Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
39 m² Boarea
1 Rum

Fakta

  • Adress KARL MARTINS VÄG 4
  • Område VAXÖN
  • Avgift 2 780 kr Ink värme, vatten, kabel-TV basutbud, p-plats, bostadsrättstillägg, sophantering och förråd
  • Boarea 39 m²
  • Rum 1
  • Drift 3 700 kr/år

Bilder

Vardagsrum
Vardagsrum
Hall
Hall
Hall
Hall
Vardagsrum/sovrum
Vardagsrum/sovrum
Vardagsrum/sovrum
Vardagsrum/sovrum

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 9 flerbostadhus i 4 våningar med oinredd vind. Bostadshusen inrymmer 161 bostadslägenheter samt 1 restaurang och 3 förrådslokaler. Av dessa är ca 30 hyreslägenheter. Dessa säljs av föreningen när det de återlämnas av hyresgästerna. Husen är byggda 1965. Parkeringstillstånd för fri parkering på parkeringsplats. Bokade p-plats utan el-stolpe 105 kr/mån (kö) och p-plats med eluttag 210 kr/mån (kö) Kabel-tv Teknikbyrån Fiber 100 mbit via Bredbandsbolaget. Förråd och tvättstuga samt tillgång till 2 st cykelförråd finns i området.

  • Föreningsnamn BRF Alfågeln Waxön

Området

Allmänt om området

Vaxön är den ö i Vaxholms kommun där staden Vaxholm är belägen. Vaxön har knappt 5000 invånare. Vaxholm är en avspänd skärgårdstad med stort utbud året om. Gästhamnen ligger på gångavstånd till centrum, här finns golfbana, fiske, bad och camping. Vaxholm har runt 11 000 invånare och kommunen består av cirka 60 öar inklusive det natursköna Bogesundslandet. Det bor folk på 57 av dessa öar, flest invånare har de tre största - Vaxön, Resarö och Rindö. Vaxholm tar emot över en miljon besökare per år, de flesta kommer under sommarhalvåret. Drygt 200 000 personer stiger på och av Waxholmsbolagets båtar i Vaxholm.

Närservice

Vaxholms centrum med ett rikligt utbud av servicebutiker, caféer och restauranger. Arninge Centrum med bland annat flera stora livsmedelsbutiker, systembolag och byggvaruhus hittar ni cirka 15 minuter med bil.

Kommunikation

Buss 670 tar dig från Vaxholm C till Danderyds sjukhus på ca 35 minuter där tunnelbanesystemet ansluter. Bussen fortsätter även in till Tekniska Högskolan.

Övrigt

År 2014 placerade Vaxholm sig på 27:e plats av 290 kommuner i det sammanvägda resultatet för kunskapsresultat i skolan (Öppna jämförelser, SKL). Hela 97 procent av eleverna som går ut årskurs 9 är behöriga till fortsatta studier på gymnasiet. Det kan jämföras med 89 procent i Stockholms län (88 procent i hela Sverige). Även i de nationella proven för årskurs 3, 6 och 9 utmärker sig eleverna i Vaxholms skolor i jämförelse med Stockholms län och övriga riket. Resultaten är dessutom mycket lika i alla skolorna. Vaxholms stad har sju kommunala förskolor vilka är indelade i tre områden, Vaxholm Västra, Vaxholm Östra och Resarö. Kommunala förskolor: Blåbäret, Förskolan Båten, Förskolan Lekhagen, Lägerhöjdens förskola, Förskolan Äppelgården, Rindö förskola, Ytterby förskola, Överby förskola. I Vaxholm finns sex grundskolor. Fem drivs av kommunen och en skola i privat regi. Norrbergsskolan är Vaxholms högstadieskola med elever från årskurs 7 till 9. Trygghet och kunskap är skolans ledord. Resarö skola är en F-6-skola, Rindö skola invigdes redan år 1887 och är en F-6-skola. Söderfjärdsskolan är en F-6-skola. Vaxö skola är en F-6 skola. Montessoriskolan Vaxholm är en friskola där vi har barn från 1 år upp till och med årskurs 6. Huvudman för verksamheten är den ekonomiska föreningen Montessoriskolan i Vaxholm.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.