Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Dirigentvägen 146

Gottsunda / Uppsala
92,8 m² Boarea
4 Rum
2 250 000 kr som utgångspris
92,8 m² Boarea
4 Rum
2 250 000 kr som utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Dirigentvägen 146
 • Område Gottsunda
 • Pris 2 250 000 kr som utgångspris
 • Avgift 5 339 kr Inkl. värme, VA, sophantering och tvättstuga
 • Boarea 92,8 m²
 • Rum 4
 • Drift 5 258 kr/år
 • Möjligt tillträde Enligt överenskommelse

Ett av Gottsundas finaste bostadsrättsradhus!

Barnvänligt bostadsrättsradhus som tack vare de senaste årens smakfulla renoveringar är i ett mycket fint skick. Vid husets entré finns en uteplats där man kan njuta av en kopp kaffe medan barnen leker på innergårdens lekplats. I entréplan finns välkomnande hall, groventré/förråd, mycket fint kök med rejäl matplats, stort vardagsrum, totalrenoverad toalett/dusch samt en fantastisk uteplats med stor altan och goda odlingsmöjligheter. På det övre planet finns tre sovrum och ett badrum med fönster. Trevlig och välskött förening med bl.a. samlingslokal, gym, tvättstuga och fin grönskande innergård med grillplats. Lugnt och fridfullt område med närhet till välsorterade Gottsunda Centrum, Gottsundagipen, badplatser, SLU, BMC, natur, skolor, förskolor, m.m. Täta bussförbindelser och bra cykelvägar till centrum. Föranmälan till visningen krävs med anledning av rådande omständigheter. Tack för visad hänsyn!

Anton Winqvist Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Uppsala 0706-14 14 60
anton.winqvist@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Anton Winqvist Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Uppsala 0706-14 14 60
anton.winqvist@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Barnvänligt bostadsrättsradhus i lugnt område
Barnvänligt bostadsrättsradhus i lugnt område
Fantastisk uteplats med altan och rabatter
Fantastisk uteplats med altan och rabatter
Plats både för matplats och loungemöbler
Plats både för matplats och loungemöbler
Här finns även ett uteförråd
Här finns även ett uteförråd

Planritningar

Planlösning entréplan (med reservation för avvikelser)
Planlösning entréplan (med reservation för avvikelser)
Planlösning övre plan (med resrevation för avvikelser)
Planlösning övre plan (med resrevation för avvikelser)
Dirigentvägen 146 dirigentvägen 146 gottsunda uppsala uppsala 4
92,8

Beskrivning

Allmän beskrivning

OBS! Bilderna kommer från en tidigare försäljning.

Välplanerat och mysigt bostadsrättsradhus som löpande renoverats och idag är i mycket bra skick. Samtliga ytskikt har grundligt renoverats och förnyats. Bl.a. målades hela lägenheten om 2014 och samtidigt som lister och innerdörrar byttes ut. 2017 sattes vita persienner in i alla fönster.

På husets framsida finns en UTEPLATS där man kan njuta av en kopp kaffe medan barnen leker på innergårdens lekplats. Delvis stenplattor och delvis gräsmatta (2019). Morgon- och förmiddagssol.

Entréplan:

Till lägenheten finns två stycken ingångar var av en fungerar som GROVENTRÉ. Utrymmet är perfekt anpassat som förråd för t.ex. barnvagn/cyklar eller som hemmakontor. Laminatgolv som lades in 2014.

Den andra entrén leder in till radhusets välkomnande HALL. Här finns gott om möjligheter till avhängning och möblering. Parkettgolv (2016) och vita väggar. Under 2020 tapetserade en av väggarna med en smakfull ljusgrå tapet (ej med på bild).

Mycket fint och stort KÖK med rejäl MATPLATS vid fönster mot den trevliga innergården. Köket renoverades 2008 och 2016 byttes köksluckorna ut till nya vita luckor och vitrinskåp med frostat glas. Snygga handtag i borstat stål. 2019 målades väggarna om samtidigt som ett nytt parkettgolv lades in. Spishäll (2017), inbyggnadsugn (2017) i bra arbetshöjd, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin (bytt 2019 med 3 års garanti), kyl och frys. Dessutom gott om arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter.

Rymligt VARDAGSRUM med stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp. Här finns utrymme både för soffa och för matsalsmöblemang. Parkettgolv (2016) och vita väggar.

Utgång till den underbara UTEPLATSEN som har både har en stor altan (byggd 2014) och rabatter för odling. Här finns bl.a. stor hallonbuske, amerikanska blåbär, mynta, vindruva, rosor, pioner. Soligt västerläge med eftermiddags- och kvällssol, perfekt för sommarens grillningar!

Stilrent BADRUM som totalrenoverades 2016. Stora vita kakelplattor på väggarna och snyggt svart klinkergolv med golvvärme. Duschhörna med infällbara duschväggar samt lyxig blandare med både tak- och handdusch. Toalett, spegel med hylla/spotlights, handdukstork och fint handfat med underskåp.

Under trappan i hallen finns ett praktiskt förvaringsutrymme. Parkettgolv från 2016.

Övre plan:

SOVRUM (1) med målade väggar och laminatgolv. I anslutning till sovrummet finns en mysig BALKONG.

SOVRUM (2) med målade väggar och laminatgolv.

Stort SOVRUM (3) med ljusa väggar och laminatgolv. Under 2020 tapetserade en av väggarna med en smakfull ljusgrå tapet (ej med på bild). Två garderober som ingår i köpet.

Trevlig BADRUM med fönster. Renoverat 2007 med ljust kakel på väggarna och sandfärgat klinkergolv. Badkar, toalett och handfat. Förberett för tvättmaskin och torktumlare.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Bostadsrättsradhus
 • Byggnationsår 1981
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fastighetsbeteckning Gottsunda 45:3
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 4
 • Typ av kök kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Energiklass F
 • Energiprestanda Primärtenergital 175 kWh/kvm/år
 • Hiss Nej
 • Våning 1 av 2
 • Kommentar våningsplan Våning 1-2 av 2
 • Balkong Ja
 • Uteplats Ja
 • Andel av årsavgiften 1,40884 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 1,41 %
 • Föreningssnamn Dirigenten
 • Elkostnad 3 527 kr/år
 • Försäkringskostnad 1 731 kr/år
 • Total driftkostnad 5 258 kr/år
 • Driftkostnadskommentar Eftersom lägenheten för tillfället är uthyrd baseras driftskostnaderna på tidigare ägares uppgifter.
 • Personer i hushållet 4

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 81 lägenheter i ett flerbostadshus och flera låghus. Mycket fin gårdsmiljö med blomstrande rabatter och fina odlingar. Husen byggdes 1981. Medlemmarna får parkera gratis på föreningens parkeringsplats. Det finns även varmgarage (500 kr/mån), garage med el-plint (300 kr/mån), kallgarage (200 kr/mån) och 16 p-platser med el-plint (100 kr/mån, kö) som medlemmarna kan hyra. I nuläget finns lediga platser för båda alternativen. Det finns möjlighet att hyra extra förråd av föreningen (separat kö). I föreningen finns en samlingslokal som får användas av medlemmarna. Lokalen renoverades under 2018. Det finns möbler och kök med porslin för ca 30-40 personer. Här finns också hobbyrum. Medlemmarna har även tillgång till cykelförråd, gemensam grillplats och ett stort antal trädgårdsverktyg som får lånas utan ersättning. Tvättstuga finns på innergården. Under 2013 inreddes ett gym som medlemmarna får använda gratis. Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Telia avseende fiberbredband (100/100 Mbit/s) och TV. En obligatorisk kostnad om 200 kr/mån tillkommer månadsavgiften. Större utförda renoveringar: 2014 slutbesiktigades föreningens nyrenoverade garage. Under 2014-15 renoverades balkonger, träpanel, yttertak, m.m. 2016 byttes alla fläktar för ventilationen ut. 2017 renoverades alla fönster genom ett glasbyte. 2018 Renovering av samlingslokalen. Installation av fiber. 2019 Målning av ytterdörrar på in och ut sida. Ny sandlåda. Besök gärna hemsidan för utförligare lista samt underhållsplan. Kommande underhåll innefattar: Stamspolning. Besök gärna föreningens hemsida for mer information: http://brfdirigenten.bostadsratterna.se/ SBC ansvarar för den ekonomiska förvaltningen. Eventuell överlåtelse- (ca 1.183 kr för 2020) och pantsättningsavgift (473 kr/pantsättning för 2020) betalas av köparen. Uppgifterna uppdaterades: 2020-08-25

 • Föreningsnamn Dirigenten
 • Hemsida http://brfdirigenten.bostadsratterna.se/
 • Antal lägenheter 81
 • Överlåtelseavgift 1 183 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 473 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Gottsunda är ett av Uppsalas naturskönaste områden med gott om skog och vandringsleder, bl.a. Linnés vandringsstigar (Gula stigen) som går från Svandammen till Skarholmen. Närhet till bland annat Gottsundagipen som erbjuder goda motionsmöjligheter med fotbollsplaner och löparslingor/skidspår. Även Hammarskogs friluftsområde och Lurbo-Hågadalen ligger på bekvämt avstånd. Vid Mälaren ligger badplatserna Lyssnaängen och Vårdsätraviken på bekvämt cykelavstånd. Ca 3 km till Sunnerstabacken, som vintertid erbjuder möjlighet till slalom- och snowboardåkning. Det dras även fina skridskospår mellan Skarholmen och Hammarskog. I det angränsande området Bäcklösa, som ligger mellan Gottsunda och SLU, pågår en stor utveckling och mycket nybyggnation. Här byggs och planeras för villor, lägenheter och lokaler med framtida verksamheter.

Närservice

Gångavstånd till Gottsunda Centrum med ett stort utbud av service som matvarubutiker, nyrenoverat badhus, bibliotek, systembolag, apotek, restauranger, gym, vårdcentral, kläd- och skoaffärer, osv. En större renovering av köpcentret har utförts vilket har ökat serviceutbudet och shoppingmöjligheterna. Gott om förskolor och skolor i området, bl.a. Treklangen, Musiklådan, Gottsundaskolan och Engelska skolan.

Kommunikation

Beläget ca 7 km från Uppsala centrum med utmärkta buss- och cykelförbindelser. Genom vackra Ultuna ängar tar du dig enkelt till Ultuna där bl.a. SLU, Friskis & Svettis samt dygnetruntöppet djursjukhus. Här finns även en vårdcentral.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.