Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Hissjövägen 32

Haga / Umeå
52,5 m² Boarea
3 Rum

Översikt

  • Adress Hissjövägen 32
  • Område Haga
  • Avgift 5 222 kr Ink Kabel/bredband, va och värme
  • Boarea 52,5 m²
  • Rum 3
  • Drift 2 488 kr/år
  • Möjligt tillträde Enligt övk
Peter Lindeberg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-595 75 77 peter.lindeberg@maklarringen.se Mejla
Peter Lindeberg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-595 75 77 peter.lindeberg@maklarringen.se Mejla

Bilder

Kök från vardagsrum
Kök från vardagsrum
Fasad
Fasad
Kök
Kök
Matplats vid vardagsrummet
Matplats vid vardagsrummet
Vardagsrum
Vardagsrum

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Umeåhus nr 33 består av 68 lägenheter fördelade på tre huskroppar, varav ett tre- och två fyravåningshus. Husen byggdes under åren -92/93 av Riksbyggen och stod klar för inflyttning sommaren 1993. Stommen i husen är av betong och ytterväggarna är klädda med fasadtegel. Som förvaltare för brf Umeåhus nr 33, står Riksbyggen. Fastighetens adress är Hissjövägen 32-40. Husen ligger i den centrala stadsdelen Haga, med cirka tio minuters gångavstånd till Umeå centrum. Umeå centrum lockar med allt som en större stad kan erbjuda, shopping, kultur, restauranger, lokaltrafik, nattligt krogliv eller bara en fika på stan. Det är ca: 30 minuter till centralstation och sju minuter till I20-skogen. Universitetet och universitetssjukhuset nås med cykel inom cirka 10-minuter minuter och busshållplatser finns i direkt närhet till bostadsrättsföreningen. Efter tio minuters promenad mot OK/Q8 - Parkvägen, så kommer vi till Gammliaområdet. Gammlia erbjuder allt från skidspår och fotollsarena till julmarknader, museum och midsommarfirande. Tar man gångtunneln under E4:an så kommer man till Umestan företagspark, före detta I20. I detta område finns bland annat Polishögskolan, konferenslokaler, Midgårdsskolan, Posten, restaurang och hunddagis. I20 skogen erbjuder bland annat skidspår, MTB-slingor och gångstigar. I företagsparkområdet finns bland annat gym, Umevatoriet, restaurang Umestan samt ett antal skolor. Här på området ligger sommartid en fotbollsplan, som på vintern förvandlas till en hockeyrink, detta i kommunens regi. Sammanfattar vi lägenheternas ljusa och öppna planlösning, det attraktiva läget, Riksbyggen som förvaltare och till sist Umeå stad, så har vi viktiga faktorer som gör boendet till ett nöje här på Hissjövägen. MÅNADSAVGIFT Månadsavgiften är xx/mån, inkl värme, VA, kabel-TV samt internet. Kabel-TV levereras av Canal digital, grundutbudet och internet levereras av Bredband2, 100 Mbit. Samtliga lägenheter betalar internetavgift 100:- / mån, som ingår i månadsavgiften. Hushållselen ingår ej. GEMENSAMHETSUTRYMMEN Det finns 3 st tvättstugor i området, den närmaste ligger på Hissjövägen 40. Vindsförråd finns tillhörande lägenheten. ÖVRIGT Bostadsrättstillägget ingår i hyran. Besök gärna föreningen hemsida: http://umehus33.se/

Parkering

Det finns tre alternativ av parkeringsplatser för boende i föreningen. Det finns carport, parkeringsplats med motorvärmarstolpe eller parkeringsplats utan motorvärmarstolpe. Besöksparkeringarna har tidsbegränsning och skall inte användas av boende här på Hissjövägen, risk för parkeringsbot. PARKERING Parkeringsplats 100 kr/mån. Separat kö 4 st. Parkeringsplats med mv.uttag 200 kr/mån. Separat kö. 29 st. Carportplats kostar 300:- / mån. Separat kö. 9 st.

Tv och bredband

Kabel-TV levereras av Canal digital, grundutbudet och internet levereras av Bredband2, 100 Mbit. Samtliga lägenheter betalar internetavgift, som ingår i månadsavgiften. Hushållselen ingår ej.

  • Föreningsnamn brf Umeåhus nr 33
  • Hemsida www.umehus33.se
  • Antal lägenheter 68

Området

Allmänt om området

Haga En av Umeås äldre delar som började byggas under 1920-talet, några kilometer från centrum. Bebyggelsen är av blandad karaktär, privatägda hyreshus, bostadsrättslägenheter och småhus med äganderätt. Här finns bland annat skolor, badhus, sporthall samt en fotbolls- och friidrottsanläggning.

Närservice

Haga är ett populärt område som har det mesta inom närservice inom räckhåll. Här finns bland annat skolor, badhus, sporthall samt en fotbolls- och friidrottsanläggning. Du finner även matbutik, bensinmack m.m.

Kommunikation

Bra kommunikationer med busslinjer mot centrum och vasaplan, sjukhuset, universitetet m.m.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.