Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Skärvstensgatan 4

Mariehöjd / Umeå
66,5 m² Boarea
3 Rum

Översikt

  • Adress Skärvstensgatan 4
  • Område Mariehöjd
  • Avgift 3 704 kr inkl. värme, telefoni, TV, IT
  • Boarea 66,5 m²
  • Rum 3
  • Drift 3 500 kr/år
  • Möjligt tillträde Enligt överenskommelse
Magnus Forsberg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-545 59 33 magnus.forsberg@maklarringen.se Mejla
Magnus Forsberg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-545 59 33 magnus.forsberg@maklarringen.se Mejla

Bilder

Fasad/Balkong
Fasad/Balkong
Entré/ varsdagsrum
Entré/ varsdagsrum
Fasad
Fasad
Fasad
Fasad
Soffgrupp
Soffgrupp

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

BRF HSB Mariehöjd 1 ligger i ett lugnt och trevligt område nära Nydalasjön, Mariehems centrum, universitetet, NUS, Iksu samt har goda bussförbindelser till centrala stan. Föreningen är en äkta förening. Allmänt Nybyggnad av 114 bostadsrättslägenheter med tillhörande garage i 4-8 plan med byggnadsår 2015-2017. Adresser är Skärvstensgatan 2, 4, 10, 12, 14, 16. Bostadslägenheterna är fördelade på 2 rok och 3 rok. Gemensamma utrymmen är garage och uthyrningsrum. Bostadsrättsföreningen tecknar kollektivt avtal hushållsel och debiterar respektive bostadsrättsinnehavare individuellt efter faktisk förbrukning. Kostnaden för varmvatten ingår inte i årsavgiften utan debiteras respektive bostadsrättsinnehavare individuellt efter faktisk förbrukning. Lägenhetsförråd som tillhör lägenheten är märkt med lägenhetsnumret. Förråden finns på bottenplan eller vindsvåning. Cykelställ finns i anslutning till respektive hus. TV och bredband Fastigheten har samordnat fastighetsnät för bredbandsuppkoppling med Telia. I avtalet ingår ett basutbud för TV ( ca: 20 kanaler), hastighet på internetuppkopplingen ( 10 MB ut och 100 MB in) samt IP-telefoni. BRF Mariehöjd 1 debiterar motsvarande 212 kr/lgh och månad. (2016 års prisnivå). Dessa kostnader kommer BRF Mariehöjd att debitera ut på respektive bostadsrättsinnehavare. Centralanläggning för TV, IP-telefoni och bredband. Bostadsrättsföreningen har en kollektiv anslutning för Telia TriplePlay. Kostnaden för detta ingår i årsavgiften. BRF Mariehöjd 1, BRF Mariehöjd 2 och BRF Mariehöjd 3 arbetar med att genomföra en fusion och därmed bli en och samma förening. Detta beräknas bli klart under 2021.

Renoveringar

De närmaste åren planerar styrelsen att: Bygga cykelskärmtak vid Skärvstensgatan 2 och 4 Installera laddstolpar på gästparkeringen och i garaget 2019 Inköp av grill till terrassen, plattor på stig till garaget, målning av väggar i entré till Hus A.

Parkering

Parkering 84 st garageplatser. Hyra för bilplats är 600 kr/mån. Samtliga bilplatser är utrustade med tidsstyrda motorvärmaruttag. För tillträde till garaget via porten krävs en fjärrdosa. Intresserade som önskar hyra bilplats kan kontakta HSB Umeås Kundcenter.

Tv och bredband

Telia triple play

  • Föreningsnamn Brf Mariehöjd 1
  • Hemsida www.hsb.se/norr/mariehojd1
  • Antal lägenheter 114

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.