Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Eskilsgatan 7B

Fålhagen / UPPSALA
54,5 m² Boarea
2 Rum

Översikt

 • Adress Eskilsgatan 7B
 • Område Fålhagen
 • Avgift 2 965 kr I avgiften ingår värme, vatten, bredband och Kabel-TV. Föreningen står även för bostadsrättsförsäkringen.
 • Boarea 54,5 m²
 • Rum 2
 • Drift 9 612 kr/år
Johan von Pongrácz Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Uppsala
0702-750922 johan.von.pongracz@maklarringen.se Mejla
Johan von Pongrácz Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Uppsala
0702-750922 johan.von.pongracz@maklarringen.se Mejla

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

3 st bostadshus på adresserna Hjalmar Brantingsgatan 12 A-B, Eskilsgatan 5 A-B samt Eskilsgatan 7 A-B

Renoveringar

2019-Installation 2st elbilsladdare 2019- Byte två tvättmaskiner och torktumlare 2018- Byte mangel i tvättstuga 2018-Ombyggnad pergola 2017- Byte luftavfuktare i tvättstugan 2016-Renovering och målning garageportar 2016-Målning källargolv och ståldörrar 2015- Mindre fasad, tak och balkonger 2015-Byte av mangel samt fyra fasadarmaturer 2014-Nytt nätstängsel vid tomtgräns till grannföreningen på Hjalmar Brantingsgatan. Besiktning av fasad och tak. 2014-Obligatorisk ventilationskontroll (OVK) som en följd av ventilationsarbetena 2013. 2013-Stamspolning har utförts i samtliga lägenheter, lokaler, tvättstuga. Även omfattande markarbeten har utförts. 2013-Storrenovering av lokalen som idag hyrs av UBC Teknisk förvaltning. Därtill har byggnadens ventilationssystem och rökgångar rengjort. 2012-injustering av värmesystemet. 2011-färdigställdes en pergola. 2004-Stamrenoverat och utrustat med säkerhetsdörrar. Renoverade och utbyggda balkonger.

Parkering

Det finns 34 parkeringsplatser med el och 4 stycken med laddplats till elbil som kostar 344kr / mån. Finns lediga platser. Det finns även 9 garageplatser för 680-1000 kr/ mån beroende på storlek. Står 2st i kö i dagsläget , lång väntetid

Tv och bredband

Bredband och Kabel-TV levereras av Tele2 där grundutbud ingår i avgiften.

 • Föreningsnamn Tegelgården
 • Antal lägenheter 49
 • Överlåtelseavgift 1 208 kr betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift 483 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Nej
 • Äkta/oäkta bostadsrättsförening Äkta

Området

Allmänt om området

Fålhagen ligger i ett lugnt och vackert område i centrala Uppsala. Perfekt läge för pendlaren med bekvämt gångavstånd till nybyggda resecentrum. Vid stationen ligger också Katalin, en restaurang och pub som nog är mest känd för sina många jazz- och blueskonserter. Dessutom så finns restaurangerna Stationen, Dryck och Mat, Pong och Miss Voon samt flera hotell i närheten. I närområdet finns ett stort antal gröna parker för sköna picknickar och promenader, t.ex. mysiga Frodeparken.

Närservice

På bekvämt gångavstånd ligger Vaksala torg. Här finns Uppsala Konsert & Kongress och Affärshuset Kvarnen med ett stort utbud av olika affärer (mataffär, frisör, systembolag, restauranger, apotek och optiker m.m.). Stationsgallerian med bl.a. Coop och Willys på Björkgatan ligger även de på bekvämt avstånd. För de som är intresserade av träning finns t.ex. Actic och Friskis & Svettis på nära håll. Vid Fålhagens IP finns det fotbollsplaner och ett grönområde med en kortare motionsslinga. Under stora delar av vintern finns där också en skridskobana. På Österängens IP spelas det bland annat fotboll.

Kommunikation

Praktiskt gångavstånd till City. Goda bussförbindelser.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.