Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
93,5 m² Boarea
3 Rum

Fakta

  • Adress Sandåkersgatan 12
  • Område Sandåkern
  • Avgift 5 068 kr inkl. värme och telia triple play
  • Boarea 93,5 m²
  • Rum 3
  • Drift 3 200 kr/år
Jörgen Isacsson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå 070-545 59 34
jorgen.isacsson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Jörgen Isacsson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå 070-545 59 34
jorgen.isacsson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

HSB Brf Utsikten 1 i Umeå äger fastigheten Veden 2. Belägen på Sandåkersgatan 10-12, 903 51 Umeå Organisationsnr: 769623-8190 Lägenheter Totalt 89 lgh (20 st 2 rok, 63 st 3 rok, 6 st 4 rok). Lokaler Ett gästrum/konferensrum finns för uthyrning via styrelsen. Bilplatser 80 garageplatser + 3 handikapp i fristående garage (uthyres via HSB kundcenter) 8 gäst-p på gården med sms-betalning. Ett lägenhetsförråd per lägenhet finns med samma nummer som lägenheten. Lägenhetsnyckeln passar även till förråd och sopbehållare. Porten är låst dygnet runt (nyckel, tagg, portkod eller porttelefon) BRF Utsikten 1 ligger två km väster om Umeå Centrum på det nybyggda området Sandåkern. Föreningen består av ett 15 vånings- och ett 10 våningshus vilka stod klara för inflyttning under åren 2013-2014. Femtonvåningshuset är Umeås högsta hus, 52 m högt och det ligger 65 m över havsytan. Från Sandåkern har du nära till det mesta. Inom en km finns 14 förskolor, sex skolor och sex matbutiker. På 10 minuter har du cyklat in till centrala Umeå. Här finns allt du behöver beträffande shopping, restauranger, biografer, musik- och teaterföreställningar. Sandåkern ligger även perfekt för dig som är bilburen. Du är direkt ute på E12 med ett par minuter in till centrala Umeå.

Övrigt om föreningen

Föreningen debiterar hushållsel - separat mätare Kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten debiteras i efterhand varje kvartal, kostnad varmvatten per månad ca: 200 kr

Parkering

Garage kostar 600 kr/mån och alla lägenheter har en garanterad plats.

Tv och bredband

Samordnat fastighetsnät för bredbandsuppkoppling: TV, Internet och IP-telefoni.

  • Föreningsnamn brf Utsikten 1
  • Hemsida https://www.hsb.se/norr/brf/utsikten1/
  • Antal lägenheter 89

Området

Allmänt om området

Sandåkern ligger i stadsdelen Grisbacka, som är ett omtyckt område. Här bor du i ett klimatsmart kvarter med allt inom räckhåll - du tar dig in till stan på några minuter samtidigt som du har naturen och den porlande Tvärån runt husknuten. Sandåkern är en centralt belägen ny stadsdel i Umeå med totalt 700 planerade lägenheter. Utvecklingen av Sandåkern i Umeå är ett viktigt steg för att nå den gemensamma visionen att Umeåregionen år 2020 ska vara världsledande för hållbart byggande och förvaltande i kallt klimat. Utvecklingen av Sandåkern är också ett viktigt bidrag till ett Umeå där vi samverkar över alla gränser för att skapa långsiktig social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet, hög attraktivitet och tillväxt med målet att nå 200 000 medborgare senast år 2050. Elva aktörer en vision Samtliga elva intressenter i utvecklingen av Sandåkern har gemensamt enats om följande vision: Sandåkern ska utvecklas med social livskvalitet, trygghet och mångfald i fokus. Sandåkern ska utvecklas så att det skapas attraktiva och levande utemiljöer. Sandåkern ska utvecklas med en systemsyn där ambitionen är att områdets totala energi och klimatpåverkan ska vara så liten som möjligt. Sandåkern ska utvecklas med möjligheter till individuell påverkan, där hållbara val tydliggörs och uppmärksammas för boende och verkande Sandåkern ska utvecklas med förutsättningar för miljösmarta resor och mobilitet. Sandåkern ska utvecklas med en rationell hantering av hushållsavfall Sandåkern ska utvecklas med en öppenhet för externa utvärderingar av framsteg för att nå de uppsatta målen, både idag och i framtiden.

Närservice

Nära till vårdcentral, matvaruaffär. Bara några hundra meter bort finns flera förskolor, fritids och daghem att välja bland.

Kommunikation

Ettans lokalbuss kör till centrum på 10 minuter. Buss nr 72 går direkt till NUS och universitetet morgon samt kväll. Att cykla går lika fort och med bil tar det ungefär tre minuter till centrum.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.