Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
0 m² Boarea

Fakta

  • Adress Örnbergsvägen 29
  • Område Saltsjöbaden - Älgö
  • Tomt 1 670 m²
Marielle H Andersson Fastighetsmäklare/Kontorsägare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0707-48 24 21
marielle.h.andersson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Marielle H Andersson Fastighetsmäklare/Kontorsägare Mäklarringen Nacka - Värmdö 0707-48 24 21
marielle.h.andersson@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Området

Allmänt om området

Älgö är en halvö som omges av Baggensfjärden, Ingaröfjärden och Erstaviken. Älgö är en del av Stockholms inre skärgård och här finns både klippbad, båtbryggor och sandstränder. Det finns också fina naturområden med flertalet skogsstigar. Vid Älgö Gård ligger det barnvänliga Älgöbadet med stor sandstrand, lekplats, boulebana och en kiosk som är öppen sommartid. Här brukar även Kringelgårdens brödbil med färskbakat bröd stanna till på sommaren. Vid Ekholmsvägen finns två fina tennisbanor i Älgö Tennisklubbs regi och här anordnas bland annat tennisskola under sommaren. Det finns även en fotbollsplan med gräsplan. På Svärdsö ligger Svärdsö naturreservat som ger tillgång till upplevelser av äldre skog, vida utblickar över vattnen, naturliga stränder och geologiska formationer som sprickdalar och berg.

Närservice

I Saltsjöbaden Centrum finns det livsmedelsaffärer, diverse butiker, apotek samt restauranger, gym och vårdcentral. För den som vill ha ett lite större utbud finns Nacka Forum som ligger ca 20 minuter bort med bil. Forum Nacka är ett av Sveriges största köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i form av 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som bank, vårdcentral, biltvätt, skomakare och kemtvätt. Även Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med ca 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bl. a. bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Det arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finner vi även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar t.ex. SATS, yoga studio och Friskis & Svettis.

Kommunikation

Busskommunikationer finns från Älgö till Solsidans station och Saltsjöbadens station, varifrån ni fortsätter färden in till Slussen med Saltsjöbanan (se www.sl.se för närmare information om kommunikationer). För närvarande ersätter bussar sträckan Henriksdal-Slussen. I Saltsjöbaden finns skolor samt ett flertal förskolor (se www.nacka.se för närmare information om barnomsorg).

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.