Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
84 m² Boarea
3 Rum

Fakta

 • Adress Murstensvägen 141
 • Område Åby Park
 • Avgift 4 973 kr Värme, Vatten, Avlopp, Sophantering, Separat förråd och bostadsrättstillägg. Bredband; 170 kr/mån (obligatoriskt). Kabel-TV; 170 kr/mån (obligatoriskt).
 • Boarea 84 m²
 • Rum 3
 • Drift 7 800 kr/år
Filip Gröholt Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Täby 072-252 11 99
filip.groholt@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Filip Gröholt Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Täby 072-252 11 99
filip.groholt@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Egen entré
Egen entré
Ljus matplats
Ljus matplats
Vardagsrum med utgång till balkong
Vardagsrum med utgång till balkong
Vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp
Vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp
Helkaklat badrum
Helkaklat badrum

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Åby Park ligger på gångavstånd till centrum, kommunikationer, idrottsplats och skolor. Området är uppbyggt av både gårdar och bostäder som ligger längs med gångstråk. Ingen gård ser likadan ut som en annan; alla har sin egen prägel. Det finns små lekparker utspridda över området samt en riktigt stor lekplats ungefär i mitten av området. För mer information se föreningens hemsida www.aby-park.se

Övrigt om föreningen

Varje lägenhet har ett tillhörande förråd. Föreningen tillhandahåller en renoverad barnlokal och en renoverad vuxenlokal. Även en bastu finns att boka med hel- eller halvårsavtal. Det är också möjligt att boka endast enstaka gånger. För priser se föreningens hemsida. Föreningen har fem renoverade tvättstugor med ny maskinpark med fyra tvättmaskiner, två torktumlare samt torkskåp i varje tvättstuga.

Renoveringar

Ommålning fasader sker löpande Takomläggning sker löpande 2017 Ventilation / OVK godkänd 2018-2019 Relining

Parkering

Föreningen har 145 garage och 228 p-platser.

Tv och bredband

Föreningen har Kabel-TV via Telenor. Föreningen har både ett analogt och ett digitalt basutbud. Bredband 250/250 Mbit/s finns kollektivt i alla bostadsrätter för 170 kr i månaden. Medlemmar kan uppgradera till 700-1000/700-1000 Mbit/s för 199 kr/mån. Våra hyresgäster kan beställa bredband 250/250 Mbit/s via Ownit för 199 kr i månaden. Som hyresgäst kan du även uppgradera till 700-1000/700-1000 Mbit/s för 399 kr i månaden.

 • Föreningsnamn Åby Park
 • Hemsida www.aby-park.se
 • Äger föreningen marken Ja.
 • Antal lägenheter 278
 • Antal hyreslägenheter 59
 • Antal lokaler 3
 • Överlåtelseavgift 1 183 kr betalas av säljaren
 • Pantsättningsavgift 473 kr betalas av köparen
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Ja
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja.

Området

Allmänt om området

Bostadsrättsområde i centrala Vallentuna med radhuskänsla och mycket gröna omgivningar.

Närservice

I Vallentuna centrum finns det gott om restauranger och caféer. Det nya caféet Biscotti, restaurangen Våning ett och nyöppnade Tuna Steakhouse. Antalet affärer i Vallentuna idag är uppemot 50 st och utbudet av butiker kommer att öka framöver. Här finns butiker som: Apoteket Hjärtat, Bildproffsen, blomsteraffärer, Coop och Ica. Från Vallentuna centrum är det gångavstånd till Vallentuna IP där kan man gymma på Vallentuna träningscenter, spela hockey i ishallen, spela fotboll, använda motionsspåret och använda tennishallen. Det finns även ett nybyggt gym som heter Gym & Sim, där kan man gymma och simma i deras nya bassäng. För barnen så finns Kvarnbadet som är ett utomhusbad. Vallentuna har ett antal skolor som det är gångavstånd och som det går bussar till Ekebyskolan åk F-9, Hammarbacksskolan F-9, Hjälmstaskolan F-9, Ikasus Friskola F-9 som är en särskola för elever med inlärningsproblematik och diagnos inom autismspektrat och så finns det ett gymnasium som ligger alldeles vid Roslagsbanan och bussarna.

Kommunikation

Roslagsbanan går mellan Stockholm Ö-Kårsta, det tar ca 30 minuter att ta sig till Stockholms östra och ca 20 minuter att åka till Kårsta. Det går även bussar till Danderyds sjukhus från Vallentuna Centrum, linje 610. Därifrån kan man på ett enkelt sätt ta sig till Stockolm C med tunnelbana. Möjligheten att ta sig till Upplands väsby finns också, då åker man bussen 524 som stannar vid Väsby centrum och vid Väsby station. Ifrån Väsby station kan man byta till tåg som åker till Uppsala eller till Stockholm. Det finns även bussar som åker från Vallentuna ut till Frösunda och Kårsta, även till Markim. Linje 661 och 662.

Parkering

P-platser samt garage uthyrs i turordning genom kölista. Gästparkering finns.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.