Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Kontrabasvägen 3, vån 4/4

Gottsunda / Uppsala
85 m² Boarea
2 Rum

Översikt

 • Adress Kontrabasvägen 3, vån 4/4
 • Område Gottsunda
 • Avgift 4 461 kr Inkl. VA, värme, kabel-tv, IP-telefoni och bredband
 • Boarea 85 m²
 • Rum 2
 • Drift 5 616 kr/år
 • Möjligt tillträde Enligt överenskommelse

Bilder

Underbar terrass i soligt söderläge!
Underbar terrass i soligt söderläge!
Högt och helt insynsskyddat läge
Högt och helt insynsskyddat läge
Utsikt över området
Utsikt över området

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen är belägen i ett naturnära och trevligt område i östra Gottsunda och består av 172 bostadslägenheter. I föreningen finns ett stort utbud av gemensamma utrymmen så som övernattningsrum, kvartersgårdar (ny projektor från 2018), lekplatser, pingisbord, bollplan, vävstuga och bastu. Det finns även ett gym som nyligen totalrenoverats och är modernt inrett. Extra förvaringsutrymme finns att hyra genom föreningen (kö). Tre stycken tvättstugor finns i föreningen varav en med maskin för grovtvätt. Elektroniskt bokningssystem, vilket gör att bara du kommer in i tvättstugan under din tvättid samt att du kan boka från datorn hemifrån. Det finns 118 garage (350 kr/mån) och 65 parkeringsplatser (100 kr/mån) med el-plint. Separat kö. Föreningen har även besöksparkeringar. Bredband (250/100 Mbit/s) och IP-telefoni genom Telenor (td Bredbandbolaget) ingår i månadsavgiften. Kabel-TV via ComHem, grundutbudet ingår i månadsavgiften. Nyligen utförda renoveringar: Installation bergvärme. Hissar. Utvändiga plåt och målningsarbeten. Ny lekplats. Ny grillplats. Kodlås och porttelefon har installerats i fyravåningshusen. Ett gym har inretts. Balkongrenovering (pågående). Ett fönsterbyte planeras och kommer eventuellt att utföras under hösten 2019 eller våren 2020. Styrelsebeslut har ej fattats ännu en stämma för medlemmarna blir troligtvis aktuell under 2019. Konsulter har tagit i för beräkning av kostnader och för upphandling av själva tjänsten. Föreningen har även tillsatt en solcellskommission som titta på möjligheten att installera solceller på taken. En mindre avgiftshöjning utfördes i januari 2019. Mer info se: http://www.hsb.se/uppsala/straken Medlemsavgift till HSB Uppsala 500 kronor betalas av köparen. Ev. överlåtelse- (1.163 kr för 2019) och pantsättningsavgift (465 kr/pantsättning för 2019) betalas av köparen. Uppgifterna uppdaterades: 2019-10-07

 • Föreningsnamn HSB 60 Stråken
 • Hemsida http://www.straken.se/
 • Antal lägenheter 172
 • Överlåtelseavgift 1 163 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 465 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Gottsunda är ett av Uppsalas naturskönaste områden med gott om skog och vandringsleder, bl.a. Linnés vandringsstigar (Gula stigen) som går från Svandammen till Skarholmen. Närhet till bland annat Gottsundagipen som erbjuder goda motionsmöjligheter med fotbollsplaner och löparslingor/skidspår. Även Hammarskogs friluftsområde och Lurbo-Hågadalen ligger på bekvämt avstånd. Vid Mälaren ligger badplatserna Lyssnaängen och Vårdsätraviken på bekvämt cykelavstånd. Ca 3 km till Sunnerstabacken, som vintertid erbjuder möjlighet till slalom- och snowboardåkning.

Närservice

Gångavstånd till Gottsunda Centrum med ett stort utbud av service som matvarubutiker, badhus (renoveras just nu bör vara färdig under hösten), bibliotek, systembolag, apotek, restauranger, gym, vårdcentral, kläd- och skoaffärer, osv. En större renovering av köpcentret har utförts vilket har ökat serviceutbudet och shoppingmöjligheterna. Gott om förskolor och skolor i området, bl.a. Treklangen, Musiklådan, Gottsundaskolan och Engelska skolan.

Kommunikation

Beläget ca 7 km från Uppsala centrum med utmärkta buss- och cykelförbindelser. Bussarna går för närvarande ca var 5:e minut. Genom vackra Ultuna ängar tar du dig enkelt till Ultuna där bl.a. SLU och Friskis och Svettis finns.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.