Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Riksvägen 52B

Teg / Umeå
53 m² Boarea
2 Rum
1 595 000 kr utgångspris
53 m² Boarea
2 Rum
1 595 000 kr utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Riksvägen 52B
 • Område Teg
 • Pris 1 595 000 kr utgångspris
 • Avgift 3 161 kr inkl. värme, va, kabel-TV, el och internet
 • Boarea 53 m²
 • Rum 2

Central 2a på Teg med låg månadsavgift.

Välkommen till en helrenoverad 2a med mycket bra läge på Teg. Lägenheten är nyligen renoverad och ombyggd med nytt fint kök och köksmaskiner, alla väggar och tak är nymålade i varma färger. Mörka laminatgolv i hela lägenheten, badrummet är helkaklat och fint. Trevlig balkong i söder.

Jörgen Isacsson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå 070-545 59 34
jorgen.isacsson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Jörgen Isacsson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Umeå 070-545 59 34
jorgen.isacsson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Fasad
Fasad
Hall
Hall
Hall
Hall
Kök
Kök
Kök
Kök
Riksvägen 52B riksvägen 52b teg umeå umeå 2
53

Beskrivning

Allmän beskrivning

Hela lägenheten är i toppskick!

Hall

Fin hall med mörka golv, vitmålade väggar och infällda spotlights i taket.

Kök

Nytt fint kök med vita högblanka luckor och mörk bänkskiva.
Här finns det gott om förvaring. Inbyggnadsugn , integrerad diskmaskin och kyl/frys, inbyggd micro, fläkt och induktionshäll.
Allt är från Juli 2019.

Sovrum

Rymligt sovrum med ljusgråa väggar, ny garderobsinredning med fina dörrar.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med ljusgråa väggar, mörkt golv samt utgång till balkongen som ligger i söder.

Badrum

Helkaklat badrum med mörkt klinkersgolv, takdusch och rund glasdörrar, handdukstork och fin badrumskomod i vitt med stort badrumsskåp.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnationsår -
 • Fastighetsbeteckning -
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 2
 • Typ av kök Kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Byggnadens Energiförbrukning 104 kWh/kvm/år
 • Hiss Nej
 • Våning 1 av 3
 • Kommentar våningsplan Lägenheten ligger en halv trappa upp i huset.
 • Andel av årsavgiften 0,48207 %
 • Andel i föreningen 0,4819 %
 • Föreningssnamn brf Tegshus nr 1
 • Elkostnad -
 • Total driftkostnad -
 • Sammanställning uteplats Balkong i söder, föreningen har beslutat att bygga nya och större balkonger.

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Lodjuret 9 i Umeå kommun med därpå uppförda 6 st byggnader med 193 lägenheter och 9 lokaler. Byggnaderna är uppförda 1955/-57. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg kollektivt, var och en måste dock teckna en egen hemförsäkring. MÅNADSAVGIFT I månadsavgiften ingår värme, VA, bredband, kabel-TV samt hushållsel. Leverantör bredband: Alltele 100 mbit/s. Leverantör kabel-TV: Canal Digital PARKERING Det finns 96 st p-plats med motorvärmare, 34 st carport och 41 st garage. Parkeringsplats med motorvämare: 150,92:-/mån, carport: 226,33 kr/mån samt garage: 287,58 kr - 448,25 kr/mån beroende på storlek. Separat kö för varje typ av parkeringsplats. Nycklar till motorvärmare respektive garage hämtas och återlämnas på lokalkonoret under öppettider. Det finns normalt ett vindsförråd och ett matkällarförråd i källaren som tillhör bostadsrätten och som säljaren bör upplysa köparen om var det ligger, då uppmärkningen kan vara bristfällig och föreningen ej har uppgifter om vilket förråd som hör till vilken lägenhet. Det finns även ett antal extra små förråd man kan hyra inom föreningen. All kö sker digitalt (se mer infor http://www.riksbyggen.se/kampanjer/Aktivko och uthyrning administreras av Riksbyggen servicecenter, tel 0771-860860. Förutom nycklar till lägenheten finns nycklar till postbox och tvättlåskolv som vid försäljning ska överlämnas. (Beställning av nytt lås/nycklar görs via 0771-860860 och betalas av beställaren. UTFÖRT UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR Tidigare har man utfört markarbeten, omdränering och översyn av installationer o dyl. Dränerat om 2011-2013 Relining av avloppsstammar till lägenheterna samt garage 2012 Bastu, motions- och övernattningsrum färdigställt 2013 Renovering källare 2012-2013 Utemiljö 2014 Fönsterbyte och balkongdörrar GEMENSAMHETSUTRYMMEN Bastu med relaxdel bryggargatan 43 Samlingslokal bryggargatan 39 Tvättstugor finns i alla hus Hobbyrum/snickeri bryggargatan 43A Pingisrum tegsvägen Uppdaterad 2018-02

 • Föreningsnamn brf Tegshus nr 1

Området

Allmänt om området

Välkommen till Teg - stadsdelen ligger strax söder om Umeälven. Man har gångavstånd till Umeå city - bara gå över gångbron. Stadsdelen är uppdelad i två delar: öst- och västteg där det såväl hyreshus, bostadsrätter och villor med strandläge. Teg är en stadsdel i Umeå med drygt 11 000 invånare, ursprungligen en by, söder om Umeälven. Namnet på stadsdelen kommer av ordet teg som är en del av en gemensamt ägd åker. Teg är uppdelat i Öst- och Väst-Teg där man delar ungefär vid E4. Norr om älven från Teg sett ligger Umeå centrum. Södra delen av Teg kallas Söderslätt och sydvästra delen kallas Böleäng. På Teg finns tre låg- och mellanstadieskolor, Östtegsskolan(nyrenoveras), Västtegsskolan och Böleängsskolan samt en högstadieskola, Tegs centralskola. När man byggde den korta motorvägen (ca 5 km) mellan Teg och Stöcksjö, så delades stadsdelen i två delar - öst och väst. Numera har vägen degraderats från motorväg till en fyrfältsväg.

Närservice

Med Tegs rikliga tillgång på affärer och service är det enkelt att förstå varför så många trivs här. Minst lika mycket, och faktiskt bättre......än centrala Umeå, menar tegarna själva. Maten handlar du på någon av de välsorterade livsmedelsbutikerna, en med en berömd chips- och popcornbuffé som tar fredagsmyset till en ny nivå. Det finns också apotek, folktandvård, hälsocentral, gym, idrottsplats för fotboll, hockeyarena, kyrka, bibliotek, konst-och rambutik, handelsträdgård och en populär second hand-butik med lång kö innan butiken ens har öppnat.

Kommunikation

Det är gångavstånd till Umeå city, sjukhuset (NUS) och universitetet samt den fantastiska strandpromenaden vid älven. Bölesholmarna ligger i närheten av Teg och kan erbjuda badstrand, grillplatser samt fiske och promenad- och cykelstråk

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.