Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
67,5 m² Boarea
2 Rum

Fakta

  • Adress Trattgränd 18
  • Område Ersboda
  • Avgift 3 405 kr inkl. värme, va, kabel-TV och internet
  • Boarea 67,5 m²
  • Rum 2
  • Drift 2 364 kr / år
  • Möjligt tillträde enligt överenskommelse
Ulrica Johansson Reg Fastighetsmäklare Umeå 070-377 13 51
Ulrica Johansson Reg Fastighetsmäklare Umeå 070-377 13 51

Bilder

Fasad
Fasad
Fasad
Fasad
Entré
Entré
Hall
Hall
Matplats
Matplats

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

HSB:s Brf Gräddosten har 126 st bostadsrätter 62 st lokaler 1 st kvartershus som går att hyra. Hobbylokal med div verktyg. 86 st garageplatser 81 st p-platser Byggår 1981. Gräddosten är en välskött förening som består av ett par mindre och större flerfamiljshus fördelade kring en gård. Det finns lekparker och gott om gröna ytor. Föreningen jobbar kontinuerligt för att minska förbrukningskostnaderna, el, vatten och uppvärmning. Besök gärna föreningens hemsida: www.graddosten.ac.se

  • Föreningsnamn brf Gräddosten

Området

Allmänt om området

Ett fint område med närhet till både stora gröna ängar, skog och natur men även tillgång till ett stort handelsområde med ett flertal affärer. Några kända landmärken i Ersboda är de så kallade "Tobleronehusen"; fyra triangulära åttavåningshus i betong uppförda i början av 1980-talet och ritade av arkitekten Svante Öhman. På grund av placeringen vid Hömyran syns byggnaderna även från närliggande delar av staden. Ersboda Folkets hus ligger i Östra Ersboda centrum och fick 2006 pris som årets Folkets hus. Där finns bland annat Ersbodabiblioteket. Ersbodakyrkan ligger på Västra Ersboda centrum. På Ersboda finns Ersboda Sportklubb (ESK), en aktiv förening med ett varierat utbud. Inom närområdet finns bowling- och badmintonhall, elljusspår m m. Här finns också närhet till naturområden för rekreation.

Närservice

Mellan bostadsbebyggelsen och E4 respektive Ersmarksvägen finns ett av Umeås större handelsområden med flertalet affärsverksamheter såsom Willys, Coop Forum, Plantagen, Jula, Lindex, H&M, KappAhl, Dressman, Stadium, Rusta, Jysk, Skohuset, Colorama, Systembolaget. Det finns ytterligare affärer, restauranger, företag, förskolor, skolor, vårdcentral och tandläkare.

Kommunikation

Mycket bra busslinjetrafik som tar dig direkt till stan, universitet, sjukhus, teg m.m.

Övrigt

Ersboda Sportklubb (ESK) är en idrottsförening i stadsdelen Ersboda. Föreningen har barn-, ungdoms- och seniorverksamhet.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.