Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Mäklarringen Bygga Nytt Utland

Bygg ditt eget drömhus i Spanien

Tillsammans med Mäklarringen kan du nu designa ditt eget drömboende var du vill i soliga Spanien.

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Adress C/Federico García Lorca 45,L6 317 8 Benijófar Alicant
Telefon 0704911330

Mäklarringen Bygga Nytt Utland

Bygg ditt eget drömhus i Spanien.

Tillsammans med Mäklarringen kan du nu designa ditt eget drömboende var du vill i soliga Spanien.

Har du funderat på att ge dig själv en guldkant på tillvaron i livet och bo en del eller hela året i ett varmare klimat då är Spanien ett fantastiskt val!

Vill du bo nära havet i ett område nära stadsliv eller kanske en liten bit in i landet, i eller strax utanför ett mindre spanskt samhälle fullt av liv året runt och kanske bondens marknad och lokala restauranger och affärer. Eller kanske ute på landet med stor tomt och egen frukt- och grönsaksodling. Valet är ditt.

Vad många i Skandinavien däremot inte känner till är att under vintermånaderna i Spanien kan det vara både blåsigt, fuktigt och svalt. Dagarna kan vara soliga och sköna men på kvällar och nätter kryper fukt och kyla in. Och på sommaren kan det bli väldigt varmt.

Så ett välbyggt hus med ordentlig isolering, golvvärme och ventilation kan förbättra upplevelsen i Spanien avsevärt.

Gör det rätt från början och din investering kommer att ge mycket glädje och bestå i många år.

Din process med Mäklarringen kan se ut som följande:

  • Först träffar du en av våra personliga konsulter i Sverige. Här träffas vi för att lära känna varann lite och vi får förstå vad det är ni letar efter, budget, område, speciella önskemål kanske se lite olika hustyper mm. Och du får se lite hur vi jobbar.
  • Nästa steg är att leta efter en tomt i de områden som du vill bo i. Med våra kontakter kommer vi att ge er tre-fyra förslag som ni kan åka ner och titta på. Eller kanske har ni några egna tomter du hittat.
  • När du bestämt tomt och lagt handpenning eller betalt den så börjar vi med processen att välja hus, eventuella extratillbehör eller speciella önskemål. Det kan vi göra antingen hemma i Sverige eller med vår projektledare och våra arkitekter i Spanien. En Loi (letter of intent) skrivs där vi går igenom detaljerna. Gör vi det i Sverige skickas den ner till vår projektledare i Spanien där en ritning tas fram med vår arkitekt. Nödvändiga tillstånd, skatter och andra viktiga avtal och kontrakt tas fram. Vi löser allt sådant och det ingår. Du får också en fast offert på vad allt kommer att kosta till ett fast pris.
  • När det är klart åker du ner och lägger den första handpenningen på huset och skriver under avtalen med byggfirman.
  • Nu är byggprocessen igång med ditt drömhus! Du kommer löpande att kunna följa hur ditt hus växer fram på vårt intranät. Logg-in detaljer får ni av oss. Du är välkommen att resa ner och bekanta dig med området under tiden och självklart besöka byggplatsen under tiden. Hör av dig innan bara så kan vi ha någon som guidar runt dig och visar vad som händer och kanske se lite mer på alla möjligheter som finns i ditt område.

Du kommer att bli ombedda att betala löpande på så kallade avrop under byggtiden. All betalning sker direkt till byggföretaget som vi anlitar. Kanske vill du även då passa på att gå ut och välja möbler och annan inredning medan du är nere. Efter ca 9-12 månader är huset klart! Nu är det dags att boka flyg och komma ner för att få nycklar och en rundvisning i ert nya hem i Spanien. Kanske beställa lite Tapas från en lokal restaurang och skåla med ett glas Champagne…

Välkomna!

Vi lämnar full garanti på alla våra hus och väljer ut de bästa detaljerna till huset som kvalitet på fönster, värmesystem, inredning, kök mm.

Ta gärna kontakt med oss så guidar vi dig genom hela ditt bostadsköp! Du är välkommen att ringa oss på  070-491 13 30 eller skicka mail till bygganyttutland@maklarringen.se

Varmt välkommen till Mäklarringen Bygga Nytt Utland! 


Vi är dina säljare för Bygga Nytt Utland

Staffan Lundell Säljchef Mäklarringen Bygga Nytt Utland 070-491 13 30
staffan.lundell@maklarringen.se Skicka E-post
Martin Anemyr Arbetsledare Mäklarringen Bygga Nytt Utland 072-152 12 92
martin.anemyr@maklarringen.se Skicka E-post

Hitta till oss

5 mest klickade bostäderna för Bygga Nytt Utland

Mäklarringen Bygga Nytt Utland Mäklarringen 0704911330 bygganyttutland@maklarringen.se 0
Adress C/Federico García Lorca 45,L6 317 8 Benijófar Alicant
Telefon 0704911330

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.