Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Ostvägen 47A

Ersboda / Umeå
56,5 m² Boarea
2 Rum

Översikt

  • Adress Ostvägen 47A
  • Område Ersboda
  • Avgift 3 469 kr inkl. värme, va, kabel-TV och internet
  • Boarea 56,5 m²
  • Rum 2
  • Möjligt tillträde enligt överenskommelse
Peter Lindeberg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-595 75 77 peter.lindeberg@maklarringen.se Mejla
Peter Lindeberg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-595 75 77 peter.lindeberg@maklarringen.se Mejla

Bilder

Kök
Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
entre
entre
Vardagsrum
Vardagsrum

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN: Bostadsrättsföreningen brf Hömyran, före detta Umeåhus nr 23, är en äkta förening. Föreningen består av 163 lägenheter där alla är upplåtna med bostadsrätt på adresserna Ostvägen 1-71B. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1100 kr som betalas av säljaren. ÖVRIGA UTRYMMEN: Tvättstuga för grovtvätt på markplan i 21A med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Mindre tvättstugor finns även i 19A och 21C på våning 2. Cykelrum och barnvagnsrum finns i 45 och 72. Övernattningsrum finns i 21A, pingisrum i 45, solarium i 21C och bastu samt gym i 69. Till lägenheten hör ett förråd på markplan i gårdshus. Det finns 58 st p-platser med motorvärmare, 160 kr/månad och 106 st kallgarage för 350 kr/månad. P-platserna och garagen har tids och temperaturstyrda motorvärmare. TV- OCH INTERNETANSLUTNING Föreningen är ansluten till kabel-TV via Comhem, "tre hål i väggen", för mer information gå in på www.comhem.se. Kabel-tv ingår i månadsavgiften. Brf Hömyran, Ostv. 1-71, blir gruppansluten till Internet f.o.m. 2012-04-01. Leverantör blir Bredband2 och hastigheten blir 100/100MB med fiber. Avgiften, 95:-/mån. debiteras med månadsavgiften. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2009-02-11). Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Besök gärna föreningens hemsida: http//www.homyran.se

  • Föreningsnamn Brf Hömyran
  • Hemsida http://www.umehus23.ac.se

Området

Allmänt om området

Ett fint område med närhet till både stora gröna ängar, skog och natur men även tillgång till ett stort handelsområde med ett flertal affärer. Några kända landmärken i Ersboda är de så kallade "Tobleronehusen"; fyra triangulära åttavåningshus i betong uppförda i början av 1980-talet och ritade av arkitekten Svante Öhman. På grund av placeringen vid Hömyran syns byggnaderna även från närliggande delar av staden. Ersboda Folkets hus ligger i Östra Ersboda centrum och fick 2006 pris som årets Folkets hus. Där finns bland annat Ersbodabiblioteket. Ersbodakyrkan ligger på Västra Ersboda centrum. På Ersboda finns Ersboda Sportklubb (ESK), en aktiv förening med ett varierat utbud. Inom närområdet finns bowling- och badmintonhall, elljusspår m m. Här finns också närhet till naturområden för rekreation.

Närservice

Mellan bostadsbebyggelsen och E4 respektive Ersmarksvägen finns ett av Umeås större handelsområden med flertalet affärsverksamheter såsom Willys, Coop Forum, Plantagen, Jula, Lindex, H&M, KappAhl, Dressman, Stadium, Rusta, Jysk, Skohuset, Colorama, Systembolaget. Det finns ytterligare affärer, restauranger, företag, förskolor, skolor, vårdcentral och tandläkare.

Kommunikation

Mycket bra busslinjetrafik som tar dig direkt till stan, universitet, sjukhus, teg m.m.

Övrigt

Ersboda Sportklubb (ESK) är en idrottsförening i stadsdelen Ersboda. Föreningen har barn-, ungdoms- och seniorverksamhet.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.