Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Bollplansgatan 2A

Sandåkern / Umeå
58 m² Boarea
2 Rum

Översikt

  • Adress Bollplansgatan 2A
  • Område Sandåkern
  • Avgift 3 529 kr inkl. värme, va, kabel-TV och internet
  • Boarea 58 m²
  • Rum 2
  • Drift 4 506 kr/år
  • Möjligt tillträde Enligt överenskommelse
Magnus Forsberg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-545 59 33 magnus.forsberg@maklarringen.se Mejla
Magnus Forsberg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-545 59 33 magnus.forsberg@maklarringen.se Mejla

Bilder

Fasad
Fasad
Matplats
Matplats
Kök
Kök
Fasad
Fasad
Vardagsrum mot kök
Vardagsrum mot kök

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen brf Pergolan har fastigheten Skarpgärdan 1 i Umeå Kommun. 3 flerbostadshus. Föreningens bostadshus är belägna i anslutning till varandra så att en ändamålsenlig samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna. Gemensamma utrymmen Med varje lägenhet medföljer ett nätförråd på bottenplan. I varje hus finns ett gemensamt cykelförråd.

Renoveringar

Gjorda renoveringar: Då husen producerades 2014 så har inga större renoveringar gjorts inom förening. Dock har man satsa mycket på föreningens innergård under 2017/2018 för att få en trevlig områdesmiljön för dom boende.Trädgården, som är föreningens stolthet, blir en naturlig mötesplats för lek och umgänge, men också när du behöver en avskild plats under de varmaste sommardagarna. Kommande renoveringar: Inga planerade renoveringar än så länge. Däremot genomförs garantijusteringar och kompletteringar genom NCC under ytterligare ett år. Dessa genomförs utan kostnader för vare sig föreningen eller den enskilde medlemmen. Renoveringsbeskrivning Just nu pågående justeringar i garagen.

Parkering

Parkering Bilplats 1: Garage . Avgift 500 kr/mån, har separat kö, har strömuttag.Föreningen räknar hela tiden med att en ny medlem troligen har en personbil. Så här långt har föreningen därför klarat av att fördela p-platserna till de som önskat en plats. Det är därför ingen kö till 'bil ett' men till 'bil två' kan det innebär en kötid. Bilplatserna finns i två gemensamma kallgarage och kostar 500 kr/månad inklusive eluttag som klarar normal motor- och kupévärmare.(Allt eftersom Umeå Energi kan leverera eluttag för ladd-bilar kommer ett antal sådana att byggas in i garagen). Denna information publicerades i samband med en lägenhetsförsäljning under 2019 och kan innehålla sakfel eller ej uppdaterad information.

Tv och bredband

Uttag för telefon, bredband och TV.

  • Föreningsnamn Brf Pergolan
  • Antal lägenheter 63

Området

Allmänt om området

Sandåkern ligger i stadsdelen Grisbacka, som är ett omtyckt område. Här bor du i ett klimatsmart kvarter med allt inom räckhåll - du tar dig in till stan på några minuter samtidigt som du har naturen och den porlande Tvärån runt husknuten. Sandåkern är en centralt belägen ny stadsdel i Umeå med totalt 700 planerade lägenheter. Utvecklingen av Sandåkern i Umeå är ett viktigt steg för att nå den gemensamma visionen att Umeåregionen år 2020 ska vara världsledande för hållbart byggande och förvaltande i kallt klimat. Utvecklingen av Sandåkern är också ett viktigt bidrag till ett Umeå där vi samverkar över alla gränser för att skapa långsiktig social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet, hög attraktivitet och tillväxt med målet att nå 200 000 medborgare senast år 2050. Elva aktörer en vision Samtliga elva intressenter i utvecklingen av Sandåkern har gemensamt enats om följande vision: Sandåkern ska utvecklas med social livskvalitet, trygghet och mångfald i fokus. Sandåkern ska utvecklas så att det skapas attraktiva och levande utemiljöer. Sandåkern ska utvecklas med en systemsyn där ambitionen är att områdets totala energi och klimatpåverkan ska vara så liten som möjligt. Sandåkern ska utvecklas med möjligheter till individuell påverkan, där hållbara val tydliggörs och uppmärksammas för boende och verkande Sandåkern ska utvecklas med förutsättningar för miljösmarta resor och mobilitet. Sandåkern ska utvecklas med en rationell hantering av hushållsavfall Sandåkern ska utvecklas med en öppenhet för externa utvärderingar av framsteg för att nå de uppsatta målen, både idag och i framtiden.

Närservice

Nära till vårdcentral, matvaruaffär. Bara några hundra meter bort finns flera förskolor, fritids och daghem att välja bland.

Kommunikation

Ettans lokalbuss kör till centrum på 10 minuter. Buss nr 72 går direkt till NUS och universitetet morgon samt kväll. Att cykla går lika fort och med bil tar det ungefär tre minuter till centrum.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.