Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

Objektet sålt
Ringmärkt
111 m² Boarea
4 Rum

Fakta

  • Adress Rapsodivägen 43
  • Område Skogås
  • Boarea 111 m²
  • Rum 4
  • Tomt 179 m²
  • Drift 28 992 kr/år
    Fastighetsavgift/skatt tillkommer
Moussa El Masri Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta 0709-30 80 87
moussa.el.masri@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Moussa El Masri Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta 0709-30 80 87
moussa.el.masri@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Framsidan
Framsidan
Uteplats
Uteplats
Entré
Entré
Hallen
Hallen

Området

Allmänt om området

SAMFÄLLIGHET: Samfällighetsföreningen Mässan http://www.samf-massan.se/ Skogås är ett trivsamt naturnära bostadsområde i bästa kommunikationsläge, med all nödvändig service nära eller lättillgängligt. Kombinationen av bra skolor, fina strövområden och många idrottsanläggningar gör Skogås populärt bland barnfamiljer. Nära även till Ågesta friluftsområde, med golfklubb mm.

Närservice

Skogås centrum är ett inomhuscentrum med det mesta som behövs till vardags. Här finns bland annat bibliotek, bank, serveringar, systembolag, gym och ett antal butiker. Ett par km söderut (12 min med buss) finner du Länna handelsområde med både sällanköpsvaror och vardagligare shopping som sportutrustning, livsmedel och hemtextil. Till Farsta centrum med sitt stora utbud tar det 15-20 minuter med kollektivtrafiken beroende på om du tar direktbussen eller väljer pendeltåg - tunnelbana.

Kommunikation

Snabbaste kommunikationen med city, är med pendeltåget som tar 21 minuter till centralen. Den som behöver t-banenätet byter enkelt i Farsta Strand. Nynäshamn med skärgårdsliv och Gotlandsfärjan nås på 45 minuter. Bussar går till Huddinge, Länna, Haninge och Farsta. Läs mer på sl.se. Med bil kommer du ut på riksväg 73 på ett par minuter.

Parkering

Varje fastighet har tillgång till eget garage.

Övrigt

Mörtviksbadet och Badudden är två populära badplatser vid Drevviken, vintertid kan baden vara en utmärkt startpunkt på en långfärds-skidskotur. Trångsundsskogens naturreservat är ett omtyckt rekreationsområde. Det är ett spännande reservat att vandra i, eftersom det rymmer granskog, ädellövskog och sumpskog. Vid Drevviken stupar branterna dramatiskt ned mot vattnet, i klippsprången kan det vara trevligt att sitta och fika om våren. Fritidsaktiviteter finns för alla åldrar och de flesta smakriktningar. I närliggande Edbohallen kan man bland annat träna med Friskis & Svettis eller spela innebandy, basket eller andra inomhussporter. Simmar gör man i Skogåshallen, intill finns välkända Skogås badmintonklubb och om ishockey är favoritsporten så är det nära till Stortorpshallen. Östra gymnasiet är en öppen modern gymnasieskola nära centrum. Nära Skogås centrum finns fyra grundskolor: Edboskolan, Mörtviksskolan, Sjötorpsskolan samt Östra grundskolan (Skogås- och Vretskolan). För de yngre barnen finns ett antal förskolor.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.