Sök på Mäklarringen

Objektet såld

LÄRKVÄGEN 27

VAXHOLM CENTRALT / Vaxholm
57 m² Boarea
4 Rum

Översikt

  • Adress LÄRKVÄGEN 27
  • Område VAXHOLM CENTRALT
  • Avgift 4 451 kr Värme och vatten
  • Boarea 57 m²
  • Rum 4
  • Drift 3 633 kr/år

Bilder

Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök i öppen planlösning till vardagsrum
Kök i öppen planlösning till vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum

Föreningsinformation

  • Föreningsnamn Brf Sebohus 1 (SBC)

Området

Allmänt om området

Vaxholm är en avspänd skärgårdstad med stort utbud året om. Gästhamnen ligger på gångavstånd till centrum, här finns golfbana, fiske, bad och camping. Vaxholm har runt 11 000 invånare och kommunen består av cirka 60 öar inklusive det natursköna Bogesundslandet. Det bor folk på 57 av dessa öar, flest invånare har de tre största - Vaxön, Resarö och Rindö. Vaxholm tar emot över en miljon besökare per år, de flesta kommer under sommarhalvåret. Drygt 200 000 personer stiger på och av Waxholmsbolagets båtar i Vaxholm.

Närservice

Vaxholms stad har sju kommunala förskolor vilka är indelade i tre områden, Vaxholm Västra, Vaxholm Östra och Resarö. Kommunala förskolor: Blåbäret språkförskoleavdelning Förskolan Båten Förskolan Lekhagen Lägerhöjdens förskola Förskolan Äppelgården Rindö förskola Ytterby förskola Överby förskola I Vaxholm finns sex grundskolor. Fem drivs av kommunen och en skola i privat regi. Norrbergsskolan Norrbergsskolan är Vaxholms högstadieskola med elever från årskurs 7 till 9. Trygghet och kunskap är skolans ledord. Resarö skola Resarö skola är en F-6-skola, vilket innebär att skolan har elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Rindö skola Rindö skola invigdes redan år 1887 och är en F-6-skola,vilket innebär att skolan har elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Söderfjärdsskolan Söderfjärdsskolan är en F-6-skola, vilket innebär att skolan har elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Vaxö skola Vaxö skola är en F-6 skola, vilket innebär att vi har elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Fristående grundskolor Montessoriskolan Vaxholm är en friskola där vi har barn från 1 år upp till och med årskurs 6. Huvudman för verksamheten är den ekonomiska föreningen Montessoriskolan i Vaxholm. Eleverna i Vaxholms skolor uppnår mycket bra resultat. År 2014 placerade Vaxholm sig på 27:e plats av 290 kommuner i det sammanvägda resultatet för kunskapsresultat i skolan (Öppna jämförelser, SKL). Hela 97 procent av eleverna som går ut årskurs 9 är behöriga till fortsatta studier på gymnasiet. Det kan jämföras med 89 procent i Stockholms län (88 procent i hela Sverige). Även i de nationella proven för årskurs 3, 6 och 9 utmärker sig eleverna i Vaxholms skolor i jämförelse med Stockholms län och övriga riket. Resultaten är dessutom mycket lika i alla skolorna.

Kommunikation

Buss 670 tar dig från Vaxholm C till Danderyds sjukhus på ca 35 minuter där tunnelbanesystemet ansluter. Bussen fortsätter även in till Tekniska Högskolan.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.