Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
71 m² Boarea
2 Rum

Fakta

 • Adress TAKPANNEVÄGEN 175
 • Område Åby Park
 • Avgift 4 545 kr inkl värme, vatten, kabelTV, bredband
 • Boarea 71 m²
 • Rum 2
 • Drift 4 100 kr/år
Jeanette Gustavsson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Vallentuna 070-260 28 63
jeanette.gustavsson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Jeanette Gustavsson Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Vallentuna 070-260 28 63
jeanette.gustavsson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Stenlagd uteplats och gräsmatta
Stenlagd uteplats och gräsmatta

Planritningar

Planritning
Planritning

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Brf Åby Park ligger på gångavstånd till centrum, kommunikationer, idrottsplats och skolor. Föreningen består av 337 lägenheter (varav ca. 60 st hyresrätter), alla med antingen balkong eller uteplats. Området är uppbyggt av både gårdar och bostäder som ligger längs med gångstråk. Ingen gård ser likadan ut som en annan; alla har sin egen prägel. Det finns små lekparker utspridda över området samt en riktigt stor lekplats ungefär i mitten av området. Föreningen tillhandahåller en renoverad barnlokal och en renoverad vuxenlokal. Även en bastu finns att boka med hel eller halvårs avtal. Det är också möjligt att boka endast för enstaka gånger. För priser se föreningens hemsida. Varje lägenhet har ett tillhörande förråd. Föreningen har fem renoverade tvättstugor med ny maskinpark med fyra tvättmaskiner, två torktumlare samt torkskåp i varje tvättstuga. Överlåtelseavgift betalas av säljaren fn 1138kr. Pantsättningsavgift tas ut av pantsättaren fn 455kr. Föreningen har lämnat in bygglovsansökan för inglasning av uteplatser. Föreningen äger marken. Delat ägande godkänns. Föreningen godkänner juridisk person som medlem. Det finns inget beslut avseende kommande avgiftsförändringar (kontrollerat 13.09.2018). För mer information se föreningens hemsida www.aby-park.se

Renoveringar

Ommålning fasader sker löpande Takomläggning sker löpande 2017 Ventilation / OVK godkänd 2018 Relining

Parkering

Föreningen har 145 garage och 228 p-platser.

Tv och bredband

Föreningen har kabel-tv med cirka 28 kanaler i basutbudet vilket ingår i avgiften. Bredband i lan-nät (100 Mbit) ingår i avgiften.

 • Föreningsnamn Åby Park
 • Hemsida www.aby-park.se
 • Antal lägenheter 337
 • Antal hyreslägenheter 61
 • Överlåtelseavgift 1 138 kr betalas av säljaren
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare Ja
 • Tillåter föreningen delat ägande Ja.

Området

Allmänt om området

Bostadsrättsområde i centrala Vallentuna med radhuskänsla och mycket gröna omgivningar.

Närservice

I Vallentuna centrum finns det gott om restauranger och caféer. Stenugnsbageriet, caféet Biscotti, restaurangen Våning ett, hamburgerrestaurangen Bores och nyöppnade Stars and Stripes. Antalet affärer i Vallentuna idag är uppemot 50 st och utbudet av butiker kommer att öka framöver. Här finns butiker som: Apoteket Hjärtat, ett antal lokala modebutiker, blomsteraffärer, Coop och Ica. Från Vallentuna centrum är det gångavstånd till Vallentuna IP där kan man gymma på Vallentuna träningscenter, spela hockey i ishallen, spela fotboll, använda motionsspåret och använda tennishallen. Moderna träningsanläggningen Sportsclub finns där man kan gymma, gå på pass och simma. Utomhusbadet Kvarnbadet med tre pooler är öppet under sommarsäsongen. Vallentuna har ett antal skolor som det är gångavstånd till och som det går bussar till Ekebyskolan åk F-9, Hammarbacksskolan F-9, Hjälmstaskolan F-9, Ikasus Friskola F-9 som är en särskola för elever med inlärningsproblematik och diagnos inom autismspektrat och så finns Vallentuna gymnasium som ligger alldeles vid Roslagsbanan och bussarna.

Kommunikation

Roslagsbanan går mellan Stockholm Ö-Kårsta, det tar ca 30 minuter att ta sig till Stockholms östra och ca 20 minuter att åka till Kårsta. Det går även bussar till Danderyds sjukhus från Vallentuna Centrum, linje 610. Därifrån kan man på ett enkelt sätt ta sig till Stockolm C med tunnelbana. Möjligheten att ta sig till Upplands väsby finns också, då åker man bussen 524 som stannar vid Väsby centrum och vid Väsby station. Ifrån Väsby station kan man byta till tåg som åker till Uppsala eller till Stockholm. Buss 687 tar dig från Vallentuna till Kista centrum. Det finns även bussar som åker från Vallentuna ut till Frösunda och Kårsta, även till Markim. Linje 661 och 662.

Parkering

P-platser samt garage uthyrs i turordning genom kölista. Gästparkering finns.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.