Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Sandåkersgatan 15B

Sandåkern / Umeå
35 m² Boarea
1 Rum

Översikt

  • Adress Sandåkersgatan 15B
  • Område Sandåkern
  • Avgift 1 481 kr inkl. värme, Telia triple play
  • Boarea 35 m²
  • Rum 1
  • Drift 3 500 kr/år
Magnus Forsberg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-545 59 33 magnus.forsberg@maklarringen.se Mejla
Magnus Forsberg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-545 59 33 magnus.forsberg@maklarringen.se Mejla

Bilder

Stor balkong
Stor balkong
Entré
Entré
Hall
Hall
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Barken 2 i Umeå Kommun. Det finns 66 lgh i föreningen samt en övernattningslägenhet. Byggnaderna är uppförda 2014, fastighetens adress är Sandåkersgatan 15A-D. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Föreningen debiterar varje månad varm- och kallvatten-förbrukning som räknas in i månadsavgiften. F.n är kostar kallvatten 20 kr/m3 och varmvatten 70 kr/m3. Obligatoriskt tillägg: Debiteras individuell förbrukning av vatten (varmt och kallt) med 4 månaders eftersläpning, vilket innebär att man inte betalar vatten förrän efter 4 månader - vid avflyttning får man betala de sista 4 månaderna efter man flyttat. Hushållsel betalar man själv.

Renoveringar

Årets reparationer och underhåll: För att bevara föreningens hus i gott skick utförs löpande reparationer av uppkomna skador samt planerat underhåll av normala förslitningar.

Parkering

50 st carportar samt 12 p-platser. Carport 450 kr/mån, separat kö P-plats 300 kr/mån, separat kö

Tv och bredband

Obligatoriskt är Telia triple play (IT, TV och IP-telefoni) 192 kr/mån

  • Föreningsnamn brf Barken 2 i Umeå
  • Antal lägenheter 66

Området

Allmänt om området

Sandåkern ligger i stadsdelen Grisbacka, som är ett omtyckt område. Här bor du i ett klimatsmart kvarter med allt inom räckhåll - du tar dig in till stan på några minuter samtidigt som du har naturen och den porlande Tvärån runt husknuten. Sandåkern är en centralt belägen ny stadsdel i Umeå med totalt 700 planerade lägenheter. Utvecklingen av Sandåkern i Umeå är ett viktigt steg för att nå den gemensamma visionen att Umeåregionen år 2020 ska vara världsledande för hållbart byggande och förvaltande i kallt klimat. Utvecklingen av Sandåkern är också ett viktigt bidrag till ett Umeå där vi samverkar över alla gränser för att skapa långsiktig social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet, hög attraktivitet och tillväxt med målet att nå 200 000 medborgare senast år 2050. Elva aktörer en vision Samtliga elva intressenter i utvecklingen av Sandåkern har gemensamt enats om följande vision: Sandåkern ska utvecklas med social livskvalitet, trygghet och mångfald i fokus. Sandåkern ska utvecklas så att det skapas attraktiva och levande utemiljöer. Sandåkern ska utvecklas med en systemsyn där ambitionen är att områdets totala energi och klimatpåverkan ska vara så liten som möjligt. Sandåkern ska utvecklas med möjligheter till individuell påverkan, där hållbara val tydliggörs och uppmärksammas för boende och verkande Sandåkern ska utvecklas med förutsättningar för miljösmarta resor och mobilitet. Sandåkern ska utvecklas med en rationell hantering av hushållsavfall Sandåkern ska utvecklas med en öppenhet för externa utvärderingar av framsteg för att nå de uppsatta målen, både idag och i framtiden.

Närservice

Nära till vårdcentral, matvaruaffär. Bara några hundra meter bort finns flera förskolor, fritids och daghem att välja bland.

Kommunikation

Ettans lokalbuss kör till centrum på 10 minuter. Buss nr 72 går direkt till NUS och universitetet morgon samt kväll. Att cykla går lika fort och med bil tar det ungefär tre minuter till centrum.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.