Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Herrhagsvägen 405

Herrhagen / Uppsala
74 m² Boarea
3 Rum
1 295 000 kr som utgångspris
74 m² Boarea
3 Rum
1 295 000 kr som utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Herrhagsvägen 405
 • Område Herrhagen
 • Pris 1 295 000 kr som utgångspris
 • Avgift 5 268 kr Inkl. värme, VA, kabel-TV (basutbudet) och bredband (100 Mbit/s)
 • Boarea 74 m²
 • Rum 3
 • Drift 5 100 kr/år
 • Möjligt tillträde Enligt överenskommelse

Optimalt planerad 3:a med hiss från markplan!

I ett lugnt och helt insynsskyddat läge hittar ni denna optimalt planerade 3:a. Välkomnande hall, luftigt vardagsrum, härlig balkong, helkaklat badrum, kök med matplats samt ett större och ett mindre sovrum. Grönskande område med närhet till Stenhagens centrum med bl.a. ICA Maxi, Willys, Systembolag, vårdcentral och kulturcentrum. Bra cykelvägar och täta bussförbindelser till centrala Uppsala. De stora farlederna, t.ex. E4:an, 55:an och 72:an, nås enkelt för dig som pendlar. Hiss från markplan och tvättstuga i samma hus. Kabel-tv (grundutbudet) och bredband (100 Mbit/s) ingår i månadsavgiften.

Anton Winqvist Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Uppsala 0706-14 14 60
anton.winqvist@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Anton Winqvist Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Uppsala 0706-14 14 60
anton.winqvist@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Härlig balkong i lugnt och insynsskyddat läge
Härlig balkong i lugnt och insynsskyddat läge
Utsikt mot trevlig skogsdunge
Utsikt mot trevlig skogsdunge
Rymligt vardagsrum med utrymme för både soffgrupp och matsalsmöbel
Rymligt vardagsrum med utrymme för både soffgrupp och matsalsmöbel

Planritningar

Planlösning (med reservation för avvikelser)
Planlösning (med reservation för avvikelser)
Herrhagsvägen 405 herrhagsvägen 405 herrhagen uppsala uppsala 3
74

Beskrivning

Allmän beskrivning

Välkomnande HALL med fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Här finns gott om utrymme för avhängning. Rejäl garderob ger bra förvaring. Praktisk plastmatta på golvet och ljusa väggar.

Mycket rymligt VARDAGSRUM med utrymme för både soffgrupp och matsalsmöblemang, arbetshörna eller liknande. Helt insynsskyddat läge med utsikt mot mysig skogsdunge. Parkettgolv, målade väggar och smakfull fondvägg.

Stor BALKONG som ligger i lugnt och skyddat läge mot trevlig skogsdunge. Morgon- och förmiddagssol.

Hemtrevlig KÖK med MATPLATS vid fönster. Vit köksinredning, vitt kakel ovan arbetsytor, diskbänk i rostfritt, laminatgolv och ljusa väggar. Spis (2012), spisfläkt (Franke), diskmaskin (2012) och kyl/frys.

Rymligt SOVRUM (1) med fönster i helt insynsskyddat läge och med en fin utsikt mot skogsdungen på husets baksida. Utmärkt förvaringsutrymme tack vare skjutdörrsgarderob. Laminatgolv och ljusa väggar.

Mysigt SOVRUM (2) med fönster i insynsskyddat läge. Platsmatta på golvet och ljusa väggar.

Helkaklat BADRUM som renoverades 2011. Fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Duschhörna med praktiska skjutdörrar som installerades 2018, duschsetet byttes och en duschblandare med både tak- och handdusch installerades. Toalett (bytt 2012), handfat, spegelskåp och handdukstork. Förberett för tvättmaskin.

Tvättstuga finns bekvämt belägen i markplan i samma hus som lägenheten och hissen går hela vägen från markplan.

Lägenheten är registrerad som en 2:a hos förvaltaren men har funktionen av en 3:a.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus med hiss
 • Byggnationsår 1993
 • Fastighetsbeteckning Berthåga 36:1
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 3
 • Typ av kök kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Byggnadens Energiförbrukning 118 kWh/kvm/år
 • Beskrivning av hiss Hiss från markplan.
 • Hiss Ja
 • Våning 2 av 4
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 2,1665 %
 • Föreningssnamn Skogsviolen
 • Elkostnad 3 600 kr/år
 • Försäkringskostnad 1 500 kr/år
 • Total driftkostnad 5 100 kr/år
 • Personer i hushållet 3

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen består av tre hus 39 lägenheter som byggdes 1993. Adresserna är Herrhagsvägen 405, 407 och 409. Lugnt och naturnära område i Herrhagen. Det finns en lokal, Violen, som medlemmarna kan hyra (100 kr/tillfälle). Lokalen är mycket fin och inrymmer plats för t.ex. större kalas. Samlingslokal och gård samordnas också med grannförening Ängsviolen. Det finns även gemensam grillplats. Fina innergårdar med lekplats och stora gräsytor passar perfekt för lek. Möjlighet till att få bruka en kolonilott för odling. På bottenvåningen i varje hus finns tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Alla hus har även hiss från markplan och cykelförråd. Mycket bra återvinningsrum kärl för många sorters avfall. Det finns 25 p-platser med el-plint (168 kr/mån), 2 p-platser utan el-plint (125 kr/mån) och 12 carportar (336 kr/mån). I månadsavgiften ingår ComHems basutbud för Kabel-TV samt bredband (100 Mbit/s). Man har möjlighet att uppgradera samtliga produkter efter eget behov. De två senaste åren har föreningen haft en avgiftsfri månad. Nyligen utförda renoveringar/underhåll: Gallring av skogen på föreningens mark vid främst hus 407 och 409. Reparation av vindskivor och målning av takfoten på alla tre husen. I början av 2017 gjordes nya fuktmätningar i de lägenheter där fukt påvisades vid den förra fuktmätningen år 2015. Badrummen är nu godkända i alla lägenheter. Nya termostater har installerats på samtliga värmeelement, och handdukstorkarna i badrummen har ställts in på konstant flöde. I samband med detta har VVS-pumpen bytts i undercentralen. Efter dessa åtgärder gjordes en injustering av värmen. Ett expansionskärl har bytts i undercentralen. Staket till alla uteplatser. Planerat underhåll innefattar ommålning av taket på ”Violen”, målning av återvinningsrummet finns små förbättringar på husfasaderna, upprustning av lekplatsen och iordningställande av kolonilotterna. Föreningen håller även på med en översyn av alla fönster. Besök gärna föreningens hemsida för mer info: http://www.skogsviolen.se/ Förvaltas av Mediator. Ev. överlåtelse- (1.163 kr för 2019) och pantsättningsavgift (465 kr/pantsättning för 2019) betalas av köparen. Uppgifterna uppdateras: 2019-05-08

 • Föreningsnamn Skogsviolen
 • Hemsida http://www.skogsviolen.se

Området

Allmänt om området

Herrhagen är ett expansivt område i västra Uppsala. I närområdet finns MAXI Stormarknad, Willys, Systembolaget, Lindex, Burger King, Pongs, café, Nordic Wellness, Net-on-Net, en Dollarstore, mataffär med internationell mat och apotek. Här finns ett kulturcentrum med bl.a. bibliotek. Här finns även bensinstation och vårdcentral med BVC, distriktsläkare och provtagningsavdelning. Runt hela området finns fin natur med många trevliga stigar att promenera och cykla på - både asfalterade och mindre promenadstigar. Det är nära till flera idrottsplatser, bl a konstgräsplan och curlinghall.

Närservice

Det finns flera förskolor i närheten och två grundskolor - östra och västra Stenhagsskolan. Det finns en cirkusskola för barn och ungdomar i Stenhagen. I Fyrisparken finns också, en danslokal och stor loppis under sommarmånaderna.

Kommunikation

Uppsalabuss tar ungefär femton minuter in till centrala Uppsala och det finns även bra cykelvägar in till centrum. Buss nr 5 tar dig till stan och 12:an åker från närliggande hållplatser till olika Uppsala Universitets byggnader, såsom Evolutionsmuseet, Blåsen hus, Akademiska sjukhuset västra, Ångströmlabboratoriet och till SLU.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.