Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Prefektgatan 8

Rosendal / UPPSALA
34 m² Boarea
1 Rum

Översikt

  • Adress Prefektgatan 8
  • Område Rosendal
  • Avgift 2 002 kr Värme, kallvatten, bostadsrättstillägg samt sophantering. Individuell mätning och debitering av El samt varmvatten som debiteras efter faktiskt förbrukning.
  • Boarea 34 m²
  • Rum 1
  • Drift 5 100 kr/år
  • Möjligt tillträde Efter ök
Johan Sörman Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Uppsala
0703-19 80 90 johan.sorman@maklarringen.se Mejla
Johan Sörman Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Uppsala
0703-19 80 90 johan.sorman@maklarringen.se Mejla

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Prefekten äger fastigheten Kåbo 64:2 i stadsdelen Rosendal i Uppsala. I fastigheten finns 87 lägenheter och en kommersiell lokal. Ekonomisk förvaltare: Mediator

Parkering

Föreningen har inga egna parkeringsplatser.

Tv och bredband

Tv och bredband via IP-only. Boende tecknar eget avtal.

  • Föreningsnamn Prefekten
  • Antal lägenheter 87
  • Antal lokaler 1

Området

Allmänt om området

Rosendals unika läge med Stadsskogen som närmaste granne och mindre än 10 min cykelväg till Uppsalas samtliga akademiska institutioner, city och centralstationen, gör området till den perfekta boendeplatsen. E4:an når du på några minuter om du åker bil. Här bor du i ett expansivt område nära naturen med närservice. Studentläget är optimalt med mindre än 5 min cykelavstånd till BMC och Ångströmslaboratoriet. I snitt är avståndet ca 2 km till samtliga akademiska institutioner och det är ca 15 min cykelväg till city. Mycket bra kommunikationer med stadsbussar som avgår väldigt tätt. I Södra Rosendal bor man nära stadspulsen samtidigt som man har generöst med naturnära alternativ för fitness och friluftsliv. Täta bussförbindelser och bra cykelvägar åt alla håll. Uppvärmt cykelgarage i källaren och cykelreparatör i grannhuset. Studenten tar sig kvickt till universitets olika campus så som SLU, Ångström och BMC. Stadskärnans alla studentnationer nås på en knapp kvarts cykeltramp. I närområdet finns spelplaner för beachvolleyboll, tennis och paddel samt utegym och klättervägg. Även härligt kreativa lekplatser. Vackra Stadsskogen har du runt knuten och med bara lite längre transportsträcka kan du njuta av årummet nedanför Ulleråker, naturreservaten Hågadalen och Kungshamn-Morga samt besöka badplatserna och strandpromenaden längs Ekolns nordliga vikar.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.