Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
194 m² Boarea
5 Rum

Fakta

  • Adress Bastusjövägen 11
  • Område Skuru / Ektorp
  • Boarea 194 m²
  • Biarea 8 m²
  • Rum 5
  • Tomt 1 630 m²
  • Drift 55 386 kr/år
    Fastighetsavgift/skatt tillkommer
Marielle H Andersson Fastighetsmäklare/Kontorsägare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0707-48 24 21
marielle.h.andersson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Marielle H Andersson Fastighetsmäklare/Kontorsägare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0707-48 24 21
marielle.h.andersson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Bastusjövägen 11
Bastusjövägen 11
Badrum med utsikt över poolområdet och Bastusjön
Badrum med utsikt över poolområdet och Bastusjön
Från köksön mot glaspartier och poolområde
Från köksön mot glaspartier och poolområde
Gym med utsikt över ägarorna från "master bedroom"
Gym med utsikt över ägarorna från "master bedroom"

Området

Allmänt om området

SKURU Skuru är ett område i Nacka kommun i Stockholms län. Från början var Skuru namnet på en gård. Området idag kan sägas ramas in av naturreservatet Nyckelviken i öster, Skurusundet i väster, länsväg 222 (Värmdöleden) i söder samt Duvnäs utskog i norr. Bebyggelsen utgörs nästan uteslutande av enfamiljshus och parhus samt enstaka flerfamiljshus uppförda 2007 - 2009 i området Bastusjöhöjden. Bastusjön är en badbar sjö som är belägen i Skuru. I Skuru håller idrottsföreningen Skuru IK till. Centralt i Skuru finns Solsunda (tidigare Skuru gård) med rötter från 1600-talet. I början av 1900-talet ägdes det av Stockholms sjukhem och är sedan 1968 behandlingshem. Njut av vackra promenadvägar! Inom bekvämt gångavstånd ligger Nyckelviken, Skuruparken, Duvnäs marina samt Strandpromenaden. Här är sjöutsikten garanterad! På sommarhalvåret rekommenderas en promenad ner till Café Koloni i Duvnäs, beställ en bit god mat och lite vin därtill och sätt dig sedan under den stora eken och njut av den härliga atmosfären! Kanske du också passar på att ta en titt i Olle Nymans ateljéer eller på någon pågående konstutställning. NACKARESERVATET Stora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö behöver knappast presenteras, 700 hektar friluftsområde med Hellasgården. NYCKELVIKEN På Sicklaön med samma infart som Nacka Strand finner man populära Nyckelviken med 134 hektar natur, efter 2 km väg genom områdets skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår mm. VELAMSUND I östra nacka finner vi Velamsund, 700 hektar som omsluter Velamsundsviken och Insjön med friluftsgård - en stor magasinsbyggnad med rastlokal, omklädningsrum och duschar, mm, Nacka Naturskola, ett 2,5 km långt elljusspår för löpning och skidåkning, Nacka Ridklubb, båtklubb, kajakklubb, golfklubb, Långa raden - en huslänga från 1800-talet med restaurang, glashytta, butik mm. Inte mycket längre bort finns Telegrafberget där Restaurang Telegraf. GUSTAVSBERG Till Värmdö och Gustavsberg kan man ta sig med bil men även längs den fina gång- och cykelbanan som går mellan Lännersta och Gustavsberg. Gustavsberg är ett gammalt brukssamhälle som på ett charmigt sätt har lyckats med blandningen av modernt och gammalt. I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från centrum, finns småbutiker, café och restaurang. Ett flertal factory outlets inom glas, porslin och keramik. Stockholms nyaste konsthall hittar du också i hamnen med olika nutida utställningar samt en unik glasexpo. I samma hus, Gula Byggningen, hittar du en mycket trevlig presentbutik med konsthantverk från de många lokala hantverkarna. Du hittar även Keramisk Center vilken är huvudattraktionen i Gustavberg med sin fasta utställning med gammalt och nytt porslin ofta kombinerad med olika specialutställningar. I Gustavsberg finns uppskattade Gustavsbergbadet med äventyrsavdelning.

Närservice

EKTORP CENTRUM Ektorps centrum ligger på några minuters gångavstånd - där finns flera matbutiker, restauranger samt bageri/café Gateau. För den som är träningssugen finns också gymmet, World Class. NACKA FORUM Ca 5 min bort med bil (även buss går hit) finner vi Nacka Forum, ett av Sveriges största köpcentrum fullt av bland annat. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver tack vare cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som bank, vårdcentral, biltvätt, skomakare och kemtvätt. I det tillhörande parkeringsgaraget finns inte mindre än 1900 extra breda parkeringsplatser och dessutom är de tre första timmarna gratis. I området finns vi även ICA Maxi som kan vara bra när det är dags för storhandling och utbudet i Ektorps centrum inte räcker till. Nytt i området är O'Learys, Sportbaren hittar ni i Melandes gamla lokaler! SICKLA KÖPKVARTER Även Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med ca 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som idag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bland annat bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Där arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finns vi även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar till exempel SATS iTrim och Friskis & Svettis samt bowlinghall.

Kommunikation

Att ta sig in till staden från Nacka är båda enkelt och går snabbt. Det går flera busslinjer dygnet om från Ektorps centrum som ligger på kort gångavstånd. Med busslinje 409, 410 och 471 tar det ca 20 minuter till Slussen på Södermalm. I högtrafik rullar bussarna var 3 minut! Vid "Skuru torg" som ligger ca 5 min från tomten går motorvägsbussen som tar ca 15 minuter och lokalbussarna som går via Nacka Forum ca 25 minuter.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.