara kvar i lägenheten om du flyttar.

 • Föreningsnamn BRF Kavaljeren
 • Hemsida www.brfkavaljeren.se
 • Ekonomi Årsavgiften sänktes per 2018-01-01 med 5 %.
 • Äger föreningen marken Ja.
 • Antal lägenheter 66
 • Överlåtelseavgift 1 185 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 474 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Centralt läge med absoluta närhet till Täby Centrum. Gångavstånd till sporthallar, strövområden och motionsspår. På cykelavstånd finns Rönningesjön med en trevlig 6 km lång promenadväg runt, Ängsholmsbadet och kulturbyn Rönningeby med ett levande jordbruk, café och aktiviteter för barnen.

Närservice

Gångavstånd till Täby Centrum (har utsetts till Nordens bästa köpcentrum) där du finner restauranger, matbutiker samt ett otroligt stort utbud av shopping. Vid och inom Täby Centrum finns även SATS, sjukhus, kyrka, folktandvård, bibliotek, bio, postombud, Svensk Kassaservice, polisstation etc.

Kommunikation

Närhet till Roslagsbanan mot Stockholm Östra (13-17 min) och Åkersberga alternativt Vallentuna. Goda kommunikationer med buss från Täby Centrum mot flertal olika destinationer.

Parkering

Gott om parkering finns intill Täby Centrum samt kring bostadsområdet.

Övrigt

Det finns flera idrotts- och motionsanläggningar inom gångavstånd, t.ex. Ensta Krog, liksom fina strövmarker och fritidsområden. Låg- och mellanstadieskola med högstadium samt flertalet gymnasieskolor i närområdet.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.