Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Nyproduktion
Objektet sålt
87 m² Boarea
3 Rum

Fakta

  • Adress Gudöterrassen 123
  • Område Trollbäcken
  • Avgift 6 088 kr inkl VA och kabel-TV (basutbud)
  • Boarea 87 m²
  • Rum 3
  • Drift 14 874 kr/år
  • Möjligt tillträde Tillgänglig slutet av dec
Inger Berg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Tyresö 070-663 25 80
inger.berg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Inger Berg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Tyresö 070-663 25 80
inger.berg@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Utsikt från terrassen
Utsikt från terrassen
Båtklubbens brygga
Båtklubbens brygga

Planritningar

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen innehar med äganderätt fastigheterna Näsby 60:1 och Gudöviken 1 i Tyresö kommun. På fastigheten finns 115 st terrasslägenheter med en sammanlagd area på 10 057 kvm. Samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Husen byggdes av Riksbyggen 1986. Arkitekten heter Bengt Hidemark. I föreningen finns cykelförråd, bastuavdelning, föreningslokal, två tvättstugor, soprum och en boulebana. Det finns båtklubb, konstförening, promenadgrupp och tisdagsgrupp. Möjlighet att hyra extra varmförråd, separat kö. Vid lägenhetsöverlåtelser debiteras säljaren en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande basbelopp. Pantsättningsavgift debiteras köparen med 1% av gällande basbelopp. Föreningens expedition är öppen torsdagar 18.30 - 19.30. På expeditionen kvitteras och återlämnas nycklar, bokas p-platser, förråd och föreningslokalen. För mer information om föreningen se hemsidan www.gudoterrassen.se.

Parkering

I föreningen finns ett flertal parkeringsplatser utan tak (finns lediga) samt parkeringsplatser under tak (kö). P-plats kostar 120,-/månad, under tak 200,-/månad.

Tv och bredband

Bredband, kabel-tv och telefoni via Telia fiber (hela hemmets kommunikation i en enda kabel).

  • Föreningsnamn Brf Gudöterrassen
  • Antal lägenheter 115
  • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Lägenheten ligger i Sofieberg ett uppvuxet och trevligt villaområde i Tyresö. På sommaren är grillning en självklarhet och varma sommarmorgnar kan man ta ett dopp nere vid bryggan. I närheten finns kanoter att hyra och vintertid åker man långfärdsskridskor eller skidor på Drevviken. Vill man ta en långpromenad går man i rask fart runt Långsjön på drygt 1 timme. Närheten till Drevviken som ingår i ett större sjösystem erbjuder aktiviteter som sportfiske och båtturer. Kanotled går via Gudö å in i Långsjön till så småningom Kalvfjärden i Östersjön. Det är en populär sträcka att utforska med kanot. Endast några hundra meter bort börjar Tyresta nationalpark som erbjuder enastående rekreationsmöjligheter i milsvid urskog. I närbelägna Trollbäcken Centrum finns bland annat ett flertal restauranger, livsmedelsaffärer, blomsteraffär, apotek, tobaksaffär och videobutik. Det finns också idrottsplats, flera förskolor och skolor i området och det är även nära till natur, bad och friluftsliv. Bussar trafikerar området. Mer trafikinformation finns att hämta på www.sl.se.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.