Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Tråggränd 41

Ersboda / Umeå
64 m² Boarea
2 Rum

Översikt

  • Adress Tråggränd 41
  • Område Ersboda
  • Avgift 3 235 kr inkl. värme, va, internet, kabel-TV och BR-tillägg
  • Boarea 64 m²
  • Rum 2
  • Drift 4 053 kr/år
  • Möjligt tillträde enligt överenskommelse
Ulrica Johansson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-377 13 51 ulrica.johansson@maklarringen.se Mejla
Ulrica Johansson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-377 13 51 ulrica.johansson@maklarringen.se Mejla

Bilder

Rymlig balkong i sydväst.
Rymlig balkong i sydväst.
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum med utgång till balkong
Vardagsrum med utgång till balkong
Kök
Kök
Från hall mot kök
Från hall mot kök

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN: Bostadsrättsföreningen Umehus nr 22, brf Ersängen är en äkta och stabilt ekonomisk förening. Föreningen består av 97 lägenheter. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift som betalas av säljaren. Det finns 59 st garageplatser för 260 kr i månaden, kösystem tillämpas, 48 st p-platser med motorvärmare, 130 kr i månaden och 6 st utan motorvärmare. Dessa kostar 56 kr i månaden, man betalar 60 öre/kWh. För mer information gå in på föreningens hemsida www.umehus22.ac.se. Internetkostnaden är inkluderad i månadsavgiften. Alla kolfilter i lägenheterna ska bytas ut. HUSETS SKICK: Tak: Renoverat 2008 Fasad: Tegel Fönster: 3-glas Stammar: Har nyligen rengjorts. Övrigt: Under året har det skett löpande underhåll. 12 st nya motorvärmarplatser, stamrengöring, renovering av fritidslokal och hissar. Har även bytt ut samtliga lås överallt, till ett nytt låssystem. Dessutom har föreningen köpt in ett släp som alla medlemmar kan hyra för 50 kr per gång i max 4 timmar eller för 100 kr per dygn. Planerad renovering är fasadmålning av höghusen. ÖVRIGA UTRYMMEN: Nyrenoverad fritidslokal med kök och hemmabioanläggning på adress Tråggränd 43. Där finns också vävstuga. På Tråggränd 35 finns det tillgång till en bastu. Vill man träna finns det en träningslokal på Tråggränd 49. Tvättstuga finns på plan 3 med en tvättmaskin och ett torkskåp. På plan 1 finns också en tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Till lägenheten hör ett stort källarförråd. TV- OCH INTERNETANSLUTNING Föreningen är ansluten till kabel-TV via Sappa med ett basutbud på 16 kanaler. För mer information gå in på www.sappa.se. Internet leverantör är Bredband2 med en uppkoppling på 100 Mbit/s. Ingår i hyran. För mer information gå in på www.Bredband2.se. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2010-06-04). Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Besök gärna föreningens hemsida: http://www.umehus22.ac.se

  • Föreningsnamn brf Umeåhus nr 22, Brf Ersängen
  • Hemsida http://www.umehus22.ac.se

Området

Allmänt om området

Ett fint område med närhet till både stora gröna ängar, skog och natur men även tillgång till ett stort handelsområde med ett flertal affärer. Några kända landmärken i Ersboda är de så kallade "Tobleronehusen"; fyra triangulära åttavåningshus i betong uppförda i början av 1980-talet och ritade av arkitekten Svante Öhman. På grund av placeringen vid Hömyran syns byggnaderna även från närliggande delar av staden. Ersboda Folkets hus ligger i Östra Ersboda centrum och fick 2006 pris som årets Folkets hus. Där finns bland annat Ersbodabiblioteket. Ersbodakyrkan ligger på Västra Ersboda centrum. På Ersboda finns Ersboda Sportklubb (ESK), en aktiv förening med ett varierat utbud. Inom närområdet finns bowling- och badmintonhall, elljusspår m m. Här finns också närhet till naturområden för rekreation.

Närservice

Mellan bostadsbebyggelsen och E4 respektive Ersmarksvägen finns ett av Umeås större handelsområden med flertalet affärsverksamheter såsom Willys, Coop Forum, Plantagen, Jula, Lindex, H&M, KappAhl, Dressman, Stadium, Rusta, Jysk, Skohuset, Colorama, Systembolaget. Det finns ytterligare affärer, restauranger, företag, förskolor, skolor, vårdcentral och tandläkare.

Kommunikation

Mycket bra busslinjetrafik som tar dig direkt till stan, universitet, sjukhus, teg m.m.

Övrigt

Ersboda Sportklubb (ESK) är en idrottsförening i stadsdelen Ersboda. Föreningen har barn-, ungdoms- och seniorverksamhet.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.