Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Norrövägen 42

Norrö / Åkersberga
43 m² Boarea
2 Rum

Fakta

  • Adress Norrövägen 42
  • Område Norrö
  • Boarea 43 m²
  • Rum 2
  • Tomt 2 326 m²
  • Drift 48 640 kr/år
    Fastighetsavgift/skatt tillkommer

Bilder

Området

Allmänt om området

Norrö ligger strax innan Åkersberga på kulturhistorisk mark med stora grönområden, stall och närheten till Garnsviken med Åkerskanal. Området är mycket omtyckt av både barnfamiljer och äldre. Här på Norrö upplever du ett natur och sjönära boende med bl.a kräftfiske och med absolut närhet till Åkers kanal och Garnsviken. Avskilt och lantligt läge med närhet till golfbanor och ett flertal stall. På Norrö har du ca 2,5 km till skola, dagis och affär. Till Åkersberga Centrum är det ca 5 km.

Närservice

Växthusförsäljningen ligger i början av området som även erbjuder luncher. Ica Trevehallen är en personlig butik med bra sortiment. Säby Gårds förskola finns i området. Även förskolan Amorinen och Solbackens förskola ligger i närheten se mer på www.solbackensmontessori.se.

Kommunikation

Kommunikationer med buss för färd till tunnelbanan i Danderyd finns i anslutning till området. Buss 628 har täta avgångar i rusningstrafik och det tar ca 25-30 min till Danderyds Sjukhus. Vissa turer med 624C går direkt in till Humlegården. Roslagsbanan till Östra Station, tågen avgår från Åkersberga C eller Åkers Runö. Restid ca 35 min.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.