Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Donners gränd 3

Sandåkern / Umeå
88 m² Boarea
3 Rum

Översikt

  • Adress Donners gränd 3
  • Område Sandåkern
  • Avgift 4 737 kr inkl. värme, va och Telia triple play
  • Boarea 88 m²
  • Rum 3
  • Drift 3 500 kr/år
  • Möjligt tillträde enligt överenskommelse
Magnus Forsberg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-545 59 33 magnus.forsberg@maklarringen.se Mejla
Magnus Forsberg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-545 59 33 magnus.forsberg@maklarringen.se Mejla

Bilder

Fasad
Fasad
Fasad
Fasad
Fasad
Fasad
Härlig planlösning
Härlig planlösning
Kök
Kök

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Tvärån började byggandet av två flerbostadshus med 42 st bostadslägenheter 2015. Det finns 42 parkeringsplatser i garage/parkeringsdäck. Garaget ägs och förvaltas av Skarpgärdan GA. Platserna hyrs ut med separata hyresavtal/sidoavtal. Parkeringsplatserna finns i kvarterets östra del. Några gästparkeringsplatser finns även utomhus. Garage kostar 500 kr/mån. Cykelförråd i bottenplan, cykelställ på gård, barnvagnsrum i bottenplan. Alla lägenheter har ett förråd. Uppvärmning via fjärrvärme Fastighetsmätare och individuella mätare till respektive lägenhet i elcentral. Hiss Postboxar i entréplanet. Tidningshållare vid respektive lägenhetsdörr. Varje lägenhet har tvättmaskin och torktumlare. Det finns ingen gemensam tvättstuga. Underjordsbehållare för hushålls- och matavfall TV/Tele/Data Lägenheterna är anslutna till Telia triple play för bredband, bredbandstelefoni och digital-TV. Kostnaden för grundutbudet ingår i månadsavgiften, därutöver kan respektive lägenhetsinnehavare beställa utökat abonnemang.

  • Föreningsnamn Brf Tvärån
  • Antal lägenheter 42

Området

Allmänt om området

Sandåkern ligger i stadsdelen Grisbacka, som är ett omtyckt område. Här bor du i ett klimatsmart kvarter med allt inom räckhåll - du tar dig in till stan på några minuter samtidigt som du har naturen och den porlande Tvärån runt husknuten. Sandåkern är en centralt belägen ny stadsdel i Umeå med totalt 700 planerade lägenheter. Utvecklingen av Sandåkern i Umeå är ett viktigt steg för att nå den gemensamma visionen att Umeåregionen år 2020 ska vara världsledande för hållbart byggande och förvaltande i kallt klimat. Utvecklingen av Sandåkern är också ett viktigt bidrag till ett Umeå där vi samverkar över alla gränser för att skapa långsiktig social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet, hög attraktivitet och tillväxt med målet att nå 200 000 medborgare senast år 2050. Elva aktörer en vision Samtliga elva intressenter i utvecklingen av Sandåkern har gemensamt enats om följande vision: Sandåkern ska utvecklas med social livskvalitet, trygghet och mångfald i fokus. Sandåkern ska utvecklas så att det skapas attraktiva och levande utemiljöer. Sandåkern ska utvecklas med en systemsyn där ambitionen är att områdets totala energi och klimatpåverkan ska vara så liten som möjligt. Sandåkern ska utvecklas med möjligheter till individuell påverkan, där hållbara val tydliggörs och uppmärksammas för boende och verkande Sandåkern ska utvecklas med förutsättningar för miljösmarta resor och mobilitet. Sandåkern ska utvecklas med en rationell hantering av hushållsavfall Sandåkern ska utvecklas med en öppenhet för externa utvärderingar av framsteg för att nå de uppsatta målen, både idag och i framtiden.

Närservice

Nära till vårdcentral, matvaruaffär. Bara några hundra meter bort finns flera förskolor, fritids och daghem att välja bland.

Kommunikation

Ettans lokalbuss kör till centrum på 10 minuter. Buss nr 72 går direkt till NUS och universitetet morgon samt kväll. Att cykla går lika fort och med bil tar det ungefär tre minuter till centrum.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.