Sök på Mäklarringen

Mäklarringen

×
Fri värdering?
Objektet sålt
139 m² Boarea
6 Rum

Fakta

  • Adress Slåttergränd 31
  • Område Viggbyholm
  • Boarea 139 m²
  • Biarea 20 m²
  • Rum 6
  • Tomt 507 m²
  • Drift 30 968 kr/år
    Fastighetsavgift/skatt tillkommer
Annica Appelö Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Täby 076-801 40 60
annica.appelo@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering
Annica Appelö Reg Fastighetsmäklare Mäklarringen Täby 076-801 40 60
annica.appelo@maklarringen.se Skicka E-post Fri värdering

Bilder

Området

Allmänt om området

Viggbyholm är ett av Täbys mest attraktiva områden med sin närhet både till skärgården, Arlanda och Stockholm innerstad, men ändå i absolut närhet till den vackra naturen och till vatten. Vackra promenadvägar längst Värtan och möjlighet till bad. Fina grönområden i Viggbyholm är Laurensviksparken intill Värtan där man kan njuta vid bryggan eller lata sig varma soldagar i en solstol. Vill man kan så kan man faktiskt ta sig ett dopp från den lilla stranden precis invid bryggan. Du finner även Virauddsparken intill Rönningesjön. Här finner man Viggbyholms hamn med Viggbyholms Båtklubb, en livlig hamnkommers och båtförsäljning samt seglarskola för dig mellan 6 och 18 år som vill lära dig att segla optimist eller C55. Även Rönningesjön erbjuder friluftsliv som sträcker sig in i norra Viggbyholm. I närheten finns Hägernässtrand med badmöjligheter och för den ridintresserade, Viggbyholms gård med ridskola. Viggbyholm gränsar till Näsbypark i söder.

Närservice

Kort avstånd till Täby Centrum som är ett av Sveriges största köpcentrum med ett brett utbud av service, caféer trevliga restauranger och shopping. Vid Viggbyholms stations finns mysiga viggbyholms stationscafé. Välsorterade ICA STOP nås på bara ett par minuters bilfärd och för nybakat bröd helgmorgnar finns Gateau i Näsbypark, där finns även butiker och pizzeria.

Kommunikation

Bra kommunikationer med Roslagsbanan (ca 7 minuter promenad) som tar dig från Näsbypark till stan på 20 minuter. Bussar går till Täby Centrum samt Danderyds Sjukhus för anslutning till tunnelbanan. Endast 25 minuter med bil till Arlanda.

Övrigt

Skolutbudet i Täby är stort och i Viggbyholm kan du välja mellan Drakskeppsskolan åk F-5 och Viggbyskolan åk F-5. Friskolor som finns i området är Bergtorpsskolan åk 6-9, Frejaskolan-Waldorfskolan F-9, Kunskapsskolan 6-9 och Viggbyholmsskolan åk 4-6. Förskolor: Hästängens förskola, 1-5 år. Hyttens förskola, Hägernäs förskola. Waldorfförskolan Lilla Freja, 1-6 år. Fem familjedaghem: Vingen, Lillefot, Pysseltrollen, Yra Myran och Vilda Väduren.

Flyttkalkylatorn

HitCounter

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.

Fri värdering

Mäklarringen hanterar dina personuppgifter i enlighet med aktuell lagstiftning. För vidare information se här.