Mäklarringens nya rutiner med anledning av Corona-viruset. Läs mer här.

Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Gimogatan 9

Luthagen/Stabby / Uppsala
87,5 m² Boarea
4 Rum
3 185 000 kr som utgångspris
87,5 m² Boarea
4 Rum
3 185 000 kr som utgångspris

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Gimogatan 9
 • Område Luthagen/Stabby
 • Pris 3 185 000 kr som utgångspris
 • Avgift 4 922 kr Inkl. värme, kallvatten och bostadsrättstillägg
 • Boarea 87,5 m²
 • Rum 4
 • Drift 5 080 kr/år
 • Möjligt tillträde Enligt överenskommelse

FAST PRIS! 4:a, 3,5:a eller 2,5:a med uthyrningsdel - valet är ditt!

FAST PRIS - RING OCH BOKA DIN PRIVATVISNING! Vill ni bo i en välplanerad 4:a, en fin 3,5:a eller en luftig 2,5:a? Nu finns chansen att påverka ditt nästa boende. Säljaren bekostar byggnation av en eller två innerväggar på angiven plast så lägenheten passar era behov. Eftersom lägenheten ursprungligen var planerad som en 4:a finns ventilation fördraget och fönster är placerade så att två rum enkelt kan återskapas. Föreningen har beviljat tillstånd att återställa lägenheten till dess ursprungliga planering om så önskas. Anledningen till planändring som är idag, är att den stora balkongen kan disponeras från vardagsrummet. Tidigare var passagen via det stora sovrummet som idag är planlagd vid den mindre balkongen istället. Unik, flexibel och välplanerad lägenhet som idag fungerar som en stor luftig 2,5:a men som enkelt kan göras om till en 3,5:a. Det finns även möjlighet att disponera lägenheten som en 2:a med separat uthyrningsdel, avskilt tonårsrum eller som kontor för den egna företagaren. Välkomnande hall, mycket stort vardagsrum, smakfullt kök med rejäl matplats, två härliga balkonger, två badrum, praktiskt halvrum och lyxigt sovrum med fönster i två väderstreck. Utmärkt vardagsservice vid Mimmi Ekholms plats med bl.a. ICA, gym, apotek och flera restauranger. Livsmedelsbutiken Nelins ligger i direkt närhet. Bekvämt cykelavstånd till bl.a. city, Fyrishov samt flera av universitetets institutioner och nationer. I närheten finns även löpspår och trevliga vandringsstråk.

Anton Winqvist Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Uppsala 0706-14 14 60
anton.winqvist@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Anton Winqvist Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Uppsala 0706-14 14 60
anton.winqvist@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Fint kök med bra matplats
Fint kök med bra matplats
Smakfulla färg- och materialval
Smakfulla färg- och materialval
Vitvaror i rostfritt utförande
Vitvaror i rostfritt utförande
Vardagsrummet nås enkelt från köket
Vardagsrummet nås enkelt från köket
Mycket stort vardagsrum där det går att inreda ett extra sovrum
Mycket stort vardagsrum där det går att inreda ett extra sovrum

Planritningar

Aktuell planlösning (med reservation för avvikelser)
Aktuell planlösning (med reservation för avvikelser)
Alternativ planlösning 3,5 rok och uthyrningsdel (med reservation för avvikelser)
Alternativ planlösning 3,5 rok och uthyrningsdel (med reservation för avvikelser)
Planlösning möblerad 3D (med reservation för avvikelser)
Planlösning möblerad 3D (med reservation för avvikelser)
Gimogatan 9 gimogatan 9 luthagen/stabby uppsala uppsala 4
87,5

Beskrivning

Allmän beskrivning

Välkomnande HALL med bra förvaringsutrymme tack vare skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. För den som vill dela av en uthyrningsdel eller liknande så sätts två låsbara dörrar enkelt upp i hallen. Längre in i hallen finns ytterligare en skjutdörrsgarderob.


Hemtrevligt KÖK med rejäl MATPLATS. Gott om arbetsytor och förvaringsutrymme. Smakfull köksinredning med vita luckor, vitrinskåp, vitt kakel och snygg laminatbänkskiva med infälld diskho och induktionshäll. Spisfläkt, integrerad diskmaskin, ugn, mikrovågsugn samt fullhöjds kyl och frys. Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande och kommer från Electrolux.


Mycket stort och luftigt VARDAGSRUM med fönster i två väderstreck. Här ryms både soffgrupp och matsalsmöbel. Ett extra sovrum kan enkelt delas av för dig som har behovet. Utgång till lägenhetens härliga BALKONG om hela 12 kvm.

Stilrent och väl tilltaget BADRUM med vita kakelplattor på väggen och snyggt klinkergolv. Duschhörna med infällbara duschdörrar. Toalett, spegel, handdukstork och handfat med underskåp. Praktisk ”tvätthörna” med tvättmaskin, torktumlare, arbetsytor och förvaring.


Lyxigt SOVRUM (1) med fönster i två väderstreck och utgång till lägenhetens andra BALKONG. Rummet kan även användas som UTHYRNINGSDEL, avskild TONÅRSAVDELNING eller som KONTOR för den egna företagaren. Rummet delas enkelt av med vägg eller låsbar dörr mot kök och hall.


Utanför sovrummet finns ett praktiskt HALVRUM som med fördel kan användas som arbetsplats, allrum eller liknande.


TOALETT/DUSCH med samma stilrena färgval som det större badrummet. Duschhörna med avskiljande duschvägg i glas, toalett, handdukstork, spegel och handfat med underskåp.


Genomgående parkettgolv och vita väggar i hela lägenheten med undantag för badrummen.


Till lägenheten hör ett KÄLLARFÖRRÅD (ca 3,9 kvm).

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus med hiss
 • Byggnationsår 2016-2018
 • Fönster 3-glas
 • Fastighetsbeteckning Librobäck 11:10
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 4
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Ej utförd
 • Beskrivning av hiss Hiss finns från markplan & till garage.
 • Hiss Ja
 • Våning 2 av 5
 • Andel av årsavgiften 2,190014 %
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 2,190014 %
 • Föreningssnamn Hsb 48 Brf Börjetull
 • Elkostnad 1 980 kr/år
 • Kostnad för vatten och avlopp 700 kr/år
 • Försäkringskostnad 2 400 kr/år
 • Total driftkostnad 5 080 kr/år
 • Personer i hushållet 2

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 61 lägenheter med adress Gimog. 5 A-B och 9. Husen byggdes av HSB mellan 2016-2018. Trevlig innergård med fin lekplats. I föreningen finns samlingslokal med bastu och relax. Lokalen ligger i källaren mellan trapphus Gimog. 5 A och 5 B. Det finns även en tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel (Gimog. 5 B). Det finns 21 garageplatser (ca 950 kr/mån), 16 platser i carport (ca 675 kr/mån) och 2 parkeringsplatser (ca 450 kr/mån). Det finns även två gästparkeringar (nr 27 och 28). Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Telenor (f.d. Bredbandsbolaget) avseende bredband, digital-TV och IP-telefoni. En obligatorisk kostnad om 212 kr/mån tillkommer månadsavgiften. Föreningen har tecknat ett elabonnemang och bostadsrättsinnehavarna kommer att debiteras för sin faktiska förbrukning. Detta innebär att du som bostadsrättsinnehavare inte behöver teckna något eget el-abonnemang. Föreningen har monterat solceller på taket för att sänka elkostnaden. Föreningen har sju förråd i källaren Gimog. 9 som kommer att hyras ut till medlemmarna. Hyran är inte fastslagen men blir troligtvis ca 190-330 kr/mån, separat kö. Delat ägarskap, t.ex. att föräldrarna står för 90% och barnet 10%, godkänns av föreningen. Den som är bosatt i lägenheten måste äga minst 10%. Juridisk person får ej äga. I föreningens försäkring ingår bostadsrättstillägget för samtliga lägenhetsinnehavare. Detta innebär att man endast behöver teckna den ordinarie hemförsäkringen. Energideklaration kommer att upprättas i samband med tvåårsbesiktningen. Besök gärna föreningens mycket informativa hemsida: https://www.hsb.se/uppsala/brf/borjetull/ Medlemsavgift till HSB Uppsala 500 kronor betalas av köparen. Ev. överlåtelse- (1.163kr för 2019) och pantsättningsavgift (465 kr/pantsättning för 2019) betalas av köparen. Uppgifterna uppdaterades: 2019-02-18

 • Föreningsnamn Hsb 48 Brf Börjetull
 • Hemsida www.hsb.se/uppsala/brf/borjetull/
 • Överlåtelseavgift 1 163 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 465 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Populärt naturnära område med närhet till Stabbyskogen, Stabby Gärde och Stabby Prästgård (www.stabbygarden.se) med bl.a. mysigt café. I Stabbyskogen finns även fina elljusspår för motionären. För studenten ligger bl.a. Ekonomikum och universitetet på gångavstånd. Även gångavstånd till flera skolor och förskolor, t.ex. Tiundaskolan och Eriksskolan. Goda bussförbindelser och bekvämt gång- och cykelavstånd till city. Livsmedelsaffärer (Konsum, Nelins, ICA), apotek, vårdcentral, bageri, bank, gym, butiker, restauranger och mycket annan bra service finns i närområdet. Grönt område med gott om parker. Bl.a. den vackra Tegnérparken med gott om ytor för både lek och avkoppling. Fyrishov (badhus, sporthallar) finns också på cykel-/gångavstånd.

Övrigt

För dig som gillar att träna finns EFCT Sports Center på Mimmi Ekholms Plats. Besök http://www.efct.se/ för mer info. FYRISSKOLAN är en modern och välutrustad gymnasieskola i nya fräscha lokaler centralt vid Fyrisån. ERIKSSKOLAN ligger i Luthagen, vackert belägen alldeles i kanten av Stabbyskogen. Eriksskolan består av tre byggnader, stora huset, lilla huset och E-huset. (http://skola.uppsala.se/sv/Eriksskolan/Eriksskolan/) SVERKERSKOLAN ligger i hjärtat av Luthagen med närhet till många olika utflyktsmål.(http://skola.uppsala.se/sv/Sverkerskolan/Sverkerskolan/) HEMMINGS FÖRSKOLA ligger centralt i Luthagen på Geijersgatan 29. Förskolan har två avdelningar. (http://forskola.uppsala.se/Omrade-Luthagen/Hemmings-forskola/) HÄLLBY FÖRSKOLA ligger i Luthagen i direkt närhet till Stabbyskogen. Stor öppen gård där det finns gott om plats för barnen att leka. Förskolan startade i juni 2013. Tre gårdar.(http://forskola.uppsala.se/Omrade-Luthagen/Hallby-forskola/)

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.