Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

×
Fri värdering?

Radarvägen 9

HÄGERNÄS / TÄBY
41 m² Boarea
1 Rum
1 895 000 kr
41 m² Boarea
1 Rum
1 895 000 kr

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Radarvägen 9
 • Område HÄGERNÄS
 • Pris 1 895 000 kr
 • Avgift 2 204 kr I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, telefoni, TV/bredband genom fiber och förråd. (Bostadsrättstillägg)
 • Boarea 41 m²
 • Rum 1
 • Drift 4 200 kr/år

Bo högst upp i NR 9 med ljuvlig utsikt över hustaken och dessutom havsglimt!

Allvarligt talat, hur ofta dyker den här kombinationen upp: 41 kvadrat, 1 rum och kök som med enkla medel blir en 1,5:a högst upp i fastigheten!? Det är något speciellt med Radarvägen, närheten till naturen, vattnet, närservice och för att inte tala om enkelheten att ta sig via buss eller Roslagsbanan dit man vill. Här på Nr 9 möts du vid hemkomst av en fantastisk utsikt över hustaken, Lilla Värtan gör sig påmind bakom talltopparna och du kan följa dom fyra årstiderna med färgsprakande höstlöv, vackra krispiga dagar vintertid och vår och sommar med dess grönska. Det blir en klockren kombination med lägenheten som är ett riktigt fint inrett hem med ett stort rum där både dubbelsäng och soffmöblemang ryms med enkelhet, ett klassiskt kök och badrum stambytt 2010. Ljuset flödar in i lägenheten tack vare stora fönster och planlösningen är tydligt välplanerad och pricken över i:et är att du får nyttja takterrassen med dess underbara utsikt. Utemöbler att sitta på förvarar du i vindsförrådet som nås med enkelhet. För den trädgårdsintresserade finns ett koloniområde med en årsavgift på 200:- ca 300 m från lägenheten invid Hägernäs station. – ett bekvämt boende som bara måste ses! Spana också in den alternativa planskissen. Vi ses på visningen!

Annica Appelö Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Täby 076-801 40 60
annica.appelo@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Annica Appelö Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Täby 076-801 40 60
annica.appelo@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Planritningar

Radarvägen 9 radarvägen 9 hägernäs täby täby 1
41

Beskrivning

Interiör.

Tambur:
Redan i hallen överaskas du positivt av hur ljus lägenheten är, praktisk hatthylla med plats för ytterkläder. Härifrån når du lägenhetens badrum och lite längre in i hallen finns flertalet djupa garderober som rymmer allt du inte vill ha framme. En rymlig klädkammare för både dina och din partners kläder. Och mer därtill. På golvet ligger ljust laminatgolv och väggarna är vitmålade.

Kök:
Vita, släta luckor, arbetsbänk i massiv ek, köket har en retrokänsla och sätter tonen i detta fina kök. Gott om förvaring och arbetsytor. Ovan arbetsbänk sitter kakel. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, ugn fläkt och diskmaskin för att göra din vardag enkel.

Badrum:
Det totalrenoverades 2010 då stambytet utfördes och är en fullträff både vad gäller estetik och funktion. Wc, tvättställ med trippelt spegelskåp som betyder hans och hennes sida plus lite till. Handdukstorken håller handskarna torra och varma och badkar såklart. Golvet består av mörkgrå klinker. Helkaklade väggar med mörk kontrasterande bord. Stilrent och snyggt!

Rum:
Vardagsrummets rymd och kvadratiska form ger flera möjligheter till möblering. Här finns gott om plats för en rejäl soffgrupp, dubbelsäng, tv-möbel och arbetshörna för den som vill. Det stora fönsterpartiet gör att rummet upplevs både ljust och inbjudande. Fönstret vetter ut mot den härliga utsikten och fönstren är nya. Det är enkelt att putsa fönstren då dom går att öppna inåt. Väggarna är målade och en fin fondtapet med mönster.

Klädkammaren:
Återigen detta utmärkta förvaringstänk. Här finns plats för både dina och din partners kläder. Och mer därtill.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Övriga byggnader Vindsförråd finns
 • Byggnationsår 1961-62
 • Uppvärmning Bergvärme
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning Hytten 1
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Övrigt om byggnaden, tex Renoveringar Utförda renoveringar. - Stambyte och våtrum renoverades 2011 - Uppfräschning av parkeringsområde och även byte av belysning - Nya radiatorer 2016 - Energiglasfönster 2016 - Nya sopstationer 2016 - Solceller 2016 - Bergvärme 2016 - Fiberinstallation 2019
 • Rum 1
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Hiss Ja
 • Våning 14 av 14
 • Parkering Ja
 • Beskrivning bilplats Parkering finns på gatan utmed hela Radarvägen och även fria parkeringar på Hägernäsvägen.
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen -
 • Föreningssnamn Brf Hytten
 • Elkostnad 2 400 kr/år
 • Försäkringskostnad 1 800 kr/år
 • Total driftkostnad 4 200 kr/år
 • Personer i hushållet 1
 • Allmänt om lägenheten Samtliga golv minus klädkammare har nytt golv och nya golvlister (2017). Målning av alla väggar i tambur samt kök är gjorda i vitt.

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Byggnadsår 1960-62. Föreningen har 251 st bostadsrätter samt 2 st lägenheter med hyresrätt. Brf Hytten är en välskött och solid förening. BRF hytten har ekonomi A+, goda intäkter från lokaler i samma fastighet. Stambyte är gjort 2009-2011, Uppvärmning bytt 2016 till bergvärme, solceller och frånluftsåtervinning. 3-glas energifönster samt nya radiatorer installerades mellan år 2016 - 2017. (Detta gav besparingar på 5.4 miljoner kronor för föreningen år 2018). Byte av sophantering är på gång enligt styrelsen. Hägernäs centrum erbjuder matbutik (i samma hus som lägenheten), Pizzeria, thai/sushi restaurang, krog samt övriga faciliteter. Ca 100 m från huset ligger Hägernäs station där roslagsbanan tar ca 17 minuter till Stockholms universitet, 20 min till Tekniska högskolan och 30 min till Stockholms centralstation det finns även bra bussförbindelse till Täby Centrum. Härliga strövområden vid Rönningesjön samt Skavlötens friluftsområde. Rönninge by är ett populärt familjeutflyktsmål där barnen kan klappa getter och mata hönorna. Det finns tvättstuga, torkrum, vindsförråd och solterrass som har nyttjanderätt,enkelt att bara att ta med utemöblerna från det tillhörande vindsförrådet. Det finns badstrand inom 5-10 minuters avstånd vid Hägernäs strand österut och Rönningesjön västerut. Dagis finns inom 2 minuters gångväg i Hägernäs centrum. Gratis parkering för alla medlemmar + gästparkering, annars 180:- för parkering med motorvärmare, 400:- för elbils parkering och 450:- för parkering i föreningens garage. Stambyte är utfört i föreningen (inleddes i april 2008 och avslutades 2010). Bredband via ComHem. Övrigt: Föreningen tillåter inte att man sätter upp parabolantenn på balkongen. Överlåtelseavgift: 2.5% av prisbasbeloppet (ca 1200 kr, Pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet (ca 470 kr) Bostadsföreningen kommer inom snar framtid byta ut alla lås i fastigheten inklusive ytterdörren, detta utan kostnad. Säkrare lås med nyckel och “tag/blipp” i ett kommer att ges ut och lägenhetsinnehavaren kommer att tilldelas 3 nycklar.

Övrigt om föreningen

http://brfhytten.bostadsratterna.se/hem

 • Föreningsnamn Brf Hytten
 • Antal lägenheter 251
 • Antal hyreslägenheter 2
 • Antal lokaler 11

Området

Allmänt om området

I Hägernäs har du nära till natur och vatten. På gångavstånd finns såväl skog och promenadstråk som badstrand och bryggor. Norrut ligger Rönningesjön med bad, strövområden och Skavlötens motionsgård. Intill Rönningesjön ligger Rönninge by som är en visningsgård av äldre snitt där det ordnas midsommarfirande och andra aktiviteter under året. Barnen kan se och klappa olika djur. Söderut finns Hägernäs Strand med bad i Stora Värtan och med uteservering, café och restauranger.

Närservice

En ICA Nära-butik med postutlämning finns i Hägernäs centrum. Dessutom finns i området en liten närlivs, pizzeria, sushi- och thairestaurang samt en thai-massage. I Hägernäs strand finns renommerade restauranger som Pont och Matildas Deli samt Talins Café.

Kommunikation

Stommen i kollektivtrafiken är Roslagsbanan med fyra avgångar i timmen från Hägernäs station inom några minuters gångavstånd. Därifrån går tåg mot Östra Station i Stockholm dit det tar ca 20 min. Åt andra hållet kan ni resa till Åkersberga och Österskär. Buss finns mellan Hägernäs och Täby C.

Parkering

Parkering finns på gatan utmed hela Radarvägen och även fria parkeringar på Hägernäsvägen.

Övrigt

Finns skolor i närområdet, bland annat Bergtorpskolan, Drakskeppsskolan, Frejaskolan-Waldorfskola, Hägernässkolan, Viggbyskolan samt Täby Yrkesgymnasium.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.