Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
154 m² Boarea
3 Rum

Fakta

  • Adress Stenbacksvägen 8
  • Område Ekerö Adelsö
  • Boarea 154 m²
  • Rum 3
  • Tomt 2 432 m²
  • Drift 19 296 kr/år
    Fastighetsavgift/skatt tillkommer
  • Möjligt tillträde Enligt överenskommelse.

Bilder

Välkommen till Stenbacksvägen 8
Välkommen till Stenbacksvägen 8
Hall
Hall

Området

Allmänt om området

Att bo på Adelsö är som att bo mitt i vårt historiska arv med Mälaren som granne. Här bor du i en vacker miljö, nära vandringsstråk och med Mälaren som granne. Sommartid kan du packa utflyktskorgen och gå ner till Mälaren för ett dopp och vintertid kan du spänna på dig skidorna för en tur. Ön är mycket intressant ur ett historiskt perspektiv. Här finns många kulturminnesmärken som Björkö och området med Adelsö kyrka och Hovgården är av Unesco förklarade som världsarv.

Närservice

På Adelsö finns ett trevligt och välbesökt café vid Hovgården och här finns även Adelsö butik en trevlig lanthandel som även erbjuder catering. Det finns ett par aktiva fiskare som förser ortsborna med färsk fisk. På promenadavstånd finns en pizzeria. Vid Sättra finns en bilverkstad. Här finns även gott om stall, badplatser och små båthamnar. Adelsö förskola är en omtyckt förskola som ligger på ön. Närmaste skola är Munsö skola (F-5). Ytterligare mataffärer passerar man på väg ut till Adelsö bl a vid Nyckelby/Sundby. Vid Ekerö Centrum finns ett flertal butiker, ICA Supermarket, banker, apotek, bibliotek systembolag, tandläkare samt vårdcentral.

Kommunikation

Färjeförbindelse mellan Adelsö och Munsö går regelbundet med ca 30 minuters intervall och är gratis (oftare i rusningstid) Bussar (linjerna 311 och 312) utgår från Brommaplan och går till färjeläget, Sjöängen, på Munsö. Buss 312 medföljer färjan och går även runt på ön. Med buss tar det ca 55 minuter till Brommaplan. Det går också att byta buss vid Ekerö C och åka direkt till Mörby station (Danderyds sjukhus).

Parkering

Inbyggt garage och grusad biluppställningplats för många bilar.

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.