Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Bergslagsresan 154

Sävja / Uppsala
98,5 m² Boarea
4 Rum

Översikt

 • Adress Bergslagsresan 154
 • Område Sävja
 • Avgift 5 335 kr Inkl. värme, va och kabel-TV (medium 8 favoriter)
 • Boarea 98,5 m²
 • Rum 4
 • Drift 6 169 kr/år
 • Möjligt tillträde Okt-nov el. enl. ö.k.

Bilder

Bergslagsresan 154 - Fint och välplanerat bostadsrättsradhus
Bergslagsresan 154 - Fint och välplanerat bostadsrättsradhus
Stor härlig uteplats
Stor härlig uteplats
Uteplatsen går runt hela gaveln på huset
Uteplatsen går runt hela gaveln på huset

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen består av nio gårdar med totalt 237 lägenheter där byggnaderna uppfördes åren 1983-85. Husen ligger i ett lugnt och naturnära område. I föreningen finns tvättstugor, kvarterslokal, bastu och motionsrum. Vissa av de gemensamma utrymmena går att boka via mobiltelefon. Besök gärna föreningens hemsida för att se bilder på de gemensamma utrymmena. Det finns 140 garageplatser (285 kr/mån), 37 p-platser med el-plint (167 kr/mån), 59 p-platser (83 kr/mån) och gästparkeringar. Separat kö som handläggs av Azets. Kabel-TV via ComHem, föreningen har ett gruppavtal med utbud Medium 8 favoriter som ingår i månadsavgiften. Föreningen har även tecknat ett gruppavtal avseende bredband med Bredbandsbolaget (100/100 Mbit/s samt IP-telefoni). Detta står som en separat, obligatorisk kostnad om 165 kr/mån som betalas tillkommer månadsavgiften. Större utförda renoveringar: 2008 Byte av ventilation i hela föreningen. 2013: Byte lägenhetsdörrar. 2016: Genomgång, reparation och ytbehandling av föreningens samtliga yttertak. OVK utförd och montering av belysning i ett antal träd på gårdarna. Föreningen kommer att med största sannolikhet att byta ut alla balkong-/altandörrar under 2018. Man har även ett pågående projekt avseende installation av bergvärme. Månadsavgiften höjdes med 2,7% vid årsskiftet 2017-18 med anledning av de kommande renoveringarna. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.bergslagsresan.se Ett kollektivt bostadsrättstillägg för alla medlemmar ingår föreningens fastighetsförsäkring, så medlemmarna behöver ej ha ett sådant i sin hemförsäkring. Förvaltningen av föreningen sköts av Azets Insights AB. Ev. överlåtelse- (ca 1.138 kr för 2018) och pantsättningsavgift (455 kr/pantsättning för 2018) betalas av köparen. Uppgifterna uppdaterades: 2017-12-20

 • Föreningsnamn Riksbyggen Uppsalahus nr 27
 • Hemsida http://bergslagsresan.bostadsratterna.se/
 • Överlåtelseavgift 1 138 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 455 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej

Området

Allmänt om området

Sävja är en stadsdel cirka 5 km sydost om centrala Uppsala. Ett mycket trevligt område som kännetecknas av närheten till naturen. Lunsen är ett stort sammanhängande skogsområde som har många fina promenadstråk perkfekta för rekreation. Lunsen är populärt för orientering, vandring, skidåkning och mountainbike In till Uppsala tar du dig enklast med stadsbussarna som går täta turer eller på de fina cykelvägarna. Bilisten tar sig smidigt in till Uppsala eller mot Stockholm/Märsta/Arlanda via 255:an (Gamla Stockholmsvägen) eller E4:an. Nåntunaskolan (Fsk - år 5 och fritids), Uppsävjaskolan (Fsk - år 6), Danmarksskolan (Fsk - år 6) och Stordammsskolan (Fsk - år 6) är fyra skolor i närheten. Dessutom ett stort antal förskolor, Myrgångens förskola och Kojans förskola är det närmst belägna.

Närservice

ICA Supermarket är en välsorterad livsmedelsbutik på gångavstånd. I anslutning till ICA finns bland annat en pizzeria samt en tankstation.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.