Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
73 m² Boarea
3 Rum

Fakta

  • Adress Svartbäcksgatan 110A
  • Område Svartbäcken/Tunabackar
  • Avgift 5 371 kr I månadsavgiften ingår värme, VA, kabel-tv, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg
  • Boarea 73 m²
  • Rum 3
  • Drift 4 000 kr/år
  • Möjligt tillträde Efter överenskommelse
Johan Sörman Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Uppsala
johan.sorman@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
0703-19 80 90 johan.sorman@maklarringen.se Mejla
Johan Sörman Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Uppsala
johan.sorman@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
0703-19 80 90 johan.sorman@maklarringen.se Mejla

Bilder

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

FASTIGHETEN Antal lägenheter: 43 st. Föreningens adresser är Svartbäcksgatan 110 A-E. Byggår 1999. GEMENSAMHETSUTRYMMEN I gula huset vid parkeringen finns tvättstuga med separat torkrum, cykelrum och soprum. Föreningen tillämpar källsortering. På innergården finns en grillplats med trädgårdsmöbler som får nyttjas av de boende. PARKERINGSALTERNATIV 26 st. p-platser med el-plint (ca 250 kr/mån), 16 st. p-platser utan el-plint (ca 200 kr/mån) och 5 st. besöksparkeringar. RENOVERINGAR 2011-2013 Nya tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkutrustning 2012 Nya köksfläktar 2013 Utvändig målning cykelrum och tvättstuga, spolning avloppsstammar 2014 Målning av tvättstuga och trapphus 2015 Omläggning av betongplattor, ny belysning i trapphus och entréer, fällning av träd och plantering buskage, åtgärd av tilluftsventiler 2016 Planteringar KABEL-TV OCH BREDBAND Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia för leverans av digital-TV, bredband och telefon. (Telia Triple Play, tv-medium 2 boxar, 50-100 Mbit, IP-telefoni). I samband med detta så har man installerat ett fibernätverk i huset. ÄGANDEFÖRHÅLLANDEN AVGIFTER I månadsavgiften ingår värme, VA, kabel-tv, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg. HUSHÅLLSEL Föreningen har installerat individuell mätning och debitering av hushållselen, IMD-el samt solceller på tak. Debitering av hushållselen kommer månadsvis i efterskott på avgifts avin. EKONOMISK FÖRVALTARE Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

  • Föreningsnamn RB Brf Tunabergsallén
  • Antal lägenheter 43

Området

Allmänt om området

Svartbäcken/Tunabackar är en populär och mysig stadsdel med stadsnära läge. Här finner du ett stort serviceutbud, fina grönområden och idrottsanläggningar. Det natursköna Röbo-området med Uppsala högar erbjuder trevliga strövområden, motionsspår och utomhusgym i fin miljö. I området finns också ett flertal dagis och skolor bl.a. Domarringen (årskurs f-5) och Tunabergsskolan (årskurs 6-9).

Närservice

I närområde finns apotek, vårdcentral, dygnetruntöppen mack, konditori Trianon och flertalet restauranger. På närliggande Torbjörns torg finner du mataffär med postombud, spelbutik, blomsterhandel, uttagsautomat, apotek och en sushi-restaurang. Närliggande Fyrishov erbjuder ett stort utbud av evenemang, bad, sport, restauranger och aktiviteter. Här kan du t ex bowla, spela beachvolley, minigolf eller bada på relaxavdelningen.

Kommunikation

Gång- och cykelavstånd till centrum samt täta bussförbindelser. Även goda förutsättningar för bilpendlaren som snabbt och enkelt tar sig till de stora farlederna.

Parkering

I Tunabackar finns möjlighet till kommunal boendeparkering. För med information besök: https://www.uppsala.se/boende-och-trafik/trafik-och-gator/boendeparkering--sa-fungerar-det/

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.