Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Målargränd 3J

Teg / Umeå
76,8 m² Boarea
3 Rum

Översikt

  • Adress Målargränd 3J
  • Område Teg
  • Avgift 4 623 kr inkl. värme, va, kabel-TV och internet
  • Boarea 76,8 m²
  • Rum 3
  • Drift 2 500 kr/år
  • Möjligt tillträde enligt överenskommelse
Magnus Forsberg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Hemavan - Tärnaby
070-545 59 33 magnus.forsberg@maklarringen.se Mejla
Magnus Forsberg Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Hemavan - Tärnaby
070-545 59 33 magnus.forsberg@maklarringen.se Mejla

Bilder

Framsida
Framsida
Hall
Hall
Badrum
Badrum
Kök
Kök
Kök mot matrum
Kök mot matrum

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen brf Umeälven äger fastigheterna Bågen 2, Bågen 24, Bågen 25 och Bågen 26 i Umeå kommun som byggdes 1998-1999. Carport 250 kr/ månad. Separat kö P-stolpe 180 kr/ månad. Separat kö Cykelförråd. Förråd på vinden. TV: Ansluten till kabelnät. Levrantör Com Hem. Ingår i avgiften. Internet Bredband. Hastighet 250 mbit/s. Leverantör Telenor. Ingår i månadsavgiften. Den fasta kostnaden för ip-telefonin ingår även i månadavgiften. I föreningen finnns 145 st lägenheter.

Renoveringar

För fastigheten finns en 30-årig underhållsplan upprättad som årligen uppdateras av styrelsen. 2017 Yttre belysning har bytt ut till ledbelysning. Entrébelysning i höghusen har bytts ut till LED och med inbyggd rörelseindikator. En extra amortering på 500 000 kr har gjorts. En ny underhållsplan med sikte på år 2040 har tagits fram. mm

Tv och bredband

Gruppavtal på digital-TV från ComHem. Com Hem AB, Box 43, 871 21 Härnösand. Telefon 90 222. www.comhem.se I avtalet ingår också en digitalbox.

  • Föreningsnamn brf Umeälven
  • Hemsida www.brfumealven.se
  • Antal lägenheter 145

Området

Allmänt om området

Välkommen till Teg - stadsdelen ligger strax söder om Umeälven. Man har gångavstånd till Umeå city - bara gå över gångbron. Stadsdelen är uppdelad i två delar: öst- och västteg där det såväl hyreshus, bostadsrätter och villor med strandläge. Teg är en stadsdel i Umeå med drygt 11 000 invånare, ursprungligen en by, söder om Umeälven. Namnet på stadsdelen kommer av ordet teg som är en del av en gemensamt ägd åker. Teg är uppdelat i Öst- och Väst-Teg där man delar ungefär vid E4. Norr om älven från Teg sett ligger Umeå centrum. Södra delen av Teg kallas Söderslätt och sydvästra delen kallas Böleäng. På Teg finns tre låg- och mellanstadieskolor, Östtegsskolan(nyrenoveras), Västtegsskolan och Böleängsskolan samt en högstadieskola, Tegs centralskola. När man byggde den korta motorvägen (ca 5 km) mellan Teg och Stöcksjö, så delades stadsdelen i två delar - öst och väst. Numera har vägen degraderats från motorväg till en fyrfältsväg.

Närservice

Med Tegs rikliga tillgång på affärer och service är det enkelt att förstå varför så många trivs här. Minst lika mycket, och faktiskt bättre......än centrala Umeå, menar tegarna själva. Maten handlar du på någon av de välsorterade livsmedelsbutikerna, en med en berömd chips- och popcornbuffé som tar fredagsmyset till en ny nivå. Det finns också apotek, folktandvård, hälsocentral, gym, idrottsplats för fotboll, hockeyarena, kyrka, bibliotek, konst-och rambutik, handelsträdgård och en populär second hand-butik med lång kö innan butiken ens har öppnat.

Kommunikation

Det är gångavstånd till Umeå city, sjukhuset (NUS) och universitetet samt den fantastiska strandpromenaden vid älven. Bölesholmarna ligger i närheten av Teg och kan erbjuda badstrand, grillplatser samt fiske och promenad- och cykelstråk

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.