Sök på Mäklarringen

Objektet såld

Rekarnevägen 20

Bandhagen/ Högdalen / Bandhagen
122 m² Boarea
5 Rum

Översikt

  • Adress Rekarnevägen 20
  • Område Bandhagen/ Högdalen
  • Boarea 122 m²
  • Rum 5
  • Tomt 175 m²
  • Drift 38 780 kr/år
  • Möjligt tillträde Enligt överenskommelse
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla
Marcus Klass Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0760-455 788 marcus.klass@maklarringen.se Mejla

Bilder

Härlig gavel i bästa sol-läge
Härlig gavel i bästa sol-läge
Marbodalkök
Marbodalkök
Fint genomgående ljus
Fint genomgående ljus
Sovrum 1
Sovrum 1
Badrum övre plan
Badrum övre plan

Området

Allmänt om området

Barnvänligt område på en solig kulle intill Trollesundsskogen med närhet till både natur, förskolor, service och storstadens puls. I området finns både Bandhagens- och Högdalens centrum. Högdalen invigdes 1957 och är Vantörs kommersiella centrum. Bandhagens centrum byggdes enligt klassisk ABC-modell och invigdes 1954. Bebyggelsen är en blandning av låghus och punkthus, utplacerade efter ett rutsystem. De senare åren har en förnyelse skett med uppförande av moderna radhus, hus och lägenheter, vilket givit ett bättre underlag för service och förnyade centrum. I området finns bibliotek, teater, simhall, bowlinghall, restauranger, konditori, banker, mat- och klädbutiker och systembolag.

Närservice

I Bandhagens centrum finns det bland annat ett café, matvarubutik, restauranger, grill och skräddare/kemtvätt med mer. Secondhandbutik. Körskola. Frisör. Högdalens centrum har ett 50- tal butiker med allt från torghandel till fiskaffär, systembolag, matvarubutiker, klädbutiker, samt banker och caféer.

Kommunikation

Tunnelbanan tar dig in till Skanstull på ca 11 minuter och city på cirka 20 minuter. Det är ca 800 meter att promenera till Högdalen och ca 1 km till Bandhagens t-banestationer. Det finns ett antal bussar i området, exempelvis linje 165, den går mellan Liljeholmen och Farsta. Blåbussarna 172 och 173 tar dig till Älvsjö station med pendeltågsstation, Huddinge och Kungens kurva. För ytterligare information besök gärna www.sl.se. Bilmässigt ligger området mellan Magelungsvägen och Örbyleden, två vägar som via deras öst-västliga riktning erbjuder snabba förbindelser till Nynäsvägen i öster och Huddingevägen i väster.

Parkering

Till huset hör p-plats nr 20 i samfälligheten.

Övrigt

Bandhagens skola ligger närmast, hit är det ca 200 meter, även Bäckahagens skola ligger på promenadavstånd. Ett antal förskolor finns i närområdet, den närmaste heter Skogens Förskola, hit går du utan att lämna bostadsområdet. Mellan Bandhagens- och Bäckahagens skolor erbjuder Bandängens parklek aktiviteter året om. Bandängens parklek är mycket uppskattad, även av vuxna, då det finns stora gräsytor för exempelvis picknick. I parkleken finns plaskdamm, gungor, rutschkanor, trampbilar, klätterställning mm och olika bondgårdsdjur. Här förekommer många aktiviteter för barnen, bl.a. sommaruppträdanden, midsommarfirande, julfirande med mera. Parkleken är gratis och öppen för alla. Det finns även en samlingslokal med WC och kök där man kan köpa fika. I Högdalen finns Högdalens sim och idrottshall som är en populär idrottshall har stort utbud av aktiviteter, som gym, gruppaktiviteter med bland annat lekgympa och dans för barn, innebandy och kampsporter. För närvarande renoveras badet som beräknas öppna igen under 2021. Högdalens skatepark är en av Europas största.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.