Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
Ringmärkt
140 m² Boarea
6 Rum

Fakta

  • Adress Laxholmsbacken 6
  • Område Vårberg
  • Boarea 140 m²
  • Rum 6
  • Tomt 275 m²
  • Drift 63 896 kr/år
    Fastighetsavgift/skatt tillkommer
Peedu Ots Fastighetsmäklare/Civilekonom Mäklarringen Hägersten - Skärholmen - Älvsjö 070-720 09 54
peedu.ots@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Peedu Ots Fastighetsmäklare/Civilekonom Mäklarringen Hägersten - Skärholmen - Älvsjö 070-720 09 54
peedu.ots@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Området

Allmänt om området

I Skärholmen finns nästan allt man kan önska: natur, kultur, en levande miljö med internationell prägel, shoppingcentrum och en god offentlig service. Gång, cykelavstånd eller buss till Skärholmens Centrum. Tunnelbana till Stockholms Centrum tar ca 25 min. Från Skärholmen går flera busslinjer bl a till Huddinge och Fruängen. Bussarna passerar Kungens Kurva som har ett stort utbud av butiker och Heron City med biografer, restauranger och butiker. Skärholmens Centrum är ett mycket modernt och inglasat shopping centrum med mängder av butiker och flertal restauranger. Det finns skola Förskola - 9 och i närområdet. Gymnasieskola finns i Skärholmen. I Skärholmen finns idrottshall och simhall. Det finns motionsspår och gångvägar längs Mälarens strand där man kan gå eller cykla. Båtklubbar finns i närområdet. Det är dessutom bara fem minuter till ett utmärkt bad. Promenerar man några minuter åt andra hållet upp på Vårbergstoppen öppnas milsvid utsikt ut över Mälaren eller in mot staden.

Kommunikation

Gångavstånd eller buss till T-bana i Vårbergs Centrum eller Skärholmens Centrum. Tunnelbana till Stockholms Centrum ca 25 min. Från Skärholmen går flera busslinjer bla till Huddinge och Fruängen.

Övrigt

Alla som köper kommer att bli medlemmar i samfällighetsföreningen Laxholmen, Föreningen omfattar alla bostadsadresser till Söderholmsgränd, Laxholmsbacken och Örnholmsbrinken. Här finns 195 radhusfastigheter som är uppförda 1972-1973. Husen är byggda i två plan som souterränghus eller planmarkshus och det finns därför tre grundvarianter på planlösningar och fyra varianter på placering. De enskilda tomterna är i allmänhet ca 200 kvm. Gemensamhetsanläggningens area är ovanligt stor för en radhussamfällighet i Stockholm. Det finns därför svängrum även nära boendet. Föreningens radhus är belägna på en sluttning från ca 25 till ca 60 meters höjd (möh). Närheten till Mälaren ger också närhet till bad, strandpromenader och naturliga grönområden med omväxlande vegetation och fågelliv - inte minst på Vårbergstoppen som är en nära granne.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.