Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Glassgränd 31

Ersboda / Umeå
60 m² Boarea
2 Rum

Översikt

  • Adress Glassgränd 31
  • Område Ersboda
  • Avgift 3 316 kr inkl. värme, va, kabel-TV och internet
  • Boarea 60 m²
  • Rum 2
  • Möjligt tillträde enligt överenskommelse
Ulrica Johansson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-377 13 51 ulrica.johansson@maklarringen.se Mejla
Ulrica Johansson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-377 13 51 ulrica.johansson@maklarringen.se Mejla

Bilder

Baksida
Baksida
Fasad
Fasad
Utemiljö
Utemiljö
Entré
Entré
Hall
Hall

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Glassen är en fristående bostadsrättsförening som ligger på Västra Ersboda i Umeå. Byggnadsåret var 1980/1981. Bostadsrättsföreningen är välskött och består av totalt 101 hushåll fördelade på fyra gårdar med radhus och lägenheter. Inom föreningen finns flera lekplatser och gott om grönytor. I kvartershuset på Glassgränd finns tvättstuga, grovtvättstuga, hobbyrum och sammanträdesrum. Stadsdelen har cirka 13.000 invånare och är därmed en av Umeås största stadsdelar. Besök gärna föreningens hemsida: http://www.glassen.nu Dom boende har tillgång till bastu, hobbyrum, kulturbibliotek där man kan låna böcker, tidningar och filmer, kvarterslokal, redskapsbod, sammanträdesrum, soprum och tvättstugor.

Parkering

Föreningen har garage, motorvärmarplatser samt bilplatser utan motorvärmare för uthyrning, samt platser på Snipgränd och Glassgränd för besökande. Det finns totalt 66 garageplatser 299 kr/mån. 24 st parkeringsplatser med elstolpe 130 kr/mån.

Tv och bredband

Bostadsrättsföreningen Glassen har ett eget nätverk till alla lägenheter. Internetaccess av Riksnet. De levererar också kabel-TV.

  • Föreningsnamn brf Glassen
  • Hemsida www.glassen.nu
  • Antal lägenheter 101

Området

Allmänt om området

Ett fint område med närhet till både stora gröna ängar, skog och natur men även tillgång till ett stort handelsområde med ett flertal affärer. Några kända landmärken i Ersboda är de så kallade "Tobleronehusen"; fyra triangulära åttavåningshus i betong uppförda i början av 1980-talet och ritade av arkitekten Svante Öhman. På grund av placeringen vid Hömyran syns byggnaderna även från närliggande delar av staden. Ersboda Folkets hus ligger i Östra Ersboda centrum och fick 2006 pris som årets Folkets hus. Där finns bland annat Ersbodabiblioteket. Ersbodakyrkan ligger på Västra Ersboda centrum. På Ersboda finns Ersboda Sportklubb (ESK), en aktiv förening med ett varierat utbud. Inom närområdet finns bowling- och badmintonhall, elljusspår m m. Här finns också närhet till naturområden för rekreation.

Närservice

Mellan bostadsbebyggelsen och E4 respektive Ersmarksvägen finns ett av Umeås större handelsområden med flertalet affärsverksamheter såsom Willys, Coop Forum, Plantagen, Jula, Lindex, H&M, KappAhl, Dressman, Stadium, Rusta, Jysk, Skohuset, Colorama, Systembolaget. Det finns ytterligare affärer, restauranger, företag, förskolor, skolor, vårdcentral och tandläkare.

Kommunikation

Mycket bra busslinjetrafik som tar dig direkt till stan, universitet, sjukhus, teg m.m.

Övrigt

Ersboda Sportklubb (ESK) är en idrottsförening i stadsdelen Ersboda. Föreningen har barn-, ungdoms- och seniorverksamhet.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.