Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Snart till salu

Byle Allé 6

TÄBY KYRKBY - BYLE / Täby
98 m² Boarea
4 Rum
98 m² Boarea
4 Rum

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Byle Allé 6
 • Område TÄBY KYRKBY - BYLE
 • Avgift 4 531 kr I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, sophämtning och Telia Triple-play
 • Boarea 98 m²
 • Rum 4
 • Drift 3 000 kr/år

Exklusiv lägenhet med social och härlig planlösning!

Välkommen till mysiga Byle Allé där du bor i blandad bebyggelse med både lägenheter, radhus och friliggande villor. I området finns två fina förskolor och löparspår i skogen alldeles runt knuten. Ett unikt boende för finsmakare ritat av den prisbelönta arkitekten Thomas Sandell. Det är mycket hög standard och genomgående brunvaxade ektiljor med skön golvvärme och vitmålade väggar. Köket är exklusivt från Kungsäter med Mielemaskiner och Carrara-marmor. Öppen och ljus planlösning mot vardagsrummet med fina sociala ytor. Tre sovrum och ett smakfullt badrum samt gäst-wc. Inbyggt Sonos-system. Carport och isolerat förråd tillhör lägenheten. Arninge centrum som utöver mataffärer har ett stort utbud av butiker, sportaffärer, systembolag, bygghandel mm. Täby kyrkby centrum ligger på bekvämt avstånd och där finns det en välsorterad ICA-butik, caféer, apotek och restaurang. Här har ni närhet till såväl naturområden med strövområden samt bra kommunikationer. En bostad som bör upplevas på plats. Välkommen på visning!

Catharina Ek Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Täby 0733-630 877
catharina.ek@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Catharina Ek Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Täby 0733-630 877
catharina.ek@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Planritningar

Byle Allé 6 byle allé 6 täby kyrkby - byle täby täby 4
98

Beskrivning

Allmän beskrivning

Triple-play Telia
Miele vitvaror

Hall

Trevlig välkomnande hall och förvaring i garderob med vita skjutdörrar. Vid entrédel är det jämtlandskalksten på golvet och därefter tar ekgolvet vid. Säkerhetsdörr är installerad.

Kök

Härlig ljus och öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet vilket ger bra med plats för sociala tillställningar.
Väggarna är vitmålade och på golvet ligger brunvaxade ektiljor med skön golvvärme. Alla vitvaror såsom induktionshäll, varmluftsugn, micro,
integrerad diskmaskin och integrerad kyl/frys är från Miele och bänkskivan i grå Carrara-marmor.

Vardagsrum

Öppet med köksdelen och fint ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier. Utgång till en rymlig balkong mot innergården. Här njuter du av solen från ca kl 14.00 och det är sol i princip hela kvällen.

Sovrum

Lägenheten har tre sovrum och alla är snyggt inredda med brunvaxade ektiljor och vita väggar.
I ett sovrum finns det tre garderober, en med klädstång och hylla samt två garderober med hyllplan och trådbackar.
I det andra sovrummet två garderober, en med klädstång och hylla samt en med hyllplan och trådbackar.
I det tredje sovrummet en garderob med klädstång, hylla samt trådbackar.

Badrum

Smakfylld dusch och wc med inredning av grå Carraramarmor i fallande
längder på golvet och vitt kakel 15 x 15 på de väggar som är kaklade. .
Från Mora Inxx-serien är kranar och Spadusch och golvbrunn från Unidrain.
Badrumsmöbler från svenska Swoon och speglar med belysning samt belysning i tak från No Early Birds.

Toalett

Separat toalett, även det inrett med carrara marmor på golvet och vita kaklade väggar. Wc och handfat.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Övriga byggnader Carport med isolerat förråd
 • Byggnationsår 2017
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 4
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning 4 174 kwh/år
 • Hiss Ja
 • Våning 2 av 3
 • Balkong Ja
 • Parkering Ja
 • Andel av årsavgiften 6,19 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 5,96 %
 • Föreningssnamn Brf Nektarinen i Täby
 • Elkostnad -
 • Övriga kostnader 3 000 kr/år
 • Total driftkostnad 3 000 kr/år
 • Driftkostnadskommentar Försäkring via IF Kostnad för carport är 250 kr per månad.
 • Personer i hushållet 1

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Välkommen till brf Nektarinen i Täby I ett naturskönt område av Täby Kyrkby ligger brf Nektarinen i Täby som är en nybildad bostadsrättsförening. Här finns naturen direkt utanför dörren och det är inte långt till Roslagsbanan som på ca 20 minuter tar dig/er in till Stockholm. Brf Nektarinen i Täby består av 14 lägenheter fördelade på tre hus. Husen är byggda av Imola Sköna hem och stod inflyttningsklara under år 2017. Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter för permanent boende. Alla lägenheter har uteplats eller balkong.

 • Föreningsnamn Brf Nektarinen i Täby
 • Antal lägenheter 14

Området

Allmänt om området

Stora grönområden ligger alldeles intill Byle Allé och på några få minuter är joggaren ute i motionsspåret. Slingan ansluter till ett elljusspår och snörika vintrar förvandlas löpstigar till skidspår. För den som vill njuta av skog och mark i ett lugnare tempo passerar vandringsleden Roslagsleden kyrkbyn. Där finns också en särskild natur och fornstig där skyltar berättar om spår ända tillbaka till bronsåldern. Vallentunasjön i väst och Ullnasjön i sydost ligger ungefär 4 kilometer bort och erbjuder sportfiske. På Vallentunasjön plogas en skridskobana när isen ligger tjock och sommartid finns en badplats vid Täbybadet nära kyrkbyn. Ängsholmsbadet i Rönningesjön nås också på runt tio minuter med bil och är ett populärt badalternativ. Föreningslivet i Täby är rikt och det finns många möjligheter till idrottande med bland annat flera ridskolor.

Närservice

Täby Kyrkby centrum finner du endast 1,1 km från Byle. Där erbjuds bland annat blomsterhandel, frisör, kemtvätt, en välsorterad ICA-butik med ATG-ombud, apotek, läkarmottagning, tandläkare, gym samt ett flertal restauranger och ett konditori. Önskar du åka till Täby centrum eller Arninge centrum så är det endast en kort bilresa bort. Området inbjuder bra möjligheter till en aktiv fritid. I närheten av Byle finner du Täby IP där det finns möjlighet att utöva de flesta idrotterna. Här finns både utomhusplaner och en stor inomhushall. Här utgår dessutom motionsspår med distanser mellan 1,25 km - 10 km. Slingan 2,5 km är dessutom belyst. För dig som är golfintresserad finns ett flertal golfbanor i närheten, Ullna Golfklubb, Arninge Golfklubb, Jarlabanke Golfklubb samt Täby Golfklubb. Även ett flertal stall hittar du i närheten av Byle.

Kommunikation

Nära avstånd till både Roslagsbanan mot Kårsta och Stockholm Östra samt ett flertal busslinjer, bl a 610 mot Danderyds sjh och Vallentuna, linje 611 mellan Danderyds sjukhus och Täby Kyrkby samt linje 524 mellan Arninge och Upplands Väsby station.

Övrigt

Skolor och barnomsorg Det finns gott om förskolor i Täby kyrkby och tre inom en kilometers avstånd från Byle Allé. Förskolorna här drivs i privat regi med olika inriktningar. I Täby kyrkby ligger också flera grundskolor, både privat och kommunalt drivna. Byleskolan, Midgårdsskolan och Kyrkskolan har alla åk F–6 och Skolhagenskolan har högstadiet. Nystartade Runborgs skola ska ha elever från åk F–3. För barn med särskilda behov finns Mellansjö skola, alldeles intill Vallentunasjön och med klasser från årskurs 1 till 9. Gymnasieskolor finns i bland annat Tibble och Täby centrum.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.