Sök på Mäklarringen

Objektet såld

BYLE ALLÉ 19C

TÄBY KYRKBY - BYLE / Täby
155 m² Boarea
5 Rum

Översikt

  • Adress BYLE ALLÉ 19C
  • Område TÄBY KYRKBY - BYLE
  • Avgift 4 685 kr Ink Kabel-TV/ bredband, 1x bilplatser, VA
  • Boarea 155 m²
  • Rum 5
  • Drift 7 495 kr/år

Bilder

Baksidan
Baksidan
Detaljbild i kök
Detaljbild i kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök med stor matplats
Kök med stor matplats

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Trädgårdsallén 1 består av åtta huskroppar som uppfördes 2012 av Skanska. Sju av husen har tre lägenheter och ett av husen har fyra lägenheter, totalt 25 lägenheter. Alla lägenheter har tre våningar samt fristående kallförråd på sin upplåtna tomtmark. Lägenheterna har individuell mätning av vatten och debiteras per lägenhet efter faktiskt förbrukning. För uppvärmning av varmvatten har lägenheterna individuell mätning och individuella abonnemang. Lägenheterna värms upp med en komplette värmepump som ger värme, varmvatten, ventilation och återvinning av frånluften. Värmen distribueras via ett vattenburet system med golvvärme på entréplan och radiatorer på de övriga planen. Lägenheterna har egna värmepumpar, och har individuell mätning och individuella abonnemang. Kostnaden för service, reparation och utbyte av luftvärmepumparna betalas av bostadsrättsföreningen. Även el mäts via individuella mätare och man har individuella abonnemang. Soprum finns i carportlängorna. Bra att veta! * Föreningen har låga lån vilket gör ditt bostadsköp till en tryggare affär! Enligt resultaträkningen 2017 ligger lånen på ca 4.000kr/kvm.

Övrigt om föreningen

Föreningens hemsida: http://tradgardsallen1.se/index.html Medlemsansökan skickas till förvaltaren SBC. Box 226, 851 04 Sundsvall.

Parkering

25 carportplatser, en till varje lägenhet i fristående längor samt 25 p-platser.

Tv och bredband

Tv, bredband och telefoni via Telia fastighetsanslutning.

  • Föreningsnamn Brf Trädgårdsallén 1
  • Äger föreningen marken JA
  • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Vid Byle i Täby Kyrkby växer det fram en ny grönskande trädgårdsstad. Området bestod tidigare av mestadels skog och sommarstugor men har på senare år förvandlats till ett lugnt och harmoniskt villaområde med direkt närhet till natur och grönska. Trots det naturnära läget finner du både förskolor, grundskolor och mängder av fritidsaktiviteter. Det är dessutom bra kommunikationer och bra närservice inom promenadavstånd.

Närservice

Täby Kyrkby centrum finner du endast 1,1 km från Byle. Där erbjuds bland annat blomsterhandel, frisör, kemtvätt, en välsorterad ICA-butik med ATG-ombud, apotek, läkarmottagning, gym samt ett flertal restauranger och ett konditori. I Täby Kyrkby Centrum finner du även Husläkarmottagning/Vårdcentral, tandläkare, veterinärklinik, bibliotek samt gymmet Puls&Träning med väldigt generösa öppettider. Önskar du åka till Täby centrum eller Arninge centrum så är det endast en kort bilresa bort. Området inbjuder bra möjligheter till en aktiv fritid. I närheten av Byle finner du Täby IP där det finns möjlighet att utöva de flesta idrotterna. Här finns både utomhusplaner och en stor inomhushall. Här utgår dessutom motionsspår med distanser mellan 1,25 km - 10 km. Slingan 2,5 km är dessutom belyst. För dig som är golfintresserad finns ett flertal golfbanor i närheten, Ullna Golfklubb, Arninge Golfklubb, Jarlabanke Golfklubb samt Täby Golfklubb. Även ett flertal stall hittar du i närheten av Byle.

Kommunikation

Det finns goda förutsättningar för pendling från Byle, vare sig du åker bil eller färdas kollektivt. Med Roslagsbanan åker du från Täby Kyrkby station in till Stockholm Östra station på 20-25 minuter . Med en kortare promenad når du hållplatsen Bylegård där buss 611 tar dig till Danderyds Sjukhus och buss 616 till Täby centrum. Det går även en direktbuss 608 från Arningeleden som tar dig Humlegården invid Stureplan. För dig som pendlar med bil finns Arningeleden runt hörnet som leder vidare till Norrortsleden, som tar dig snabbt och smidigt till både E18 och E4.

Övrigt

Skolor och förskolor: Miklagårds förskola, Holmgårdens förskola samt Bylegårdens förskola. Täby Pedagogerna driver för närvarande 19 förskolor i Täby och 3 i Vallentuna. Byleskolan - Förskoleklass till årskurs 5. Fritidsverksamhet för årskurs 4 -5 Skolhagenskolan - ligger i Täby Kyrkby Centrum och har årskurs 6-9.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.