Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

×
Fri värdering?

Lidnersgatan 22, nb

Nyby / Uppsala
87 m² Boarea
4 Rum
87 m² Boarea
4 Rum

Kontakta mäklaren för visning

Fakta

 • Adress Lidnersgatan 22, nb
 • Område Nyby
 • Avgift 4 813 kr Inkl. värme, va och kabel-TV (grundutbudet)
 • Boarea 87 m²
 • Rum 4
 • Drift 1 500 kr/år

Fint renoverad 4:a med underbar uteplats

Fint renoverad och välplanerad 4:a i markplan med ett av de bästa lägena i området. Underbar uteplats i skyddat läge med utsikt över parkområde som passar perfekt som lekplats för baren. Bra planlösning med stort vardagsrum, fint nyrenoverat kök, 3 sovrum och två badrum. I lugna och trivsamma Nyby bor man med bekvämt avstånd till Willys och Gränby köpstad med bl.a. ICA Kvantum, Systembolag, en uppsjö av butiker, affärer, restauranger, biograf och vårdcentral. Bilpendlaren når de stora trafiklederna snabbt och enkelt. Bra cykelvägar och täta bussförbindelser till centrala Uppsala.

Anton Winqvist Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Uppsala 0706-14 14 60
anton.winqvist@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Anton Winqvist Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Uppsala 0706-14 14 60
anton.winqvist@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Planritningar

Lidnersgatan 22, nb lidnersgatan 22, nb nyby uppsala uppsala 4
87

Beskrivning

Allmän beskrivning

OBS! Beskrivningen är den samma som när nuvarande ägare köpte lägenheten. Se tillägg om utförda renoveringar längst ner.

Välkomnande HALL med gott om utrymme för avhängning. Laminatgolv och ljusa tapetserade väggar (-11). I anslutning till hallen finns en TOALETT/DUSCHRUM. Utrymmet renoverades 2003-04 och har kaklade väggar samt våtrumsmatta på golvet. Duschhörna, toalett, handfat och spegelskåp med förvaring och belysning.

Mycket fint och stilrent KÖK som renoverades under 2010. Perfekt för dig som gillar att laga mat då det finns gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen. Den vita skåpinredningen, det svarta kaklet och svarta bänkskivan skapar en snygg kontrast i köket. Kyl/frys (Electrolux, 2010), diskmaskin (Gram, -10), spisfläkt i rostfritt utförande, spis med häll och varmluftsugn (Electrolux, -10). Laminatgolv och tapetserade väggar. Stor MATPLATS vid fönster som vetter mot innergården.

Fint VARDAGSRUM med parkettgolv och nytapetserade väggar (2011). Här finns utrymme för soffgrupp och datorhörna eller liknande. Utgång till den underbara UTEPLATSEN som vetter mot ett fint parkområde, perfekt lekplats för barnen. Uteplatsen består delvis av ett trädäck under tak och delvis av gräsmatta med goda möjligheter för odling och plantering. Uteplatsen är inhägnad av ett staket med en grind till parkområdet. Fint solläge med sol från morgonen fram mot eftermiddagen.

Rymligt BADRUM som även det renoverades av föreningen 2003-04. Vitt kakel på väggarna och våtrumsmatta på golvet. Tvättmaskin (ElektroHelios, 2008), badkar och spegelskåp med förvaring.

SOVRUM (1) ligger avskilt från det två andra sovrummen och passar perfekt som "föräldrasovrum". Rummet renoverades under 2011 med snyggt mörkt laminatgolv och tapeter i smakfull grön färg. Fönster mot områdets innergård. Fyra stycken fina garderober som lämnas kvar.

SOVRUM (2) ligger i ett mycket lugnt och insynsskyddat läge med fönster mot uteplatsen. Plastmatta och nytapetserade väggar (2011).

SOVRUM (3) har även det fönster mot uteplatsen. Plastmatta och nytapetserade väggar (2011).

Ett FÖRRÅD tillhör lägenheten och det ligger mycket bekvämt vägg i vägg med lägenheten.

Under 2010 målades samtliga tak i lägenheten om. Hallens tak målades om 2011.


TIllägg från säljaren:
Angående din fråga kring renoveringar, köket och hallen fick ett nytt Pergo golv 2016 och i samband med det köpte jag en ny Bosch diskmaskin. Det finns en sida-vid-sida Elektrolux kyl och frys från 2013. Elektrolux torktumlare från 2012. Marimekko fondväggar i köket och de två mindre sovrummen. Vi har även tapetserat en vägg i hallen. Ny badkar och handfat/underskåp i badrummet och vi har bytt ut vattenkranarna i köket och i toaletten. Föreningen har bytt ut alla fönster och dörren till balkonger/uteplatser 2014.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du vår personuppgiftspolicy

Fakta

 • Byggnadstyp Flerbostadshus
 • Byggnationsår 1972
 • Kommentar till byggnadsår , badrumsrenovering 2003-04
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Fastighetsbeteckning Gamla Uppsala 86:53
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Rum 4
 • Typ av kök kök
 • Bostadens Elförbrukning -
 • Energideklaration Utförd
 • Energiklass F
 • Energiprestanda Primärtenergital 160 kWh/kvm/år
 • Beskrivning av hiss Markplan utan trappor.
 • Hiss Nej
 • Våning 0 av 2
 • Uteplats Ja
 • Andel av årsavgiften -
 • Kommentar till andelstal -
 • Andel i föreningen 0,396724 %
 • Föreningssnamn Bläckhornet
 • Elkostnad -
 • Försäkringskostnad 1 500 kr/år
 • Total driftkostnad 1 500 kr/år
 • Personer i hushållet 4

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 316 bostadsrätter fördelat på hög- och låghus. Husen byggdes 1972. I området finns gott om grönområden med sittgrupper samt lekplatser och tennisbana. Det finns två tvättstugor för låghusen och en tvättstuga i varje höghus. Dessutom finns en föreningslokal (renoverad -12) fullt utrustad med stolar, bord, kök och porslin. Utrymme för ca 20 personer. Medlemmarna kan hyra lokalen för 200 kr/tillfälle samt en depositionsavgift på 500 kr. Utanför lokalen finns också en gemensam grillplats. Två övernattningsrum (Lidnersg. 40 och Viktor Rydbergsg. 31). Sophus med källsortering. Det finns 177 p-platser (200 kr/mån), p-platser med el-plint (300 kr/mån), 88 garage (500 kr/mån) och några husvagnsplatser (300 kr/mån). Separat kö. Föreningen tillämpar individuell mätning av hushållselen. Brf står för alla fasta kostnader och köper in elen centralt. Varje lägenhetsinnehavare debiteras sedan kvartalsvis i efterhand för den faktiska förbrukningen. Kabel-tv via ComHem, grundutbudet ingår. Föreningen har ett gruppavtal avseende bredband (1000/100 Mbit/s) och telefoni med Telenor. Det finns möjlighet till digital-TV för den som vill lägga till det. Obligatorisk kostnad om 149 kr/mån tillkommer till månadsavgiften. Större utförda renoveringar: 1999-2002 Hissar och trädgårdar. 2000-2001 Dränering av grunder. 2002 Utbyte av golv och renovering av badrum i låghusen. 2003-2004 Badrumsrenovering, renovering av tvättstugor. 2010 Renovering av kulvertgropar i samtliga låghus. 2010 Installation av avgasare, stamventiler höghus. 2011 Installation av nya säkerhetsdörrar. 2012 Stamrenovering avlopp i tvättstugor/källargångar i höghus. 2012-13 Installation av individuell elmätning. Värmeåtervinning. Kondensskyddsmålning av yttertak låghus.- Ombyggnad avloppsavluftningar låghus- 2014 Fönsterbyte. 2015 Målning av trapphus, balkonger och utemöbler. 2015 Garagerenovering. OVK åtgärder. 2016 Stamrenovering liggande stammar i höghus. 2017 Ny maskinpark i tvättstugor. Asfaltering, grillplatser. 2018 Nytt låssystem. Just nu pågår renoveringen av låghusens entréer och utbyte av entrédörrar. Arbetet beräknas vara klart i slutet av oktober. Man kommer även att förbättra ytskikten i källarna på höghusen under året. Besök gärna föreningens informativa hemsida: http://www.brfblackhornet.se/ Föreningen förvaltas av Mediator. Eventuell överlåtelse- (ca 1.183 kr för 2020) och pantsättningsavgift (473 kr/pantsättning för 2020) betalas av köparen. Föreningen godkänner delat ägandeskap, den boende måste äga minst 10%. Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem. Uppdaterades: 2018-09-12

 • Föreningsnamn Bläckhornet
 • Hemsida www.brfblackhornet.se
 • Överlåtelseavgift 1 138 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 455 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Nyby är ett område i norra Uppsala som bland annat erbjuder ett stort utbud av natur och service. Fredrika Bremerskolan är områdets skola för förskoleklasser, grundskola år 1-5 och skolbarnsomsorg (t.o.m 5:e klass). Här finns också flera förskolor. I närområdet finns också tennisbanor, basketplaner, fotbollsplaner, osv. På bekvämt avstånd hittar man även Gränby ishalla och Relitahallen. I hela norra delen Uppsala planeras flertalet stora byggprojekt bl.a. bostäder och ev. en arena.

Närservice

Direkt närhet till välsorterade Willys stormarknad. Här finns också apotek och zoobutik. I handelsområdet Gränby Nord finns också en nyöppnad City Gross-butik, ett apotek, Blomsterlandet och flera matställen som Max och McDonalds. På bekvämt avstånd ligger även Gränby Centrum som erbjuder stormarknader, systembolag, apotek och bra shoppingmöjligheter. Vid gamla OK-macken finns numrera en pizzeria, en sushirestaurang och en a´la carte-restaurang. Även på Heidenstams torg finns ett bra serviceutbud med mataffär, vårdcentral, apotek, postombud, videobutik, pizzeria, gatukök, frisersalong, osv

Kommunikation

I och med bygget av E4:an ligger området också mycket bra till för dig som vill pendla till Stockholm eller norrut. Busshållplats finns runt knuten med bra bussförbindelser till centrum. Dessutom är det ca 15 min cykelavstånd till city och ca 10 min till Gränby Centrum.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.