Sök på Mäklarringen Utland

Mäklarringen Utland

Cypern

VI HJÄLPER DIG HITTA DITT DRÖMBOENDE UTOMLANDS

Vi hjälper dig genom processen med alla lagar och regler som skiljer sig från våra svenska. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Adress Esentepe headroad, Esentepe 100 0 Girne
Telefon 070-580 62 38

Cypern

Mäklarringens kontor på Norra Cypern drivs av Theresa Engfors som har lång erfarenhet av den nordcypriotiska bostadsmarknaden. Theresa med personal har under åren byggt upp ett professionellt nätverk av partners på Norra Cypern. Vi guidar våra kunder fram till det område, läge och den bostad som önskas. Tillsammans med våra partners finns Mäklarringen Cypern på plats för att besvara frågor och hjälpa till i hela köpprocessen. Vår personal har kunskap om de områden de säljer på efter lång tids erfaren i det egna området. Vi rekommenderar kunniga advokater för att på ett tryggt och säkert sätt genomföra köpet eller försäljningen.

Kvalité och hög standard är två ledord som vi på Mäklarringen lever efter. Det innebär bland annat att det är hos Mäklarringen som du hittar de bästa bostäderna som är till salu på Norra Cypern. Vi tror på omsorg, ärlighet och god affärssed och att du ska känna dig trygg i hela bostadsköpet.

Vi är dina säljare på Cypern

Hitta till oss

Adress Esentepe headroad, Esentepe 100 0 Girne
Telefon 070-580 62 38

Fri värdering