Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Johannesbäcksgatan 95A

Salabacke / Uppsala
44 m² Boarea
2 Rum

Översikt

  • Adress Johannesbäcksgatan 95A
  • Område Salabacke
  • Avgift 2 730 kr inkl värme, bredband och kabel-tv
  • Boarea 44 m²
  • Rum 2
  • Drift 4 200 kr/år
  • Möjligt tillträde Efter överenskommelse
Johan Sörman Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Uppsala
0703-19 80 90 johan.sorman@maklarringen.se Mejla
Johan Sörman Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Uppsala
0703-19 80 90 johan.sorman@maklarringen.se Mejla

Bilder

Allrum
Allrum
Utsikt balkong
Utsikt balkong
Entré
Entré
Kök
Kök
Allrum
Allrum

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 2 huskroppar med 95 st. bostadsrätter. Adresser: Fyrislundsgatan, Johannesbäcksgatan. Föreningens debiterar 2 % av basbeloppet för varje pantmeddelande samt 3,5 % av basbeloppet i överlåtelseavgift. Överlåtelseavgift betalas av förvärvaren och pantsättningsavgift betalas av pantsättaren. Avgifter som bostadsrättshavaren ansvarar för och inte ingår i månadsavgiften är hushållsel, hemförsäkring, parkeringsavgift. Värme, kallvatten, tv och bredband ingår i avgiften. Föreningen har tecknat ett gemensamt bostadsrättstillägg.

Övrigt om föreningen

GEMENSAMMA UTRYMMEN Gemensamt sop- och återvinningsrum, cykel- och barnvagnsförråd finns i källarplan, källarförråd, en gemensam tvättstuga finns också i källaren. En välskött förening med en trevlig innergård och gemensam takterrass för medlemmarna. På takterrassen finns det fina sociala ytor med grillmöjligheter, trädgårdsmöbler, odlingslådor och solstolar.

Parkering

Föreningen hyr ut 44 st. parkeringsplatser i olika platskategorier i garage. Liten: 1000 kr/mån inkl. moms Normal: 1250 kr/mån inkl. moms Normal+: 1500 kr/mån inkl. moms Premium: 1700 kr/mån inkl. moms HCP: 1250 kr/mån inkl. moms med HCP-tillstånd Laddplats: 1500 kr/mån inkl. moms inkl. fri laddning. Parkando administrerar parkeringen. AKTUELLT: Det finns lediga platser i garaget så för tillfället är det ingen kötid. Senast uppdaterat: 2019-04-05.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till digital-TV & fibernät genom www.ownit.se

  • Föreningsnamn Brf Knäckepilen
  • Antal lägenheter 95

Området

Allmänt om området

Salabacke är ett populärt område med närhet till centrum, kommunikationer, grönområden och parker. Bekvämt gång- och cykelavstånd till Gränby Centrum som erbjuder butiker, apotek, caféer och restauranger. Även närhet till Brantingstorg med Ica-butik, apotek, bibliotek, affärer, konditori mm. Andra närliggande matvarubutiker är Willys (Björkgatan), Lidl (Liljefors torg) och Årsta Centrum. MAX och McDonald's är närliggande snabbmatsrestauranger. Salabacke ligger bra till även för pendlaren då man snabbt tar sig ut på E4 eller till Resecentrum och city. Goda kommunikationer med stadsbuss.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.