Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Korpralsvägen 32B

Teg / Umeå
60 m² Boarea
3 Rum

Översikt

  • Adress Korpralsvägen 32B
  • Område Teg
  • Avgift 3 252 kr inkl, Värme, VA, bredband med telefoni och TV från Telia.
  • Boarea 60 m²
  • Rum 3
  • Drift 3 500 kr/år
  • Möjligt tillträde Enligt överenskommelse
Magnus Forsberg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-545 59 33 magnus.forsberg@maklarringen.se Mejla
Magnus Forsberg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå
070-545 59 33 magnus.forsberg@maklarringen.se Mejla

Bilder

Matplats i köket
Matplats i köket
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Vardagsrum
Vardagsrum

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

NCC har byggt Tegshöjden. I föreningen finns 82 lägenheter. Adress Korpralsvägen 32B och 34B. väl utnyttjade kvadratmetrar här har allt tänkts igenom i detalj för att ge så hög boendekvalitet som möjligt. Tack vare stort ljusinsläpp och en öppen planlösning skapas rymd i lägenheterna. Fasad i tegel, luftigt trapphus, möblerbara balkonger, bra ljudisolering och kök med god standard - allt bidrar till känslan av kvalitet ända från porten in till den egna bostaden. I avgifterna för lägenheterna ingår värme, varmvatten med schablon ( 25 kr/kvm/år ), kallvatten och avlopp. TV, bredband och telefoni Triple-play via Telia. Obligatorisk kostnad 299 kr/mån. Hushållsel Lägenhetsinnehavaren tecknar ett eget abonnemang. Carport - 650 kr/mån. Separat kö. P-stolpe med motorvärmare - 450 kr/mån. Separat kö.

Övrigt om föreningen

Riksbyggen förvaltar

Renoveringar

Föreningens underhållsplan är den ekonomiska plan som upprättades vid föreningens bildande. Då husen är nyproducerade stenhus förväntas inga större underhål under den närmaste 10 års-perioden. Avsättning per år enligt ekonomisk plan är 108 537 kr

Parkering

Det finns 29 st Carport-platser Det finns 6 st p-platser

Tv och bredband

Kabel-TV och bredband kostar 299 kr/mån och är ett obligatoriskt tillägg på avgiften.

  • Föreningsnamn brf Tegshöjden 1
  • Antal lägenheter 82
  • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Välkommen till Teg - stadsdelen ligger strax söder om Umeälven. Man har gångavstånd till Umeå city - bara gå över gångbron. Stadsdelen är uppdelad i två delar: öst- och västteg där det såväl hyreshus, bostadsrätter och villor med strandläge. Teg är en stadsdel i Umeå med drygt 11 000 invånare, ursprungligen en by, söder om Umeälven. Namnet på stadsdelen kommer av ordet teg som är en del av en gemensamt ägd åker. Teg är uppdelat i Öst- och Väst-Teg där man delar ungefär vid E4. Norr om älven från Teg sett ligger Umeå centrum. Södra delen av Teg kallas Söderslätt och sydvästra delen kallas Böleäng. På Teg finns tre låg- och mellanstadieskolor, Östtegsskolan(nyrenoveras), Västtegsskolan och Böleängsskolan samt en högstadieskola, Tegs centralskola. När man byggde den korta motorvägen (ca 5 km) mellan Teg och Stöcksjö, så delades stadsdelen i två delar - öst och väst. Numera har vägen degraderats från motorväg till en fyrfältsväg.

Närservice

Med Tegs rikliga tillgång på affärer och service är det enkelt att förstå varför så många trivs här. Minst lika mycket, och faktiskt bättre......än centrala Umeå, menar tegarna själva. Maten handlar du på någon av de välsorterade livsmedelsbutikerna, en med en berömd chips- och popcornbuffé som tar fredagsmyset till en ny nivå. Det finns också apotek, folktandvård, hälsocentral, gym, idrottsplats för fotboll, hockeyarena, kyrka, bibliotek, konst-och rambutik, handelsträdgård och en populär second hand-butik med lång kö innan butiken ens har öppnat.

Kommunikation

Det är gångavstånd till Umeå city, sjukhuset (NUS) och universitetet samt den fantastiska strandpromenaden vid älven. Bölesholmarna ligger i närheten av Teg och kan erbjuda badstrand, grillplatser samt fiske och promenad- och cykelstråk

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.